Alliance Trafikskole Recensioni

TrustScore 5 su 5

5,0

I enjoyed my lessons with Alliance, the theory was clear and all of the instructors were friendly and approachable. My direct teacher was Abbas and he was great. I was nervous about being behind the w... Leggi di più

Jeg kan virkelig varmt anbefale Deniz som kørelærer! Han er utrolig tålmodig, rolig og god til at forklare tingene på en måde så man føler sig tryg og forstår det ordentligt. Deniz har været rigti... Leggi di più

Min kørelærer Turan var helt fantastisk. Jeg lider af præstationsangst, og han greb mig hele vejen. Super god til at mærke, hvordan hans respektive elever bedst modtager informationer, formår pædagog... Leggi di più

Jeg vil stærkt anbefale Alliance, specielt på grund af deres kørrerlærer og deres fleksibele teori skema. Jeg fik bestod min kørrer prøve på første forsøg igår, og det kan jeg takke min kørrer lære... Leggi di più

1. Autoscuola
  2. Ufficio patenti
  3. Scuola guida per moto

Informazioni su Alliance Trafikskole

Alliance trafikskole er Sjællands største køreskole med afdelinger på følgende lokationer:

Albertslund
Rødovre
Søborg
Valby
Østerbro.

Du kan som elev frit tage undervisning på alle køreskolens afdelinger med vores smarte køreskole app. Dermed får du fleksibilitet og bestemmer også selv tempoet for hvor hurtigt det skal gå.

Kom forbi til en gratis og uforpligtende introduktion, som vi afholder hver uge på alle køreskolens afdelinger og hør mere. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig, mød blot op.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

5K recensioni

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

998 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Kan klart anbefale Nuri

Kan klart anbefale Nuri! Han er virkelig rolig, tålmodig og god til at forklare, så man føler sig tryg bag rattet. Han gør køretimerne hyggelige, samtidig med at man lærer en masse. Tak for den gode oplevelse! ☺️☺️

Vælg Nuri

29 giugno 2026

Baris var en super kørelære

Baris var en super kørelære. Tog sig tiden til at hjælpe mig og sørge for jeg bestod på første forsøg. Han var også god til at planlægge så jeg kunne blive færdig inden sommeren og var villig til at køre på skæve tidspunkter og i weekenden.

29 giugno 2026

Fantastisk forløb med Erdal

Jeg har været utrolig glad for mit forløb hos Alliance Trafikskole i Gentofte. Man kan komme super hurtigt igennem teoritimerne, hvis man er fleksibel, da man selv kan tilmelde sig undervisning i alle afdelingerne.

Derudover kan jeg ikke udtrykke nok, hvor stor en glæde jeg har haft af at have Erdal som kørerlærer. Han er super rar, sød og sjov og meget nem at tale med. Han er virkelig dygtig og tålmodig og hjalp mig hurtigt over min frygt for at køre bil.

Alt i alt en virkelig tryg og god oplevelse - selvom jeg er ekstremt glad for kørekortet, kommer jeg til at savne vores køretimer sammen☺️

25 giugno 2026

Kørekort på 3 uger med Rehas

Kørekort på 3 uger med Rehas
Legendarisk kørelærer alle min venner har bestået her. Hård disiplin og millitær træning. Han sørger for man kan hører hans stemme i hovedet under prøven og består 🦾😂🪖🎖️🦁

24 giugno 2026

Jeg havde fornøjelsen af at få Ibrahim…

Jeg havde fornøjelsen af at få Ibrahim fra Østerbro som min kørelærer og det kunne ikke have gået bedre. Både teori og køreprøve bestået i første forsøg uden problemer. Kan klart anbefale Ibrahim til alle der gerne vil bestå hurtigt og nemt!

23 giugno 2026

Super professionelle!

Stor tak til Alliance Trafikskole i Ishøj og min kørelærer Berzan for hjælpen med at generhverve mit kørekort. Super god undervisning, fleksible tider og en kørelærer, der virkelig formår at skabe ro og selvtillid bag rattet. Hele forløbet kørte bare. Kan klart anbefales!

Kørelærer Berzan

Jeg har generhvervet af kørekort hos Alliance Trafikskole, og hele forløbet var både hurtigt, professionelt og velorganiseret.

En særlig tak til Berzan, som virkelig tog sig tid til eleverne. Han er en dygtig og engageret kørelærer, der ved præcis, hvordan man lærer fra sig og hjælper sine elever med at bestå. Hans rolige tilgang og gode undervisning gjorde hele forskellen.

Jeg kan varmt anbefale Alliance Trafikskole til alle, der ønsker et professionelt og trygt forløb frem mod kørekortet.

Tusind tak for hjælpen!

Generhvervelse

Utroligt fed skole, jeg skulle generhverve og Berzan hjalp mig personligt igennem hele processen med den bedste service!
Kan med et varmt hjerte anbefale denne trafikskole til enhver!