Kæmpe tak til Torben Frank! Fantastisk og forunderligt at slippe af med div årlige og månedlange invaliderende symptomer pga div pollenallergier efter så mange årtier. Ny livslyst og god positiv ene... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg må sige at jeg er vildt overrasket. Jeg havde en del skepsis i starten, men havde hørt virkelig godt om Allergikompagniet. Jag var hårdt ramt af birkepollen, der næsten ødelagde mine forår. Efter... Leggi di più
Allergi og køresyge I januar 2017 fik jeg hjælp med at kurere min allergi og min køresyge. Jeg har haft svær pollenallergi som udviklede sig til madallergi. Det var så frustrerende at hele tiden sk... Leggi di più
Fantastisk at Allergikompagniet kunne helbrede min årelange pollenallergi på en behandling. En slem omgang kronisk nældefeber blev også klaret. Desværre hang andre allergier lidt bedre ved. Ha... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Efter smerteterapeut Ole Larsens metoder behandles rygsmerter, hovedpine, allergi, fobi, ledsmerter, piskesmæld m.v. Kostvejledning og arbejdsmiljø.
Informazioni di contatto
Genforeningspladsen 49 , kld., 2400, København NV, Danimarca
- www.allergikompagniet.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Virker ikke for birkepollenallergi
Jeg havde et forløb med en del behandlinger ved Allergikompaniet da jeg i nogle år havde lidt af birkepollenallergi og hvert forår er påvirket 1-2 måneder. Jeg var til en del behandlinger der endte med at behandleren mente at der ikke kunne behandles mere for at mindske min birkepollenallergi og at jeg ville kunne se effekten ved næste forår. - desværre var dette ikke tilfældet. Behandlingerne havde ikke virket det mindste, symtomerne var ikke mindsket det mindste -så jeg er tilbage og bruger igen næsespray, øjendråber og tabelleter som før. Så for mig var det spild af tid og penge ....
Virker ikke!
Brugte penge på behandling der absolut ikke virkede!
Bagefter ville han have mig til at forpligte mig til flere behandlinger samt alle mulige mærkelige produkter.
Han sagde endvidere at jeg skulle omligge min kost og undgå kød. Syntes du det lyder mærkeligt? Også mig. Kunne ikke komme væk derfra hurtigt nok.
Forsøg på at sælge produkter
Var til en behandling i mod allergi.
Ud af en time, anvendte behandleren den halve til at fortælle mig, at jeg aldrig nogensinde kom over den lidelse han havde fundet (som ikke eksisterer i den videnskabelige verden), med mindre jeg købte MLM-produktet som han selv sælger.
Behandleren var ikke et menneske med lytteevner i behold, men snakkede uafbrudt og afbrød mig.
Jeg har selv lært lidt kinesiologi for mange år siden, og da jeg fortalte om det, så svarede behandleren, at han var så dygtig at han ikke behøvede at bruge teknikkerne mere.
Kvaksalver hele vejen igennem, hvis jeg skal sige min ærlige mening.
To stjerner dog, da jeg afventer evt resultater.
Om behandlingen i øvrigt har virket, kan jeg ikke fortælle endnu, eftersom min allergi ikke er af den type der reagerer med det samme.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.