Niet te vertrouwen. Bij het retourneren van een dekbed werd ik onbeschoft benaderd. Ik werd tijdens een telefonisch gesprek direct beticht van het gebruiken van het dekbed. Ik had met bescherming ge... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Matrashoezen besteld. Ze voelden als papier aan. Flinterdun. Deze eerst gewassen natuurlijk en op lage temperatuur in de droger gedroogd conform waslabel. De hoezen kwamen met brandvlekken uit de d... Leggi di più
Afschuwelijk bedrijf. Hebben zichzelf een systeem bedacht waar ze een sticker op de verpakking plakken en je dan niet mag ruilen als de seal gebroken is, volgens mij mag dit volgens de wet he... Leggi di più
Kussensloop standaard besteld maar deze blijkt erg groot. Maar ja zegel is verbroken dus kan niet geretourneerd. De ongeopende wil ik ruilen maar dan moet ik 7 euro verzendkosten betalen!!!! Wat is da... Leggi di più
AllergieShop.nl is een gespecialiseerde winkel op het gebied van huisstofmijt-allergie preventie en oplossingen in de slaapkamer. Onze voordelen: SNEL BETROUWBAAR GEEN VERZENDKOSTEN
Postbus 2159, 5260 CD, Vught, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Snelle levering, zeer aantrekkelijke geprijsde co2 meter, heel tevreden.
Veilig en makkelijk bestellen en levering in een keer goed. Helaas niet betalen na leveren mogelijk
Ik heb de snelle allergietester voor huismijt/allergeen aangeschaft voor E18, die slechts 1x gebruikt kan worden. Hetgeen lang niet voldoende is om verschillende in huis te testen. Ik ben dus ontevreden over dit product...
Wij zijn heel tevreden, het pakje werd ons na 2 dagen al bezorgd zodat mijn zoon niet lang heeft moeten wachten om terug goed te kunnen slapen, bedankt
Goed product (anti-huisstofmijtbeddengoed)! Lijkt na enkele nachten al z'n vruchten af te werpen! Goede prijs/kwaliteitverhouding. Veel keus in maten!
Na de bestelling kreeg ik meteen een bevestiging per mail. Toen het pakketje de eerstvolgende werkdag was verstuurd, kreeg ik een link om het pakketje te volgen. Helaas liet Post.nl het afweten op oudejaarsdag, maar dat werd keurig aangepast in "track en trace"". 2 januari ontving ik mijn bestelling in plastic met hygiëne zegel.
Ben heel tevreden over Allergieshop. Alles is duidelijk uitgelegd en zeer variant naar keuze toe. Gewoon bestellen zonder na te denken.
Éen minpunt is dat ik geen zicht had op mijn bestelling onderweg, daarom en 4.
Mvg
In eerste instantie had ik de betaling via mijn credit card gedaan. De reservering was ook op mijn credit card zichtbaar. Maar, Allergieshop zei het geld niet te hebben ontvangen. Waar het probleem zat, ben ik nooit achter gekomen...
Toen na 3 weken de reservering op mijn credit card was komen vervallen, heb ik nogmaals dezelfde bestelling gedaan en toen via IDeal betaald. Die bestelling is wel perfect en snel verlopen!
Vandaar 4 sterren!
Een aanrader deze Allergieshop
Snelle levering, prijs ligt lager dan wat in het ziekenhuis geadviseerd word. Kwaliteit en werking moeten we nog afwachten.
Simpel besteld en snel bezorgd. Zoals dat hoort, dus prima.
Snelle bestelling. Goede afhandeling met onze zorgverzekeraar.
Het uitzoeken en bestellen van de artikelen ging zeer makkelijk. Bij de artikelen staat een duidelijke beschrijving van het product. Je plaatst ze in je winkelmand en dan gaat het afronden van je betaling ook makkelijk. Alles is duidelijk en makkelijk, heerlijk!
Heb voor de tweede keer iets besteld bij de allergieshop, eerst een anti-allergie matrashoes, daarna een anti-allergie dekbedhoes. Beide keren een snelle levering en ik ben zeer tevreden over de produkten
Bestelling binnen enkele dagen in goede orde ontvangen!
Een duidelijke site, veel keuzemogelijkheden en een snelle levering.
Op woensdagavond een dekbed en matrashoes besteld, op vrijdag werden ze al geleverd. De producten zijn van goede kwaliteit. Zeer tevreden!