Aller Media A/S Recensioni 3.487

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Har siden nytår fået ,smidt,mit ugeblad i indkørslen, og ikke i postkassen.Godtnok kun fået ,stjålet,2,men træls at komme ud og hente blad fuld af fugt. K lagede og snakkede med,den sødeste medarbej... Leggi di più

Kommer altid til tiden, på nær i Påsken der kom intet blad i uge 15, men ringede til en medarbejder som så lovede at forlænge bladets levering i en uge

Havde glemt at opsige mit Aller abonnement, og der var trukket penge på mit betalingskort. Jeg kontaktede Kundeservice og fik den flotteste hjælp man kunne tænke sig. Jeg fik opsagt mit abonneme... Leggi di più

1. Azienda multimediale

Hver eneste måned leverer vi indhold og underholdning til flere end 2,2 mio. danskere gennem vores magasiner og ugeblade, og vores stærke digitale universer har mere end 2 mio. brugere og over 12 mio. sessioner hver eneste måned.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 91% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tak for god service og behagelig…

Tak for god service og behagelig telefon snak.
Ros til jer for god kundeservice

27 marzo 2026

Kære Jette

Vi sætter stor pris på de 5 stjerner og de roesende ord :D

I er nemme at kontakte

I er nemme at kontakte, enten pr tlf eller mail.
Og jeres magasiner er i top.

10 aprile 2026

Kære Mie

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at du synes godt om vores magasiner :D

Dejlig hjælp

Hurtig, venlig hjælp og fik forlænget mit abonnement

8 aprile 2026

Kære Bente

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at kunne være behjælpelige :)

Mvh. Benjamin

Det er første gang jeg bruger…ja

Det er første gang jeg bruger Flxktrafik og er godt tilfreds fik bestilt og svar
Hilsen Kirsten

10 aprile 2026

Kære Kirsten

Du har anmeldt Aller Media - Vi håber også du synes vi leverer til 5 stjerner.

Mvh. Benjamin

Har stadig ikke modtaget noget blad…

Har stadig ikke modtaget noget blad efter jeg ringede til jer

11 marzo 2026

Kære Lene

Tak for din henvendelse.

Vi er meget kede af at høre, at du ikke har modtaget dit blad.

Jeg har anmodet om kontaktoplsyninger på dig, så vi kan finde ud af hvad der er gået galt, men vi har ikke fået svar på anmodningen.

Du må meget gerne kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig :)

Bb kom i brev dagen efter udeblivelse

Bb kom i brev dagen efter udeblivelse

20 marzo 2026

Kære Jette

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at bladet kom hurtigt frem :D

Mvh. Benjamin

Udgåede ugeblade til Veteranhjemmet i Slagelse.

Jeg er frivillig på Veteranhjemmet i Slagelse og kontaktede kundeservice hos Aller Press i November 2025 for at høre om de havde nogle udgåede ugeblade liggende som de ville donere til vores Veteranhjem. De var straks meget imødekommende og jeg hentede ca. 30-40 forskellige udgåede ugeblade med beskeden om at jeg var velkommen til at hente igen. Jeg har i begyndelsen af det nye år hentet endnu et lignende antal udgåede ugeblade hos Aller Press. Igen mødte jeg stor imødekommenhed og hjælp samt at vi var velkomne til at hente flere blade. Det er vi glade for her på Veteranhjemmet i Slagelse. Tak for hjælpen.

17 febbraio 2026

Kære Kurt.

Mange tak for din fine anmeldelse og flotte rosende ord.

Det glæder os, at I har så stor glade af vores ældre, udgåede blade og vi ved, det går til et godt formål :D

Vi er klar på at hjælpe jer igen.

Vi ønsker jer en god dag og rigtig god påske :_D

Mvh. Søren