Allcamps Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Op zich een prima camping. Proper degelijk en nieuw sanitair. Faciliteiten zijn prima. Klein minpunt: de campingplaatsen (onderaan) liggen heel ver weg van het electriciteitspunt. Een lange haspel... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Reeds enkele jaren boeken wij met allcamps en alles verloopt steeds zeer vlot. Zowel qua boeking, als betaling, als service nadien. Telkens top! De reden waarom ik geen 5 sterren toeken is omdat we me... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Betaalbaar kamperen altijd nette plaatsen. Wij reizen met caravan en vinden altijd ons stekje terug bij Allcamps die betaalbaar is voor 4tot 6 per met hond inbegrepen. Je krijgt altijd een mail met w... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Heel de camping is veroudert, niks te doen van activiteiten. We hebben 2 dagen in de snikhete staancaravan gezeten na 5 keer bellen hebben ze het opgelost, de frigo koelt niet alles van eten en drin... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Tour operator
  2. Agenzia di affitto bungalow
  3. Servizio sistemazione per vacanze
  4. Alloggio vitto escluso

Scritti dall'azienda

De grootste keus, de beste prijs Bij Allcamps kunt u kiezen uit zo'n 1000 campings en duizenden soorten accommodaties. Van eenvoudig tot superdeluxe. Maar altijd tegen de beste prijs! Wij kennen alle campings zelf! Alle medewerkers bezoeken elk jaar heel veel van de campings die we aanbieden. Natuurlijk gaan we er zelf ook op vakantie. Wij zijn ook kampeerders! Er is dus altijd wel iemand die uit eigen ervaring kan vertellen over de camping van uw keuze. SGR, Calamiteitenfonds Uiteraard zijn we aangesloten bij de SGR en het Calamiteitenfonds. U boekt dus altijd met zekerheid! Géén Reserveringskosten Bij ons betaalt u geen reserveringskosten. Dat scheelt! Allcamps biedt luxe kampeervakanties op Topcampings in Europa.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

542 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

24 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Gewedig goed

Beste
Dit was de 6keer dat ik op jullie kamping was de laatse keer was 12 jaar gelede met tent .nu hebben we een caravan gehuurd van 29 06 2024 tot 07 07 2024
Gewoon fantastise camping geen andere woorden voor

29 giugno 2024
Valutata 2 stelle su 5

Bij aankomst bij de receptie begon de…

Bij aankomst bij de receptie begon de irritatie eigenlijk al. Bijna geen Emgels sprekend. Mijn Frans is net zo goed als mijn Mandarijns. Bij de accomodatie aangekomen werd de sfeer er niet beter op. Half overdekte patio zonder hekje. Hebben 2 kinderen van 2 jaar oud. Roan en Homair hebben wel deze hekjes. Gevraagd of er dan een andere caravan beschikbaar was. Zonder te kijken was het antwoord nee. Terwijl we de eerste 5 dagen na aankomst 2 caravans die voor ons staan leeg bleken. Uiteindelijk wel mensen erin.
We zouden 2 weken blijven maar hebben het na 8 dagen wel gezien.
Animatie laat te wensen over. Oudste zoon van 9 verveeld zich rot. Wifi is een betaalservice. Anno 2024 zou dit een standaard moeten zijn dat het gratis wifi is. Zwembad is te klein voor de grootte van de camping. Jonge kinderen kunnen niet veel en de glijbanen voor grote kinderen is te druk waardoor je wel 20 min moet wachten.
Caravans staat te dicht op elkaar. Kan bij de buren naar binnen kijken wat ze aan het koken zijn. Geen gezelligheid door de liggingen van de caravans.
Zijn op vele campings geweest en dit was de eerste keer via Allcamps en tevens de laatste keer.
De babybedjes zijn campingbedjes die zo hard zijn dat het niet lekker kan liggen. Moet je maar een matrasje kopen wordt er dan gezegd.
Comfort XL caravan geboekt maar van comfort is weinig te merken. De douche is zo klein dat als je draait je de kraan uitzet met je lichaam. Kamers te klein om je kont te keren. Keuken zo klein dat je niet normaal kan koken. Eettafel te hoog voor de zitbank.
Elke keer moeten vragen voor spullen zoals een bezem of dweil enz. Na 3x vragen begrepen ze het eindelijk.
Al met al een slechte ervaring. Nooit meer Allcamps voor ons.

11 luglio 2024
Non scritta su invito
Logo di Allcamps

Risposta di Allcamps

Beste familie Schuurman, hartelijk bedankt voor uw review. Wat vervelend dat uw accommodatie en de camping niet aan uw verwachtingen voldeed. Ik zie dat mijn collega u via de mail al een en ander heeft uitgelegd. Mocht u nog verdere vragen of feedback hebben, reageert u dan alstublieft op haar e-mail dan gaan wij er verder mee aan de slag. Vast bedankt voor uw medewerking. Met vriendelijke groeten, Team Allcamps Colinda

Valutata 1 stelle su 5

Niet behulpzaam

De mensen waren niet echt spraakzaam / behulpzaam/ vriendelijk ,buiten de man die de vaatwasser kwam maken ( alistair) . Ze melden ons meteen dat de vaatwasser niet werkte maar ze die kwamen maken , toen we mochten inchecken. Was de man bezig , zeer behulpzaam , spraakzaam . Uiteindelijk bleek de vaatwasser nog steeds een error te geven , dit terug gaan melden in de vroege ochtend , middag nog is gaan checken , ‘s avonds ook nog is om dan ‘s avonds te melding te krijgen ze komen niet maken . Ook bij sleutel afgeven werd ni gevraagd hoe het was geweest ? Of dag en bedankt gezegd of weet ik veel . Ook moesten we er vroeger uit dan op papier stond . Terwijl ze zelf niet kwamen controleren huisje niks . We komen hier al jaar en dag met vele organisaties met vele mensen in contact gekomen
, maar dit . 1 kan niet lachen . 1 stond te bellen toen ik aankwam ; dan zat ze in haar broek aan haar kont dan aan haar neus om
Daarna aan haar blouse haar bh tegoei te proberen trekken.

1 luglio 2024
Logo di Allcamps

Risposta di Allcamps

Beste Kristof, bedankt voor uw review en feedback. Ik zie dat u ook een mail heeft gestuurd, deze mail is inmiddels in behandeling genomen. We gaan dit verder voor u oppakken en de aanbieder van uw accommodatie om een reactie vragen. We komen er bij u op terug zodra we alle feiten op een rij hebben en een weloverwogen afweging kunnen maken. Bij voorbaat bedankt voor uw geduld. Met vriendelijke groeten, Team Allcamps Colinda

Een hele mooie

Een hele mooie, verzorgde camping voor kinderen tot +\- 14 jaar.
Wij waren hier met onze zoon en dochter van 12&15 jaar.
We hebben een fijne vakantie gehad.
Echter mag de 70 meter lange glijbaan eens nagekeken worden.
Als je daar vanaf glijd heb je overal op je rug schrammen tot bloedens toe.
Maar deze camping kan ik zeker iedereen aanbevelen!

6 luglio 2024
Non scritta su invito

Behulpzaam

Behulpzaam. Hopelijk is de camping verwittigd dat we 2 dagen later komen, zoals ik heb gevraagd.

27 giugno 2024

Het was TOP

Het was TOP!
De mobile home was zeer netjes en schoon. De kinderen hebben een super tijd gehad. De animatie team van de miniclub waren zeer vriendelijk en de kinderen waren heel blij dat er ook Nederlands gesproken kon worden (handig voor de aller jongste die geen Engels spreekt).

27 giugno 2024

So good so far 😊

We have very easily booked our vacation camp.we also received in a very short time over all the necessary information. Now I am looking forward to seeing the rest of the vacation and surely gonna rate again😉

24 giugno 2024

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più