Op zich een prima camping. Proper degelijk en nieuw sanitair. Faciliteiten zijn prima. Klein minpunt: de campingplaatsen (onderaan) liggen heel ver weg van het electriciteitspunt. Een lange haspel... Leggi di più
Betaalbaar kamperen altijd nette plaatsen. Wij reizen met caravan en vinden altijd ons stekje terug bij Allcamps die betaalbaar is voor 4tot 6 per met hond inbegrepen. Je krijgt altijd een mail met w... Leggi di più
Heel de camping is veroudert, niks te doen van activiteiten. We hebben 2 dagen in de snikhete staancaravan gezeten na 5 keer bellen hebben ze het opgelost, de frigo koelt niet alles van eten en drin... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
De grootste keus, de beste prijs Bij Allcamps kunt u kiezen uit zo'n 1000 campings en duizenden soorten accommodaties. Van eenvoudig tot superdeluxe. Maar altijd tegen de beste prijs! Wij kennen alle campings zelf! Alle medewerkers bezoeken elk jaar heel veel van de campings die we aanbieden. Natuurlijk gaan we er zelf ook op vakantie. Wij zijn ook kampeerders! Er is dus altijd wel iemand die uit eigen ervaring kan vertellen over de camping van uw keuze. SGR, Calamiteitenfonds Uiteraard zijn we aangesloten bij de SGR en het Calamiteitenfonds. U boekt dus altijd met zekerheid! Géén Reserveringskosten Bij ons betaalt u geen reserveringskosten. Dat scheelt! Allcamps biedt luxe kampeervakanties op Topcampings in Europa.
Bijster 13, 4817 HZ, BREDA, Paesi Bassi
- +32 3 301 0811
- www.allcamps.be
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Alles was in orde !
Voor het eerst op camping geweest via een staancaravan van Allcamps . Alles was dik in orde !
Ik heb getelefoneerd en die vrouw heeft…
Ik heb getelefoneerd en die vrouw heeft me goed geholpen met al mijn antwoorden in verband met mijn boeking
Topfirma
Reeds enkele jaren boeken wij met allcamps en alles verloopt steeds zeer vlot. Zowel qua boeking, als betaling, als service nadien. Telkens top! De reden waarom ik geen 5 sterren toeken is omdat we merken dat de vroegboekkortingen steeds minderen in percentage wat zeer jammer is uiteraard. Voor de rest, doe zo verder 😉
Niet geschikt voor jong gezin
Voor ons was dit geen geschikte plek. Er wordt aangegeven dat het ook een prettige plek is voor gezinnen maar door de onrust op de camping is dit niet het geval.
Het is echt een stapcamping, waardoor er veel lawaai is, ook buiten bet seizoen en door de weeks.
De caravan rook niet fris, daarnaast hadden we per ongeluk een lakenpakket teveel besteld, we konden hier geen geld voor terug krijgen. Er werd ook niet nagedacht over een andere optie.
Fijn ontvangst, mooi park
Fijn ontvangst, waren zelfs welkomstdrankjes aanwezig. Park heeft van alles te bieden voor kinderen en is groot. Als er iets mis is of je wilt informatie over uitstapjes dan kun je heel gemakkelijk contact opnemen met de host en is het vrijwel meteen opgelost.
Wordt direct geholpen
Steeds goede communicatie
Steeds goede communicatie
En prijs kwaliteit ook steeds goed
Leuk dat je na vorig jaar 5% extra korting krijgt
Zou eigenlijk elk jaar met 5% erbij moeten komen dus volgend jaar indien we terug boeken zou het 10% moeten zijn
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Wij hebben bij allcamps een vakantie geboekt alleen zijn slecht geïnformeerd over de situatie waarbij alles gesloten is.
Wij hebben bij allcamps een vakantie geboekt naar camping le pommier. Onder de noemer een camping met veel voorzieningen en levendige activiteiten.. de eerste week wa de camping naar wens alleen inmiddels zitten we op lege camping waar alle activiteiten zijn afgebouwd en een groot deel van de voorzieningen is gesloten. We zijn door allcamps hier niet over geïnformeerd. Bijna 2000,- door de wc. #bedankt Allcamps!!!

Risposta di Allcamps
Aangename vakantie, voor herhaling vatbaar
Vlotte afhandeling en goede dienst na verkoop
Alles in orde en zoals omschreven
Alles in orde en zoals omschreven, helpen je als er problemen zijn en met vragen.
Zeer mooie verlof geweest
Zeer mooie verlof geweest
Wieinig verlichting 'savonds beter wat verlichting mee doen want ze hebben me voor grill gestolen van me mobilhome Ford. jammer zeggen ze aan de receptie er zijn al meer klachten van diefstal
Leuk voor kleine kinderen
Voor kleine kinderen va, 2-5 jaar is het super leuk, je kan veel beleven en je kon ook goed slapen. De kamer was ook proper.
Vieze en vuile accomodaties, geen stromend water,…
Vieze en vuile accomodaties! En je wordt gewoon in de steek gelaten en je word van hier naar daar gestuurd. Pakken foto’s en films genomen. Al 3 dagen geen stromend water, schimmelgeur, apparatuur, servies en bestek vuil. Oven vuil, vloer vreselijk vuil. Vreselijke vakantie! En je bent twee dagen kwijt, want je kan pas om 16u inchecken omdat het “gepoetst” moet worden van de vorige. Maar er is helemaal niets geda. Gaan zwemmen kan je niet meer want om 18u zijn ze gesloten. En de dag van vertrek om 10u moet je buiten zijn. Als er iets is trekt iedereen zijn handen er vanaf. Ik heb volgende mail gestuurd en moest nog 75 euro opleggen voor een linnenpakket. Terwijl wij betalen voor gas, water en elektriciteit. En ons niet kunnen douchen.
Hierbij de mail die ik op de eerste dag verstuurde:
Beste Onze vakantie is niet zo leuk gestart. Dit zal je zien aan de foto’s. Schimmel zijn ze komen reinigen in de badkamer (maar zit er nog), er is geen warm of stomend water, de voordeur klink hangt los, vuilbak is niet volledig, bestek en servies is zeer vuil. En dan natuurlijk kan dit er nog bij, geen kussenslopen of bedovertrek of hoeslaken. Terwijl dit wel op onze voucher staat. Maar blijkbaar begrijp ik de vermelding van al deze zaken fout. En hebben we dit niet inclusief. Op deze camping is dus verder geen linnenpakket beschikbaar voor onze hele vakantie. Nu moeten we slapen op een kille matras en muffe dekens want die zijn ook niet schoon. Terwijl ik het linnenpakket wil betalen, het maakt me helemaal niet uit. Maar ze kunnen geen bezorgen. Ik moet het maar met jullie zien te regelen krijg ik als antwoord. Ik heb jullie proberen bellen maar het nummer is niet gekend. Ik ben sinds ik hier ben toegekomen niet echt ontspannen geweest. Geen hoeslaken of bedovertrek, vuil bestek en servies dat ik niet kan schoonmaken wegens geen stromend water. Dit zullen ze morgen in orde komen maken zeggen ze, maar ondertussen kunnen we niet douchen. Voor mij is hygiëne heel belangrijk, er loopt hier ook een tweeling van 3 jaar rond. Ik hoop dat er een oplossing kan komen, want hoe dit er aan toe gaat is zeer jammer. We hadden graag nog een fijne vakantie gehad, we hebben er tenslotte ook voor betaald. Ik hoop ook op spoedige feedback . Met vriendelijke groet.
En dan krijg je als antwoord, er is een probleem op de hele camping dus trek je plan. Zeer bizar, want de douches in de gemeenschappelijke ruimte werken perfect. Ze zetten de druk op het water zo laag dat mensen amper water kunnen gebruiken. Andere mensen hebben we hier ook al gesproken, en hebben net dezelfde melding. Je vraagt iets, ze draaien rond de pot om je uiteindelijk in de kou te laten staan. Ik zal alle video’s, filmpjes op sociale media delen. Want iedereen die hier naartoe wil kom of boeken met deze partner dat toch eens twee maal nadenkt. Sommige mensen gaan een heel jaar hard werken om te kunnen genieten. Wij tellen de uren af om weer naar huis te kunnen. De camping valt ook tegen, het kinderbad had vandaag geen water dus kleine kindjes konden niet zwemmen. Vreselijke organisatie in de eerste plaats, leugens van bij het begin. Een probleem? Spreek onze medewerkers aan en ze helpen jou verder🤣
Als je via deze partner boekt, of op deze camping weggegooid geld. Bekijk maar eens alle reviews en niet enkel op hun website. Vreselijke vakantie!

Risposta di Allcamps
Allcamps helpt je echt op weg om de…
Allcamps helpt je echt op weg om de juiste boeking te maken, de juiste informatie te verschaffen bij vragen. Zij reageren snel op mails, telefoontjes. En ze hebben een mooi aanbod aan locaties en accomodaties.
Het reserveren en zoeken ging heel vlot