Super tilfreds - man føler sig virkelig i trygge hænder! 🙏 Jeg er glad for at have startet min behandling hos dygtige og yderst professionelle Mitte.
L'azienda ha risposto
Fænomenal, ubeskriveligt og enestående. Sikke en fantastisk oplevelse at møde dig kære Mitte, det Sønderjyske svar på Mette. Klinikken's aura, bærer absolut præg af ejerens personlighed. Fra man t... Leggi di più
L'azienda ha risposto
⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg har fået lavet et Deep Plane facelift inkl. necklift hos Farooq Nasseri. Jeg er så tilfreds 👍 Fra den første konsultation til selve operationen har jeg følt mig 100 % tryg. Farooq... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg er utrolig glad for resultatet og meget tilfreds med det, der er lavet hos Alfa Omegaklinikken. Mitte er utrolig dygtig, professionel og omsorgsfuld, og man føler sig virkelig i trygge hænder.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
"Vi tror på, at skønhed skaber velvære. Vi tror på, at din livskvalitet bliver større, hvis du er glad for dit udseende og din krop. I Alfa Omega Klinikkken tilbyder vi en bred vifte af alt fra hudforyngende til sundhedfremmende behandlinger. Fra anti-aging og plastikkirurgi til kostvejledning og stressreduktion. Behandlinger, der tager udgangspunkt i dit unikke jeg og giver naturlige, æstetiske og harmoniske resultater. Velkommen til vores univers af skønhed og sundhed" - Mitte Skjold, indehaver, kosmetisk sygeplejerske, cand. scient.san
Højbro Plads 21, 1., 1200, København K, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Altid søde hjælpsomme, ærlige og fantastik rådgivning
Tryk og kompentent vejledning og søde rare ansatte ❤️
På Alfa Omega klinikken har jeg altid fået den venligste kompetent og enestående behandling jeg kunne ønske mig.
Har gennem to forskellige forløb oplevet at blive set, lytte til og behandlet udfra helheden. Dvs at Mitte ikke kun behandlet hud eller hår men giver gode råd om kost, væskeindtag, søvn og psykiske belastning osv. Og resultatet har være fantastisk. Kan varmt anbefale klinikken. Der er man i trygge hænder.
Fik lavet et hollywood lift inkl hage og det er bare blevet så flot over alt forventning kan kun anbefales
Det er altid en kompetent og behagelig oplevelse at komme hos Mitte.
Super professionel behandling, og med meget omtanke for det færdige resultat. Kan kun anbefales.
Jeg havde et rigtig godt behandlingsforløb hos Alfa Omega Klinikken - rigtig dejlige og faglige mennesker, og så med et efterfølgende fremragende resultat. Kan klart anbefale rephair behandlingen.
Super fin oplevelse ifm. operation af øvre øjenlåg - tak for det :-)
Helt fantastisk personale :)
Man bliver taget godt imod af smil over hele linjen.
Jeg hat fået foretaget et halsløft i 2018 og i år fik jeg foretaget et Hollywood lift.
Begge operationer blev foretaget af den super dygtige Lisa Laursen.
Hun laver det fineste stykke arbejde og vi griner og snakker undervejs.
Siger man det mindste pip eller tøver når Lisa spørger om man kan mærke noget efter at lokalbedøvelsen er lagt, så injicerer hun straks noget mere.
Har ikke oplevet at der var nogen smerter undervejs på noget tidspunkt i forløbet, ej heller ved første operation.
Tak for jer :)
De varmeste anbefalinger herfra :)
Karina Thomassen
Meget professionelle og altid smilende og søde. Laver godt arbejde og det er aldrig et problem, hvis man skal have lavet en lille rettelse. Bestemt en anbefalelsesværdig klinik
Her bliver du virkelig positivt overrasket over resultaterne.

Risposta di Alfa Omega Klinikken ApS
Bedste behandler og behandlinger og ZO produkter vil jeg aldrig nogensinde skifte dem

Risposta di Alfa Omega Klinikken ApS
Jeg fik foretaget et Holywood lift for 3 måneder siden. Selve operationen foregik i en rolig og afslappet atmosfære og gjorde ikke ondt. Formålet var at få fjernet mine “Hamsterposer”, hvilket dog ikke helt lykkedes. Jeg har et fyldigt ansigt, som efter operationen er blevet rundere, fordi fedt ikke fjernes ved et Holywood Lift, men bare omfordeles. Dette blev jeg gjort opmærksom på lige inden operationen, men ikke ved forundersøgelsen.
Uheldigvis gik der infektion i operationssårene, så jeg måtte behandles med antibiotika, og arrene er tykkere og rødere, end jeg havde forventet inden operationen. Håber dette problem løser sig med tiden.
Jeg har fået en del tilkendegivelser om, at jeg ser friskere ud, end jeg plejer - også fra personer som ikke ved, at jeg er blevet opereret, så nu håber jeg bare at resultatet varer ved i mange år.
Så fin imødekommenhed og vejledning. Realistisk afstemning af forventninger.
Behagelig atmosfære under operation.
Så fin hjælp ved behov

Risposta di Alfa Omega Klinikken ApS
De er utrolig professionelle og dygtige. De giver deres ærlige meninger og er meget omhyggelige med at udføre behandlinger.

Risposta di Alfa Omega Klinikken ApS
Som sædvanlig en tryg og god oplevelse. Der bliver lyttet og der bliver taget den tid det tager. Fremragende sted.
Et virkeligt godt sted og en behandling, der går efter det naturlige udtryk!
Fantastisk. Endnu engang tak for en virkelig god behandling i hyggelige omgivelser. Føler mig godt tilpas og er glad for Erla, som er sød, omhyggelig og opmærksom på hvordan jeg har det gennem hele behandling. Det er også hyggeligt at snakke med hende “om alt og intet” og det var hyggeligt at møde hendes kollega Agi :-) mange tak piger! Godt arbejde!
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.