Alfa Omega Klinikken ApS Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Super tilfreds - man føler sig virkelig i trygge hænder! 🙏 Jeg er glad for at have startet min behandling hos dygtige og yderst professionelle Mitte.

Valutata 5 stelle su 5

Fænomenal, ubeskriveligt og enestående. Sikke en fantastisk oplevelse at møde dig kære Mitte, det Sønderjyske svar på Mette. Klinikken's aura, bærer absolut præg af ejerens personlighed. Fra man t... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg har fået lavet et Deep Plane facelift inkl. necklift hos Farooq Nasseri. Jeg er så tilfreds 👍 Fra den første konsultation til selve operationen har jeg følt mig 100 % tryg. Farooq... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er utrolig glad for resultatet og meget tilfreds med det, der er lavet hos Alfa Omegaklinikken. Mitte er utrolig dygtig, professionel og omsorgsfuld, og man føler sig virkelig i trygge hænder.... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Clinica per la cura della pelle

Scritti dall'azienda

"Vi tror på, at skønhed skaber velvære. Vi tror på, at din livskvalitet bliver større, hvis du er glad for dit udseende og din krop. I Alfa Omega Klinikkken tilbyder vi en bred vifte af alt fra hudforyngende til sundhedfremmende behandlinger. Fra anti-aging og plastikkirurgi til kostvejledning og stressreduktion. Behandlinger, der tager udgangspunkt i dit unikke jeg og giver naturlige, æstetiske og harmoniske resultater. Velkommen til vores univers af skønhed og sundhed" - Mitte Skjold, indehaver, kosmetisk sygeplejerske, cand. scient.san

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

28 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Noget af den bedste service jeg har…

Noget af den bedste service jeg har oplevet ifm online køb. Selvom det ikke var alle mine bestilte varer der var på lager, blev situation håndteret så serviceminded at det blev vendt til en positiv oplevelse.
Min nye foretrukne udbyder af hudpleje

13 maggio 2023

Risposta di Alfa Omega Klinikken ApS

Kære Christina. Tak for din anmeldelse. Vi prøver hjælpe vores kunder så vi finder en løsning som ikke koster kunderne ekstra hvis der skulle være en vare som vi er løbet tør for. Vi glæder os til at se dig på shoppen næste gang. De bedste hilsner Alfa Omega Klinikken

Kvalificerede og professionelle

Alfa Omega klinikken er kvalificerede og professionelle i deres vejledning, behandling og giver sig tid til den enkelte patient

21 aprile 2023

Risposta di Alfa Omega Klinikken ApS

Kære Anne Christina. Tak for din anmeldelse. Den sætter vi pris på. Ja vi giver os tid til at lytte og vejlede. Vi glæder os til at se dig næste gang. De bedste hilsner Alfa Omega Klinikken

Valutata 5 stelle su 5

Alle mine stjerner til Alfa Omega…

Alle mine stjerner til Alfa Omega Klinikken.
Kyndige, professionelle hænder og stor æstetik gør at jeg kommer på klinikken igen og igen.
Der er altid tid til en grundig samtale inden behandlingen begyndes og det gør at man altid er 100% tryg ved at få forskellige behandlinger på klinikken.

15 maggio 2023

God behandling!

Jeg fik en uventet gave med oveni handlen. Den blev jeg MEGET glad for. Herudover var der 10% på hele mit køb, fordi jeg var ny kunde. Jeg følte mig utroligt godt behandlet og vil helt sikkert handle hos Alfa Omega igen. Tak 😃

16 aprile 2023
Valutata 5 stelle su 5

Tryghed og tillid til stor erfaring 🥇

At blive behandlet hos Alfa Omega klinikken er en oplevelse af at føle sig tryg og i de bedste hænder.
Det er alt fra rådgivning, vejledning og behandling - jeg ved at her er jeg i professionelle hænder som ønsker min skønhed ❤️

Tak for altid en fantastisk oplevelse.
6 mdr. siden min sidste behandling og stadigvæk effekt - viser også bare at Alfa Omega benytter kvalitets produkter.

Vi ses snart ❤️❤️😍😍🥇🥇🥇

20 aprile 2023
Valutata 1 stelle su 5

Jeg har for nu mere end et år siden…

Jeg har for nu mere end et år siden fået lavet et Hollywood lift (samme oplevelse for min veninde) og har efterfølgende også været inde og få det rettet, men uden held, har istedet fået ar så håret ikke kan sættes op mere, snore der stadig stikker under huden, samt ar i den ene side der folder huden hele vejen ned til kæben og øreflipper der ser ud som om de er syet fast ind til hovedet, og absolut ingen ændring på løs hud eller lign, det har været en trist omgang på trods af jeg syntes jeg læste og snakkede med dem om dette inden og det skulle være et mindre indgreb, og igen min veninde har det samme dårlige resultat der har en anden læge inde over nu for om der kan rettes op på arene som minimum, denne læge var også chorkeret over den måde det var lavet og anbefalede os at gå videre med det og måden det er trukket på osv. så udover de er søde der inde så kan jeg ikke anbefale Hollywood lift.

6 aprile 2022

Bedste anbefalinger!

Bedste anbefalinger!
Jeg har lige gennemgået RepHair behandlingsforløb, som overgår mine forventninger. Jeg er meget tilfreds med resultatet.
Jeg fik en rigtig fin modtagelse og har følt mig fuldstændig tryg og i professionelle hænder under hele forløbet. Alle er meget søde og hjælpsomme.
Alfa Omega Klinikken får mine varmeste anbefalinger.

6 marzo 2023

Risposta di Alfa Omega Klinikken ApS

Kære Helle. Tak for din anmeldelse. Den varmer. De bedste hilsner Team Alfa Omega

Klart anbefales!

Jeg er yderst tilfreds med mit besøg inde på Alfa Omega Klinikken, meget venligt og proffesionelt personale

Jeg kom ind for en visia hudanalyse og fik competent hjælp til hvordan jeg kan forbedre min hud, samt godt svar på de spørgsmål jeg havde vedrørende min hud

Helt sikkert ikke sidste gang jeg kommer ned til klinikken - kan klart anbefale dem til enhver

Niko E. Jensen

31 gennaio 2023

Risposta di Alfa Omega Klinikken ApS

Kære Niko. Tak for din anmeldelse. Det er vi glade for at høre. Vi glæder os til at se dig næste gang. Team Alfa Omega

Æstetik, professionalisme og tryghed

Jeg elsker deres holistiske tilgang til skønhed. At de vejleder ud fra helheden, som resulterer i flere bitte-små justeringer, der samlet set giver det smukkeste resultat. Som på den gang er så diskret, men alligevel så markant. At jeg altid går derfra og føler, at jeg ligner mig selv lidt mere end da jeg kom:) Og så oplever jeg er sted, som aldrig nogensinde går på kompromis med hverken kvalitet, service, professionalisme, faglighed, produkter eller æstetik! Jeg er altid tryg og glad!

25 ottobre 2022

Risposta di Alfa Omega Klinikken ApS

Kære Jeanette. Tak for din anmeldelse. Det varmer og det er rart at du føler dig godt med vores behandlinger, faglighed og kvalitet. De bedste hilsner Team Alfa Omega

Valutata 4 stelle su 5

Altid en skøn og positiv oplevelse hos alfa omega klinikken

Altid så imødekommende personale og super gode råd og vejledning.
Nyder at komme hos Pernille, der bare har fuldstændig styr på ZO skin produkterne. Kan varmt anbefale klinikken.

4 ottobre 2022

Risposta di Alfa Omega Klinikken ApS

Kære Rikke. Tak for din anmeldelse. Det altid rart at få feedback på vores råd og vejledning. De bedste hilsner Team Alfa Omega

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più