Aktiesport Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Aktiesport staat al jaren bekend om hun betaalbare prijzen voor (sport)kleding van bekende merken. De winkels zijn altijd binnen handbereik en ze hebben een zeer gebruiksvriendelijke webshop. Daarnaas... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

16 juni kleren besteld. Geen verzendbevestiging. Geen bericht van dhl. Dus terug geretourneerd zonder mijn weten. Meerdere malen contact opgenomen met AktieSport. Het zou op hun kosten opnieuw verst... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb diverse artikelen gekocht kinder sportkleding Fila sportschoenen en senioren sportbroeken. Geduldig en behulpzaam geholpen. Was fijn om daar te winkelen als klant. Echt Top!!! Heerlijk om je... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Voor onze zoon hadden we online sneakers besteld bij aktiesport. Het pakketje zou bezorgd worden door DHL. Echter was DHL ons pakketje kwijt geraakt. Hierop contact gezocht met aktiesport. Ze zouden e... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di scarpe
  2. Negozio di abbigliamento sportivo

Scritti dall'azienda

Aktiesport, Best Deals , Best Brands! De laatste collecties van de heetste topmerken zoals Nike , adidas , Puma , Fila en Starter vind je bij Aktiesport. Sneakers, sportlifestyle en voetbaloutfits voor op de straat en op het veld. Bestel online of kom naar 1 van onze 60 winkels. Game On!

Molto buono

TrustScore 4 su 5

4K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Ruime keuze en scherp geprijsd

Ik vind Aktiesport een heel fijne webshop voor sportschoenen. Een zeer ruime keuze, scherpe prijzen en ook makkelijk te bestellen. De levering gaat ook lekker snel en zonder problemen!

30 maggio 2023

Goedemiddag,
Bedankt voor de mooie 5 sterren review, wij zijn bij om te lezen dat je onze webshop fijn vindt en de levering ook snel en probleemloos gaat.

Snel verzonden

Snel verzonden, goede prijs kwaliteit

13 maggio 2023

Goedemiddag,

Dankjewel voor de positieve review daar zijn wij blij mee. Stiekem ben ik wel benieuwd wat wij zouden kunnen doen om een 5e ster in de wacht te slepen... :)

Gewoon goed

Gewoon goed. Product en bezorging

Risposta di Aktiesport

Hoi, bedankt voor je 5-sterren beoordeling. Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over de bezorging en het product. Een fijne dag! ^Victoria

Nike Air Max

Schoenen besteld waren snel binnen, en passen goed geen zere voeten gekregen, en goed afgewerkt.

1 maggio 2023

Risposta di Aktiesport

Hi, Dank je wel voor je beoordeling. Leuk om te lezen dat je tevreden bent over de snelle levering en de Nikes zelf. Veel plezier ermee en nog een mooie dag gewenst. ^Victoria

Valutata 3 stelle su 5

Heel blij met mijn Nikes alleen jammer…

Heel blij met mijn Nikes alleen jammer dat ze duidelijk door iemand waren geretourneerd, de zolen waren niet schoon. Ik vond ze te leuk om terug te sturen en ook weer veel gedoe.

23 maggio 2023

Risposta di Aktiesport

Hi, Bedankt voor je feedback. Wat jammer om te horen dat je een gebruikt item hebt ontvangen. Dit is niet hoe het hoort. Graag wil ik je adviseren om contact op te nemen met de Klantenservice, zodat we kunnen kijken naar een oplossing. ^Victoria

Het is wel goed

Het is wel goed. Maar de maten van de slippers vallen echt klein.

6 giugno 2023

Risposta di Aktiesport

Hallo, Dank je wel voor je feedback. Jammer om te horen dat de maat niet goed is. Je kunt ruilen of retourneren binnen 60 dagen. ^Victoria

Value for money

Quality is Awesome.Size is apt and looks great. Very comfortable to wear.
Good value for money delivered

6 giugno 2023

Risposta di Aktiesport

Good day! Thanks for your 5-stars review. Nice to hear that you like the quality. Have a nice day ^Victoria

Snel geleverd 👌

Risposta di Aktiesport

Goedendag, Dank je wel voor je 5-sterren beoordeling. Goed om te horen dat je bestelling snel is geleverd. Graag tot de volgende keer ^Victoria

Goed

Goed, een snelle service

Risposta di Aktiesport

Hoi, Bedankt voor je 5-sterren beoordeling. Wat fijn om te lezen dat ze tevreden bent over de snelle levering. Graag tot de volgende keer^Victoria

Valutata 3 stelle su 5

Product is super maar...

Product is super! Maar de levertijd langer dan ik dacht. Ik kreeg geen bevestiging per mail van Aktiesport. Alleen door Klarna wist ik dat de bestelling goed was gegaan. Na een paar dagen later te bellen werd ik wel keurig geholpen aan een T&T code maar er werd gezegd dat ik die met 10 min zou krijgen per mail en dat werd 4 uur later.
Schoenen goed ontvangen!

1 giugno 2023

Risposta di Aktiesport

Hi, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Jammer om te horen dat je geen bevestiging hebt ontvangen. Hopelijk heb je inmiddels wel informatie over de levering anders kun je contact met ons opnemen. Een mooie dag gewenst ^Victoria

Erg behulpzaam!

Risposta di Aktiesport

Hoi, Dank je wel voor je review. Goed om te horen dat je tevreden bent. Tot de volgende keer ^Victoria

Risposta di Aktiesport

Good day! Please check the information in your email from us. If we have more information about the order, we'll keep you updated. Have a nice evening ^Victoria

Makkelijk besteld

Makkelijk besteld, snel geleverd en product is zoals beschreven.

29 maggio 2023

Risposta di Aktiesport

Hi, Dank je voor je 5-sterren beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent over het bestelproces en de levering. Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer ^Victoria

Zwarte schoenen besteld

Zwarte schoenen besteld. Wit binnen gekregen. Toen ik voor retour naar winkel ging. Zegt medewerker lachend dat dit
vaker gebeurd.

29 maggio 2023

Risposta di Aktiesport

Hoi, Bedank dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Wat jammer dat je de verkeerde schoenen hebt ontvangen. Dit is natuurlijk niet hoe het hoort. Hopelijk heb je in de winkel kunnen ruilen of retourneren. Sorry voor het ongemak! ^Victoria

Valutata 5 stelle su 5

De sneakers die ik wilde kopen waren in…

De sneakers die ik wilde kopen waren in voorraad en ze zijn prompt verzonden . Ben er erg blij mee.

30 maggio 2023

Risposta di Aktiesport

Goedendag,Dank je wel voor het achterlaten van je review. Altijd fijn als een item dat je graag wenst op voorraad is. Veel plezier met de aankoop! ^Victoria

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering en goede kwaliteit ,en…

Snelle levering en goede kwaliteit ,en natuurlijk een goede prijs

31 maggio 2023

Beste Jeroen,

Bedankt voor de mooie 5 sterren review. Wij zijn blij om te lezen dat je tevreden bent over de prijs, kwaliteit en snelle levering van onze producten.

Valutata 4 stelle su 5

Goede service en netjes op tijd

Goede service en netjes op tijd. Goede schoenen ook alleen jammer dat er geen mail is gestuurd dat het onderweg was of dat de bestelling gelukt was

Beste Stephanie,

Bedankt voor de positieve review en de feedback. Wat merkwaardig dat jij geen bevestigingsmail en ook geen mail met track & trace link van ons hebt ontvangen. Normaliter ontvang je beide in een geautomatiseerde e-mail, het is jammer om te lezen dat dat bij jouw bestelling niet is gebeurd.

^Jasja

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più