Dettagli dell'azienda

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

Ahold is er voor haar aandeelhouders niet voor de klanten

Ik ben al vanaf mijn uit het huis gaan klant van Ahold(appie) dat is dik dertig jaar geledn. Dit alles omdat ik loyaal ben, ze betaalde ooit een jeugdloon. Na al die jaren ben ik er klaar mee. De AH is er niet voor haar klanten ze is er voor de aandeelhouders. Hoe kan het zo zijn dat ik in almere woon en in duitsland boodschappen ga doen? Nou heel simpel het scheelt in alles ongeveer dr helft zeker als je de aanbiedingen meeneemt. Een fles cola kost in DE slechts 86 cent in de aanbieding. Red Bull 85 cent en Maggi, Knorr en Wagner pizza’s daar kunnen ze nog een puntje aan zuigen. Kortom AH van een hele vaste hele goed betalende klant 15 k per jaar stap ik op en ga ik lekker boodschappen doen in DE en ik hoop dat heel NL dat gaat doen. Ps de rijen waren gevuld met Nederlanders, die elkaar tip na tip gaven. Gooi je tank ook nog even vol in DE want ook daar staan de NL in de rij zeker na die extra verhoging van onze overheid.

3 gennaio 2026

Aankoop Delhaize-tegoed verplicht

Te voet boodschappen afgehaald (Collect and go). Artikelen uit kratten nemen en in rugzak steken. Toch de kratten moeten afrekenen (zo'n 25 euro) die de winkel op geen enkel moment hebben verlaten. Ja, dat kon niet anders, zei men. Vervolgens werden die kratten gescand en ingenomen, ja, maar die 25 euro kreeg ik niet in cash terug of op mijn betaalkaart, nee, in Delhaize-tegoed dat slechts 3 maanden geldig blijft en dan verdampt. Niet ok.

9 ottobre 2025
Valutata 3 stelle su 5

Ahold voert ook bij de vergrijzing snel kassa's in

Ahold met ondermeer de Albert Heijn is doende om bij veel vestigingen snel kassa's in te voeren. Echter is niet iedereen het daar mee eens. Vooral ouderen hebben daar moeite mee en stellen een meer persoonlijke benadering op prijs.

Wel de review laat wel diverse terzake reacties zien echter was het bedoelde effect met name eindelijk een reactie van Ahold zelf.

26 settembre 2025

Online schande

Ik werk bij de Albert heijn en ze gebruiken deze toko als inlog en hoe kan zo’n groot bedrijf DE ALLER SLECHTSTE software ter wereld hebben niks werkt crashed altijd teveel acties bla die bla

5 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Les prix affichés ne sont pas les prix…

Les prix affichés ne sont pas les prix payés à la caisse : Delhaize affiche un prix PLUS BAS en rouge sur leurs étiquettes , ainsi faire croire que les clients paieront moins chers les produits. En réalité, les prix bas sont conditionnés.

11 febbraio 2024

They suck in America too

They suck in America too. Giant Ahold. "The Giant Company" No money for your employees at the beginning of every fiscal year. Don't age or have a health condition. I was expecting better reviews for the parent company. Maybe I hoped it was just your glutenous shell companies here.

14 novembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Onbeleefd, arrogant, niet-communicatief, incompetent...

Waar te beginnen?! Ik kan niet genoeg negatieve dingen zeggen over dit bedrijf: onbeleefd, arrogant, niet-communicatief, elitair ("we laten het blauwe bloed bloeden"), discriminerend (ja), ZEER incompetent en politiek extremistisch. Bedrijf weigert ILLEGAAL klachten te ontvangen over hun gedrag (hoe handig...) - en misbruikt terloops mensen met ernstige gezondheidsproblemen. Het ergste soort clowns

1 agosto 2023
Valutata 1 stelle su 5

Geen reactie van Ahold op mijn mails

In een winkel van Etos heb ik een verkeerd advies gekregen over melatonine voor mijn tiener. Om te voorkomen dat dit bij andere klanten nogmaals zou gebeuren heb ik een klacht ingediend.
Na moeite gaf de klantenservice van de Etos aan dat ze het filiaal op de hoogte zouden stellen en het hoofdkantoor, maar toen ik later informeerde naar een bevestiging hiervan, konden ze mij niet helpen en verwezen mij naar de klantenservice van Ahold. Daar heb ik mee gebeld en vervolgens een aantal keer een mail gestuurd, waar ik niks op gehoord heb.
Jammer dat het een klant zo lastig wordt gemaakt om een klacht in te dienen, zeker over zoiets belangrijks. Ik heb geen vertrouwen meer in de klantenservice van de Etos en Ahold.

29 giugno 2023
Valutata 2 stelle su 5

Opzegging wordt niet geëffectueerd

Het abonnement op premium heb ik stopgezet (via hun systeem beëindigd), maar nu wordt er toch weer - zonder mijn toestemming - een nieuwe termijn opgestart. Het systeem is veel te ingewikkeld en klantonvriendelijk. Wij overwegen serieus naar een andere supermarkt (Lidl?) over te stappen. Aanbiedingen zijn zogenaamd exclusief, terwijl dat niet het geval is. We kijken het nog even aan. Daarnaast baal ik ervan dat de leiding zichzelf financieel beter behandeld dan haar werknemers!

27 maggio 2023
Valutata 3 stelle su 5

Ahold Delhaize wil consument misleiden

Ahold Delhaize is nog steeds niet via e-mail bereikbaar.
De filialen evenmin. Wel heeft Ahold in vrijwel alle filialen de zelfscan verwijderd. De reden is duidelijk. In alle vakken liggen de bonus aanbiedingen tussen de gewone artikelen. De zelfscan kassa medewerkers werken even min mee. Boerenbedrog maar ook misleidend. Dat is strafbaar.

2 febbraio 2023
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più