Svindler med billede og ser stort på aftaler. Købte brugt vogn med dokumentation på dæk på billede fra sælger, men får leveret totalt nedslidte dæk. Lovede vognen ville blive tjekket på eget værksted... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Et glimrende tilbud - købte et Elefant M85-D el-hegn ca. 12-1600 kr billigere end andre steder - endda var pakken incl. en gratis lyn-afleder. (Hvilket var pudsigt, da det var derfor den gamle strøm... Leggi di più
Jeg har handlet med Agrotek 2 gange over nettet, førstegang havde di glemt at sende varren, den kom så dog promte da jeg reklamerede. Anden gang kom varene inden for 2 dage, her manglede så dog alle b... Leggi di più
Super hurtig levering - jeg bestilte søndag og den kom tirsdag så det var super godt. Men - jeg bestilte den til min job adresse, og så blev den leveret på døren her hjemme - det var sådan set ok d... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Vivaio e articoli per il giardino
- Negozio di accessori per auto
- Negozio di abbigliamento antinfortunistico e da lavoro
- Negozio di utensili
- Negozio di giocattoli
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Siden 1946 har Agrotek haft base i Hobro og har herfra serviceret vore kunder. Hovedforretningen var fra starten landbrugsmaskiner, men inden for de sidste 10 år har vi opbygget en stor forretning med have/park maskiner. Med eget serviceværksted og brancheuddannet personale er du altid sikker på professionel vejledning.
Informazioni di contatto
Lupinvej 15, 9500, Hobro
- info@agrotek.dk
- www.agrotek.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
hurtig levering
nemt , let at finde rundt på hjemmesiden. hurtig levering
Ordren bekræftet, status forklaret og varen leveret uden forsinkelse.
Min bestilling - Green Works produkter - lagerføres ikke hos Agrotek, hvorfor levering fra importøren forsinker en enkelt dag. Da importør ikke tilbyder webshop kunne Agrotek med fordel overtage et direkte salg, eller alternativt føre et lager af denne eminente og begrænsede produktgruppe.
Virker seriøst
Første gang jeg har købt af firmaet - umiddelbart et fornuftigt køb i forhold til pris - rygsprøjte til kr. Under 300 - hurtigt og effektiv - nemt at bruge deres hjemmeside
Billigste Mossrider i danmark
Høflig og venlig betjening samt lynhurtig levering med fragtmand.
Det er ikke sidste gang, at Agrotek's hjemmeside skal kigges igennem.
De ved hvad de taler om . . . .
Der er aldrig ventetid på telefonen og den første du får fat i er den der servicere dig, både med købet, spørgsmål til varen osv. Ved after sales føler man sig husket, personlig betjent. Også reklamationen bliver behandlet let og elegant, så kunden føler sig godt behandlet
Hurtig levering ingen problemer.
Det gik bare som det skulle hurtig levering ikke noget bøvl
Eksemplarisk service
Nemt at bestille og omgående levering. Handler der gerne igen.
Hurtig, effektiv behandling af SMS-forespørgsel + hurtig expedition
Jeg aner intet / meget lidt om græsslåmaskiner. Har en 14-årig Klippo, jeg er træt af. Brug for en klipper, der er selvkørende, da jeg har dårlig ryg + knæ. Har en naturgrund, så maskinen skal have en vis kraft. - - Og så vil jeg have en : Hondamotor.
På diverse annoncer - diverse steder på nettet, på indkomne reklameblade stod der enten : Briggs and Stratton motor; jeres hjemmeside skriver : HONDA ! Mailede til firmaet; fik svar - trods helligdag ! Det ER en Hondamotor . Mailen sendt d. 13/4 af : Morten Høgh Christensen , tlf.: 27774742, AgroTek, Hobro !! - Så bestilte jeg maskinen. - Pga. arbejde har jeg endnu ikke fået pakket maskinen ud, men jeg er godt nok spændt på, om der står Honda eller B&G !!!! - Er det sidstnævnte, får I varen retur og selv lov at betale for det ! - -
Også forespurgt, hvilken brændstof, den bruger : oktan hvad ?? - Dét har jeg så ikke fået svar på, så jeg må pakke maskinen ud, læse brochuren, før jeg kan købe ind !
Mht. bestilling af varen, aflevering af samme på min adresse : INTET at påtale. Det var flot ekspedition !!
MVH.
S.S.
super hurtig levering
Jeg bestilte en plæneklipper sent mandag aften, og fik den leveret kl. 19.00 med deres fragtmand dagen efter. handler der gerne en anden gang.
Dårlig.
Det er for dårligt at sælge nogle varer man ikke har, og først oplyse om det efter kunden har bestilt varen. HVORNÅR FÅR MAN VAREN ??????.
Det er bare i orden
Hurtig og professionel levering
Jeg har fundet det produkt jeg har ledt længe efter og til en særdeles god pris og med en hurtig og problemfri levering.
Alt ok
Nem bestilling og hurtig levering. Og til den bedste pris jeg kunne finde.
super godt!
Der sker sku noget der! En dag så stod det en havetraktor til far her! Det havde jeg ikke ventede. Så bestil der hvis det ikke kan gå strækt nok.
God oplevelse
super god betjening, kunne svare på stillede spørgsmål, hurtig levering, god service af fragtmand :-)
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.