Afzuigkaponline Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Goede service , had verkeerde maat filter besteld ze namen zelf contact op en in no time het geld terug .. geweldig en eerlijk

Valutata 5 stelle su 5

Afzuigkap besteld, na 2 dagen geleverd. Bleek deze beschadigd te zijn. E-mail gestuurd met foto's. 2 uur later al reactie kon een nieuwe krijgen of korting. Een nieuwe laten leveren, was 1 dag later a... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

7 jaar geleden hier een afzuigkap gekocht, echter nu waren de lampjes kapot gegaan. Na een telefoontje en een mailtje kreeg ik gratis nieuwe toegestuurd (tegen verzendkosten)! Zeer goede service, ze... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Reageert niet op mail of telefoon. Zaterdag afzuigkap besteld dewelke volgens de site op vrd is en gelijk via ideal betaald. Wel gelijk faktuur gekregen maar tot nu toe nog geen track and trace of v... Leggi di più

Molto buono

TrustScore 4 su 5

37 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

23 marzo 2026

Prima service

De motor van mijn afzuigkap was redelijk kort na aankoop stuk gegaan. Na contact via mail is meteen een nieuwe motor gestuurd. Prima service!

17 dicembre 2025

Zeer goede service

Zeer goede service, zelfs na zo'n lange tijd. Ik ben heel tevreden.

23 agosto 2025
Valutata 3 stelle su 5

Versturen pakket was goed maar…

Versturen pakket was goed maar bezorging door DHL zeer matig. Bezorger gaf 2 maal niet thuis bericht terwijl er een bemande balie is van 07.00 tot 22.00 uur. Hij is zijn bus niet eens uitgekomen. Dus let op als je hier besteld. DHL bezorger regio Deurne is echt niet gedreven om pakketten te bezorgen, hij gooit ze liever bij afhaalpunt dat ik niet gekozen heb.

22 agosto 2025
Valutata 1 stelle su 5

Sketchy, niet klantgericht en onbetrouwbaar

Je kunt alleen op afspraak langskomen tussen 09:00u - 16:00u. Gebeld voor een afspraak, maar ‘dat kwam hem niet zo goed uit’. Met tegenstribbelen toch op mijn gewenste tijd iets kunnen inplannen, maar ik moest dan wel 10 minuten van te voren bellen zodat hij zou komen. Loods van de winkel zag er verlaten en slecht onderhouden uit. Na 5 minuten daar gewacht te hebben zonder iemand die te zien was en geen contact meer te krijgen met het telefoonnummer, dus toch maar naar een ander bedrijf gegaan. BIJZONDER SLECHT en zou dit niemand aanraden!

27 giugno 2025
Logo di Afzuigkaponline

Risposta di Afzuigkaponline

helaas was dit misgegaan mijn excuus we zijn helaas niet altijd aanwezig op het adres vandaar

Afzuigkap met deuk

Ik heb mijn afzuigkap ontvangen en er bleek een deuk in te zitten. Bij nader inzien bleek door de deuk de motor te blokkeren. Mail gestuurd....2 dagen later had ik een nieuwe. Bedankt voor de goede en snelle service

10 giugno 2025

Dat is service!

Afzuigkap besteld en kwam prompt. Bij controle was er een kras op de pijp. Direct een mail met foto gestuurd en antwoord kwam super snel. Ze zouden een nieuwe pijp sturen en die was er al de dag later.
Prima service!

5 febbraio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Goede rvs afzuigkap voor weinig.

Was al in 2018 dat ik mijn afzuigkap hier kocht voor erg weinig geld.
Een rvs afzuigkap die het nog steeds prima doet, ok ik moet ondertussen 1 lamp vervangen dat is het.
1 Van mijn beste aankopen daarom alsnog een review.

1 ottobre 2024

Slechte kwaliteit afzuigkap filters

Nog geen jaar geleden nieuwe filters gekocht, na 8 maanden 1 kapot, gewoon gebroken plastic. Wordt geen garantie gegeven en je kunt een nieuwe kopen, ook nog duurder! Tis zoals het is volgens afzuigenkaponline.nl, kan gebeuren en das pech. Wordt niks op verdiend dus er wordt ook geen coulance verleend door gratis een nieuwe op te sturen of met korting. Maar niet weer bestellen bij dit bedrijf!
--------------------------
afzuigenkaponline.nl zegt :
Ja heb ik zijn 24.95 per set

Ze gaan kapot als de filter sluiting om hoog ipv naar achter wordt gedrukt

er zitten schroefjes in en dis zitten recht in de sluiting als de sluiting niet helemaal goed open gaat gaat hij soms wippen naar boven waar door het sluitinkje licht schuin komt te staan daardoor scheurt de sluiting door de schroefjes.
op de 24.95 zit niks verdiend is eigenlijk alleen maar filter verzend en inpak kosten en btw

het gaat om het drukken kan na 1 keer of nooit gebeuren als hij omhoog gedrukt wordt ipv naar achter duwen de schroefjes de sluiting kapot

kan voor 14.99 er 1 sturen is ook goed

Met vriendelijke groet Rick wezelenburg Afzuigkaponline.nl

7 agosto 2024
Valutata 2 stelle su 5

Zo teleurgesteld in deze leverancier

Na wat onderzoek op internet bij Afzuigkaponline een KTD 60 RVS besteld. Dit is een eenvoudige afzuigkap met een lage db waarde. De laagste stand is 36db. Nadat we kap hebben geinstalleerd is het een lawaai papagaai. Het apparaat produceerd veel lawaai. Hierover contact opgenomen met Afzuigkaponline per mail. De volgende dag kreeg in een reactie van Rick. Hij stelde veel vragen waarop ik moest reageren. Na diverse mailverkeer was ik het zat. Het lag niet aan de kap maar aan de manier waarop de kap is geplaatst. Ik heb een klusbedrijf, heb al vele kappen geplaatst maar deze viel op door zijn lawaai. Ik ben er van overtuigd dat de afzuigkap het probleem veroorzaakt maar daarvan zijn ze niet overtuigd. Conclusie.. ik haal de kap eraf, breng het naar de kringloop en koop een nieuwe maar niet en nooit meer bij afzuigkapoline.nl

8 luglio 2024
Valutata 4 stelle su 5

Wat een fijn bedrijf

Wat een fijn bedrijf! Meerdere keren telefonisch contact gehad waar ik veel van geleerd heb en de juiste keus kon maken. Raad dit bedrijf aan zeker omdat get ook mooie prijzen zijn en goede kwaliteit.

14 maggio 2024

Geen zaken mee doen.

Twee motorloze afzuigkapen besteld met meerstandenschakelaars.
Waren niet op voorraad.
Toen ze uiteindelijk kwamen zaten er géén schakelaars in.
Dus kun je de externe motor niet aansturen.

Maar de keukens waren al betegeld en dus geen schakelaars voorzien.

Afzuigkaponline deed er niets aan nul-komma-nul

Waardeloos. Geen zaken mee doen dus.

26 febbraio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Cubix RVS Eiland 40 gekocht.

Cubix RVS Eiland 40 gekocht.
snel geleverd en goed verpakt.
zeer scherp prijs en makkelijk te installeren.
tip gebruik de meegeleverd doos voor de hoogte perfect.
zeer zeer blij met mijn aankoop

11 novembre 2023

Top service

Had bijna twee jaar geleden een afzuigkap gekocht was nog net een maand voor de garantie stuk gegaan .Gister een nieuwe gekregen . Top service

13 aprile 2023
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più