Jeg har haft en meget ubehagelig oplevelse med advokat Liza Rosenberg. Hun udarbejdede mine mest private papirer – bl.a. testamente, hus, økonomiske forhold og virksomhed – i forbindelse me... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg har brugt advokat Liza Rosenberg to gange i mit firma med kæmpe succes. Hele handlingsforløbet har været håndteret 100% professionelt, jeg har virkelig følt mig tryg og grundigt orientere... Leggi di più
Ikke overbevisende i sin håndtering af vores skelsag. Ingen ordentlig afslutning. Virkede frygtsom. Rådede desværre til yderligere udgifter i form af diverse rådgivere, uden at det førte til noget bru... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Kontakt os uforpligtende og se mere på www.AdvokatLr.dk
Center Allé 6, 4683, Rønnede
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Liza Rosenberg er yderst dygtig advokat, som jeg havde brug for i forbindelse med min tvangsindlæggelse (gule papirer) på sindssygehospitalet Oringe ved Vordingborg (manisk psykose). Jeg er overbevist om at hun reducerede tiden jeg var tvangsindlagt til et halvt år (august 2013 til februar 2014).
Laurits Lydehøj Hansen
Tlf. 55996036 el. mobil 26740247
Vi havde brug for en advokat, til at hjælpe os med en klagesag til offentlig myndighed. Vi kontakter Liza Rosenberg, som på trods af mange andre opgaver alligevel får tid til, at tage sig af vores opgave også.
Der skulle læses en masse papirer igennem og Liza fik på ganske få dage, udarbejdet en perfekt klage, hvor alle de vigtige punkter var med.
Vi kan varmt anbefale Liza Rosenberg til alle der har bruge for en kompetent og effektiv advokat.
Jeg er førstegangskøber af en andelsbolig og ved ikke rigtig hvordan man gør, hvorfor jeg fik Liza Rosenberg til at kigge på de papirer jeg havde fået tilsendt fra foreningen. Det gjorde hun og gav mig en overskuelig og forståelig redegørelse for indholdet samt hvad jeg skal være opmærksom på inden jeg underskriver. Det giver tryghed at vide at en pålidelig advokat har checket alt igennem og kan sige god for det, før man kaste sig ud i at købe andelsbolig. Jeg vil anbefale Liza Rosenberg til andre.
Liza arbejder meget professionelt med sagerne, udtaler sig kun om forhold hun er helt sikker på. Liza vurderer ikke alene sagen fra et juridisk perspektiv, men tager også de menneskelige forhold med i sin betragtning af sagen, for at komme med en holdbar løsning. Jeg vil anbefale Liza til andre.
Liza Rosenberg udførte et yderst professionelt, flot og omsorgsfuldt arbejde for mig. Hun havde klare svar på mine spørgsmål og jeg følte mig tryg nærvær!
Mine bedste anbefalinger.
Jeg kan kun sige at vi har været meget tilfredse med den behandling vi har fået . Som førstegangs køber er der jo mange ting man skal forholde sig til, og mange ting man er usikker på, men der er vi blevet godt vejledt og har ringet eller er blevet ringet op hvis der var noget vi ikke var klar over. Så kan kun anbefale at bruge
Advokat Liza Rosenberg
Liza er meget sikker og præcis i sine udtagelser, dette efterlader mig med en sikker fornemmelse efter et besøg. Hvis der er områder som hun ikke helt er afklaret med bliver det straks undersøgt og man får en klar besked. Hun er lille af statur men er sikker og kvik, man bliver super behandlet.
Brugte Liza ifb. med køb af villa der var under opførelse, hvor byggefirma tidligere var gået konkurs - skarp opfølgning over for sælger samt sælgers ejendomsmægler!
God sparringspartner i forhold til faldgrubber!
Liza overtog kontakten til de finansielle selskaber (panthavere), for at få handlen på plads/afsluttet.
Liza har været en stor hjælp for mig .hun er altid meget nærværne i sit arbejde .
Liza er hurtig til at vende tilbage med svar /spørgsmål .
Hvis du har brug for rådgivning nu og her, er du kommet til den rette person. Man får her en god rådgivning, der er til at forstå - og i en fart.
Yderst professionell og engageret i hendes arbejde og for dig som klient, kan kun anbefale hende...:-)
Jeg vil absolut anbefale Liza Rosenberg, da hun er impatatisk og meget medfølende i de sager hun tager, hun giver modparten kamp til stregen og ikke mindst så er hun ikke så dyr.
Liza Rosenberg var god til at forklare de omstændigheder jeg var oppe imod.
selv om jeg gik imod hendes anvisning og prøvede at få min sag afgjort i retten, var jeg aldrig i tvivl om hende loyalitet til mig.
Da min sag blev afvist af retten, fik jeg nye anvisninger af Liza R og vi fik afsluttet vores samarbejde på en rigtig fin og god måde.
Jeg fik samtidig lovning på, at hun ville genantage min sag, hvis der viste sig en åbning.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.