L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Har köpt flera produkter från detta företag och har blivit nöjd varje gång. Men viktigast av allt: Blev djupt imponerad av företagets servicekänsla när jag fick problem med låset till min Samsonite-vä... Leggi di più
Snabb leverans och bra pris på den plånbok jag beställde. Dock väldigt litet utbud av plånböcker som passar Svenska sedlar. De flesta tycks vara designade för Dollar eller Kinesiska Yen. Hittad... Leggi di più
Eftersom jag inte tolkat bilden av ryggsäcken korrekt utan ville returnera blev jag glad över att det kunde ordnas så snabbt och lätt. Talade in på er telefon fick sen omgående en retursedel för utsk... Leggi di più
Adriatik Travel Bag har ett av Nordens största väskbutiker som driver sina 4 butiker runtom den norska gränsen, Här finner du ett stort sortiment av resväskor, ryggsäckar, väskor, plånböcker, datorväskor och portföljer. Vi garanterar dig att du hittar ditt behov hos oss. Vi erbjuder dig alltid fri frakt och billigaste priserna på marknaden
Södra Hamngatan 2, 452 30, Strömstad, Svezia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Excellent quality product!!
Very satisfied and happy with the purchase.
Lätt, fin, smidig och samtidigt funktionell axelremsväska med lagom stora fack. Väldigt nöjd 😀
Snabbt levererat men tyvärr fel beställt som får returneras så något vidare omdöme kan jag f n inte lämna.
Beställde en epic city shopper från detta företag för mindre än ett år sedan då jag ville ha en rejäl stor och hållbar shoppingvagn. Och då de dessutom hade 3 års garanti! Så valde jag att beställa från dem. Men! Efter kort tid så började vagnen att gnissla enormt mycket. Och nu nyligen efter mindre än ett år så är vagnen obrukbar då det blivit två hål i botten på vagnen samt att båda hjulen är helt förstörda, gummit sitter inte kvar utan sladdrar loss flera gånger varje handling, gummit på hjulen har blivit så utnött så det glappar enormt på båda hjulen och åker alltså av hela tiden! Så självklart skickade jag då in ett reklamationsärende tikl adriatik då de ju har 3 års garanti och med tanke på att den blovot så trasig efter normal användning av att gå och handla mat med så kändes det långt ifrån ok. Så skickade in bilder och all info. Det stod att de skulle svara inom senast 3 arbetsdagar. Det gjorde dem inte! Skickade då igen och då svarade de nonchalant att det minsann inte var nåt reklamationsärende för det var enligt dem helt omöjligt att botten kunde gå sönder av normal användning, trots att den ju uppenbarligen har gjort det! Och hjulen var enligt dem normalt slitage! Vilket det inte inte heller ör då hjul inte ska vli helt söndertrasade på en shoppingvagn som min blivit av normal användning! De erbjöd sig dock att skicka mig nya hjul kostnadsfritt och att lämna mitt nr för beställningen jag svarade på deras mail och var givetvis besviken på deras svar men skrev att jag i alla fall gärna tar emot nya hjul så den i alla gall går att köra med och lämnade mitt nr men fick aldrig något mer svar sen så tvivlar på att det ens kommer dyka upp några däck. Vilket skämt... Om man säger så här min lilla första shoppingvagn köpte jag för 99kr på rusta och den är fortf hel i botten och har fortf helt hela hjul.! Denna vagn från adriatik kostade över 600kr när ja köpte den och är som sagt trasig på två ställen i botten och hjulen är helt obrukbara.. beställer aldrig mer därifrån.. Och så är det ju även missvisande när den är designad i Sverige men gjord i nåt helt annat land, säkert kina..
Lätt att få kontakt med butiken via telefon om det krånglar med leverans .
Tydlig hemsida , smidigt att genomföra köpet , snabb leverans , ansluten till Klarna.
Kommer göra snart polisanmälan för de finns ingen kundtjänst, vägrar svara på email så tror detta får bli utredning för polisen. Har gått över 3 dagar och plånboken som jag har köpt har inte blivit inlämnad till PostNord! Jag vill bara förmedla er att detta verkar vara scam. Köp inte från här ta hand om er och kommer skriva om de blir polisanmälan.

Risposta di Adriatik Travel Bag

Risposta di Adriatik Travel Bag
Allt fungerade perfekt! Enda smolket i bägaren var att några dar efter köpet fanns samma produkt ( hos en annan leverantör) ungefär 100kr billigare! Men,men så kan det va!
Bra pris och snabb leverans. Kommunikationen på mailen skulle kunna vara bättre, "Din order skickas" står det i ett mail men inget spårningsnummer. Men svarar snabbt på mail, verkar seriöst!