Vijf sterren voor Adrem Utrecht! Iedereen bij Adrem, van voor aan de receptie tot achter in de garage is behulpzaam en vriendelijk. Een fijne sfeer en uiteraard goede voertuigen voor een zeer redelijk... Leggi di più
Als je snel en goedkoop een degelijke verhuiswagen nodig hebt, moet je bij Adrem Utrecht zijn. Niet alleen de voertuigen en prijzen zijn goed, de service is geweldig. Iedereen in deze organisatie is b... Leggi di più
Ik ben ook opgelicht door Adrem Utrecht. Vieze (9 persoons) auto’s. Onvriendelijk, onbeschoft. Ik krijg een bus met melding risico op motorschade en dat vond iemand daar gewoon normaal en dat ik overd... Leggi di più
Ik heb tweemaal een bus gehuurd bij Adrem. Beide keren erg tevreden over de service. Het halen van de bus is snel en eenvoudig, zeker als je van te voren online even snel je gegevens invult.... Leggi di più
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 85% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Ik ben verhuisd met een grote bus van…
Ik ben verhuisd met een grote bus van Adrem. Ik reed super snel weg, en alles verliep soepel. De mensen aan de balie waren ook heel vriendelijk en hielpen mij met de bus!!

Prima ervaring gehad met Adrem
Prima ervaring gehad met Adrem. Zit op een makkelijke locatie in Utrecht.Het ophalen en terugbrengen ging soepel, de borg was zo terug en ze hebben een goed systeem voor schade. Dame achter de balie was erg vriendelijk.

Risposta di Adrem Verhuur Utrecht
Vlot geholpen ondanks de drukte
Vlot geholpen ondanks de drukte. Wij hadden een 11m3 bus gehuurd en deze zag er goed uit en werkte naar behoren.

Risposta di Adrem Verhuur Utrecht
Nette wagens en vriendelijke mensen

Zeer tevreden
Ik huur al meer dan een jaar voertuigen van adrem zonder problemen snelle oplossingen en zeer vriendelijk personeel
Helpen je met heel veel respect en staan open voor veel mogelijkheden
Voertuig gaat optijd naar de garage heb geen dag wat te klagen gehad heel erg behulpzaam
Ben heel erg blij met adrem en ben nog steeds een tevreden klant

Risposta di Adrem Verhuur Utrecht
Snel via de website een busje kunnen…
Snel via de website een busje kunnen regelen. Aardige medewerker bij het ophalen en terug brengen van het busje. Aanrader als je snel een voertuig nodig hebt!!

Enorm fijn geholpen
Enorm fijn geholpen, de service was fijn, vriendelijk en zeer effectief. Het voertuig was in perfecte staat en de prijs was ook nog eens zeer goed vergeleken andere bedrijven.

Floris topper
Floris heeft me erg goed geholpen! Zeer vriendelijk en erg geduldig met mijn vragen!
Fijne ervaring
Fijne en gastvrije behandeling mee gemaakt voor het huren van een verhuis bus. Geen moeite en heel simpel.

Risposta di Adrem Verhuur Utrecht
Beste verhuur bedrijf ever zijn zo…
Beste verhuur bedrijf ever zijn zo makkelijk hulp is perfect top bedrijf

Auto huren in Utrecht
Ik heb gisteren via de website een auto gereserveerd. Omdat ik geen bevestiging per mail kreeg heb ik gebeld. De dame aan de lijn keek het even na. Hij was niet binnen gekomen. Probeert u het nog eens.
De tweede keer ging het wel goed. Ik naar de balie. Formaliteiten gedaan en ik kon meteen wegrijden in een iets grotere auto dan ik besteld had.
De volgende dag zou ik hem inleveren om 9 uur. Dat lukte niet. Even gebeld. Geen probleem als je een paar uur later komt.
Auto gecontroleerd: de kras zat er al op meneer. Gelukkig. Ging allemaal prima en vlot. De auto was schoon en reed prima.
Een zeer tevreden klant.
LET OP DE KLEINE LETTERS!
LET OP DE KLEINE LETTERS!
Zaterdag 1 november een bus gehuurd bij Adrem voor het ophalen van een babykamer. Het reserveren ging vrij gemakkelijk en de prijs op de overeenkomst bedroeg € 74,- Dit vonden wij een redelijke prijs.
Wij moesten naar Oss en deze rit bedroeg in totaal circa 150/160 km. Snel gerekend kwamen wij op ongeveer € 35, - diesel. Dit klopte ook bijna met de factuur, hier werd namelijk € 39, - euro diesel gerekend. In totaal verwachte wij een rekening van ongeveer € 110,-
Maar nu komt het, naast de kosten van de huur, verzekering en diesel, betaal je ook nog kilometer vergoeding en nog een extra verzekering (3 in 1 ofzoiets). Dit is weer € 40,- extra exc. Btw. Hierdoor kostte ons het huren van een bus voor 3 uur en 150 kilometers maarliefst € 161,-!!
Ik vind dit echt belachelijk duur en ook al is het huren van een bus bij Adrem zeer gemakkelijk en waren de medewerkers op locatie zeer vriendelijk, voor deze prijs voor ons geen Adrem meer.

Risposta di Adrem Verhuur Utrecht
Wederom weer een snelle en goede…
Wederom weer een snelle en goede service. Ook een goede ervaring de camera palen, werkt snel en goed. Klasse! Een aanrader!

Risposta di Adrem Verhuur Utrecht
Makkelijk en snel ff een bus huren…
Makkelijk en snel ff een bus huren tegen de laagste prijs? Dank moet je hier zijn! Altijd fijne service aan de balie en een glimlach van Hans! Dank voor de goede service weer mannen!

Top busverhuur
Super aardige medewerkers. Konden de bus voor het verhuizen snel ophalen, dezelfde dag nog, en alles was snel geregeld.

Vlot verlopen!
Snelle service, vriendelijk personeel, goeie prijzen!

Risposta di Adrem Verhuur Utrecht
Fijne verhuurder, gunstige prijs en soepel proces
Heb hier nu een aantal keer tot volle tevredenheid een busje gehuurd. Super eenvoudig om een busje online te reserveren en het ophalen gaat soepel. Nog nooit gezeur gehad over schades omdat ze een heel goed systeem hebben waarmee de auto in beeld wordt gebracht bij wegrijden en terugkomst.
Er zijn geen adders onder het gras, de prijs van de reservering is wat je betaalt en de factuur & borg worden heel vlot afgehandeld.
Het zijn jonge, schone auto’s. Eén kleine tip: neem een houder voor je telefoon mee zodat je de routeplanner kan volgen.

Prima bakwagen
Heerlijk snel en een prima auto! Gezellig aan de balie ook!

Risposta di Adrem Verhuur Utrecht
Top service en busje voor een goede prijs!
Last-minute nog een busje kunnen huren; superfijn dat dat zo snel geregeld kon! Ik werd vriendelijk en vlot geholpen, alles werd duidelijk uitgelegd. De bus reed prima en het inleveren ging ook zonder problemen. Zeker een aanrader!