2,8

Nella media

TrustScore 3 su 5

I want to give the HIGHEST praise to…

I want to give the HIGHEST praise to Takeyah from adidas customer service—her compassion, professionalism, and problem-solving skills turned a deeply frustrating situation into a moment of real gratitude.

While I had an extremely disappointing experience at the Aurora adidas store, where team members Josh and Selma showed little interest in helping me resolve a serious issue (including failing to offer contact info for a district manager and dismissing my concerns about a missing item), Takeyah stood out as a shining example of what customer service SHOULD look like.

From the moment she answered the phone, Takeyah was warm, attentive, and genuinely invested in helping me—even though the issue didn’t stem from her store. She listened with care, didn’t pass judgment, and immediately assured me she would escalate the matter to the appropriate team. And she followed through. She didn’t know who I was. She didn’t know I’d be writing this review. She was simply doing what she believed was right.

That’s the kind of integrity and heart that deserves recognition, promotion, and praise. Employees like Takeyah should not go unnoticed. She represents the adidas brand beautifully—not just when someone is watching, but especially when no one is.

I sincerely hope adidas uses this as a training opportunity. Josh and Selma from the Aurora store could learn a lot from Takeyah’s approach. No customer should be made to feel dismissed or stranded—especially after driving hours and spending their hard-earned money.

Thank you again, Takeyah. You made a lasting impact on me and my husband, and we are sincerely grateful for your help.

—Eraina Nicholson

3 giugno 2025

Adidas Outlet i Taastrup

Adidas Outlet i Taastrup, ved siden af IKEA.

Utrolig råddent personale, som følger én rundt i butikken og stiller sig lige uden foran éns prøverum, som var man butikstyv.

Ville have givet -5 stjerner hvis man kunne.

Hold jer langt væk.

7 dicembre 2024

Elendig service

Elendig service, har bestilt en ordre, efter 4 dage er den hverken afsendt eller penge trukket.

Prøver ringe til butikken men de tager IKKE telefonen, og man kan slet IKKE komme i kontakt med dem.

2 gennaio 2025

Ringe kvalitet service

Ringe kvalitet service, henvendte mig ved kassen for at bytte et par købte børne sko, fortæller hvad fejlen er og valcroen ikke klister som den skal, men de vil tilgængæld have video bevis på det. Dvs jeg skal rende rundt og filme børnene når de har sko på.
Lederen kom kun med dårlige undskyldninger såsom forkert str, smalle fødder m.m., og alt sammen kunne vi få afkræftet, har købt flere sko til mine børn og ved lige hvad jeg skal gå efter. Lederen nævner selv at der kom et andet par som ville returnere samme sko af samme årsag for nyligt, som hun heller ikke selv hsr accepteret. Og indrømmer at de har en udfordring med den model, men desværre ikke kan bytte eller returnere skoene.

5 luglio 2023

DÅRLIG SERVICE

DÅRLIG SERVICE

Jeg havde fundet en del tøj jeg ville prøve i deres prøverum, jeg var bestemt på at købe det skulle dog finde det i den rigtige størrelse.
Inden jeg kom til prøverummet blev jeg stoppet af en ekspedient som lige skulle informere mig om at de snart lukkede “15min før lukketid”(tonen hentydede til at jeg skulle forlade butikken øjeblikkeligt).
Jeg ville dog skynde mig og gik fortsat mod deres prøverum men så at det var spæret af med deres knagestativ (altså ikke en officiel lukning, bare en beslutning fra personalet om at prøverummet skulle lukke før tid, uden yderligere forklaring måtte jeg hænge tøjet tilbage
Min formodning er at nogle stræbede efter snart at få fyraften.
Jeg hang mine vare tilbage på plads, og grundet dårlig service har de mistet mig som kunde
Jeg kunne ikke finde på at besøge dette sted igen

9 gennaio 2022

Virkelig dårlig service i afdelingen i…

Virkelig dårlig service i afdelingen i Taastrup.
1. Deres telefon virker ikke.
2. Ringer til afdelingen i Ringsted for at høre om gaver kunne byttes uden kvittering, dog med byttemærker, hvilket blev oplyst at det kan I alle deres afdelinger.

Vælger at kører til Taastrup, hvor man sørme skal spare op på tålmodigheden inden man går ind. Mage til uopdragne unge mennesker der er ansat, har jeg ikke mødt længe.
En møg flabet tøs, der grinende siger at de ikke tager gaver retur uden bon, trods byttemærker. Henviser til samtalen med personale fra Ringsted, hvor tøsen så siger at vi da bare kan kører til Ringsted hvis vi vil have byttet noget.

Outlet - det må man sige, man skal bare være OBS. På at det så også er gældende for høflighed samt service derude.

29 dicembre 2021

Dårlig service

Ville bytte en julegave, hvilket blev afvist. Ville ikke engang have pengene retur, men bare købe noget andet. Medarbejderne var indbyrdes uenige om, hvor længe butikken havde været åben efter coronalukningerne, men valgte så den længst mulige periode. Jeg havde tjekket på nettet og set, at den ikke var åben, ligesom den heller ikke var, da jeg kørte forbi. Ufattelig ringe service i en tid med megen forvirring og usikkerhed.

En af mine bekendte sagde bagefter til mig, at så kunne jeg lære det, altså ikke at handle i outlets. Det har jeg så lært nu.

7 giugno 2021

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito