Valutata 5 stelle su 5

We zijn erg tevreden, niks op aan te merken. Een fijne man met kennis van zaken en alles wordt goed afgehandeld. Echt een aanrader!

Valutata 5 stelle su 5

Ben al jaren klant bij Adesto omdat ik geen gedoe wil met mijn verzekeringen. Bij inruil van een nieuwe auto hoefde ik niks te regelen, was gewoon direct verzekerd. Achteraf even een mailtje sturen me... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bij Adesto staan klanten hoog in het vaandel, ik heb een auto, motor, inboedel en aansprakelijkheid, reis verzekering via adesto lopen van de goudse verzekering. Prachtige mensen de heer Va... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1 stella

We zijn erg tevreden

12 dicembre 2023

Topbedrijf

Ik kan alleen maar zeggen dat je hier zeer vakkundig en plezierig geholpen wordt. Zelfs verzekering op maat kunnen geregeld worden.
Wij hebben al onze verzekeringen over laten zetten en zijn veel goedkoper uit en veel beter verzekerd.
Wij zijn heel erg tevreden!

22 marzo 2021

Huwlijksdagvezekering

Een jaar geleden heb ik een huwelijksdagverzekering afgesloten via adesto. Alles is heel erg gemakkelijk verlopen. Helaas is ons huwelijk door de maatregelen uitgesteld. En heb ik heel veel hulp gehad bij het indienen van onze claim. Ik ben goed, snel en vriendelijk geholpen door Michel. Ik zou een ieder adesto aanraden.

4 dicembre 2020

waterschade

We hebben waterschade aan muur en plafond door een lekkage bij de buren. Even een mailtje met uitleg gestuurd naar Adesto. Offerte opgestuurd, expert ontvangen en binnen een mum van tijd was alles geregeld. Nu kunnen we de schade laten herstellen. Top geregeld!

5 marzo 2020

Eerlijk en betrouwbaar!

Altijd goede, eerlijke adviezen. Je kunt er zeker van zijn dat je écht goed bent verzekerd en dat komt in tijd van nood naar voren!

16 gennaio 2020

Zeer professioneel geholpen

Zeer professioneel geholpen door Michel van Adesto verzekeringen. Het betrof een claim i.v.m. glasschade. Adesto is snel en makkelijk bereikbaar. Hun pragmatische en klantvriendelijke benadering spreekt mij enorm aan. In de (financiële) afwikkeling ben ik volledig ontzorgd door Adesto.

18 dicembre 2019
Valutata 5 stelle su 5

Mijn vragen worden vrijwel direct…

Mijn vragen worden vrijwel direct beantwoord, schades etc. snel in behandeling genomen en afgehandeld. De medewerkers zijn deskundig en schuwen geen moeite om wat dan ook uit te zoeken.
De service is dus prima en er wordt mij hiermee veel werk en ongemak uit handen genomen. Er wordt altijd in het voordeel van de klant (mee) gedacht en gekeken. Een aanrader dus.

13 febbraio 2019

Tevreden

Denken mee, zoeken best passende oplossingen.
Komen afspraken na: bellen en mailen zoals afgesproken.

11 febbraio 2019
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più