Adamsen’s Fisk Recensioni

TrustScore 2 su 5

2,0

Vi ventede i mere end 20 minutter, og da vi spurgte ind til vores ordre, sagde de, at de havde glemt os. Der gik yderligere 15 minutter til vi fik vores mad. Dårlig oplevelse!

Calaramares smagte underligt som om der var et krydderi i måske koriander På Fisken i fish og chips var dejen ligesom nøgen ude den vanlige sprøde overflade og drev af olie Bestemt ikke tilfredsst... Leggi di più

Jeg tror ikke butikken længere kan følge med. Op til flere gange oplevet at bestille online og så hentet mad der ikke lever op til forventningerne Sidst var det 2 stjerneskud, i bestillingen UDEN AG... Leggi di più

Virkelig lækker fish’n chips, med lidt vineddike og dild Krem. Normalt hos andre får man nogle små portioner som smager meh, her får man go stor option 2 fisk og masser af chips.. hvis i skulle have... Leggi di più

1. Ristorante
  2. Ristorante di pesce
  3. Servizio di asporto

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Adamsen's Fisk i Gilleleje er Sjællands største fiskebutik. Kom og besøg hvores butik eller spis i vores restaurant. Derudover tilbyder vi take-away.

Scarso

TrustScore 2 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

7 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Købte Rødspættefilet med pommes 85 kr

Købte Rødspættefilet med pommes 85 kr, fair pris, men da fritterne var opvarmet 2. gang i frituren klagede jeg.
Knægten:" Jamen det er sådan jeg selv bedst kan li dem" !
Næppe, da de har været i frituren 2.gang? Du kan ikke brække dem over uden brug af vold!
IDIOT!
Det er muligt at man vil forhindre madspil, men der er ikke for halvanden krone kartofler og beklager at jeg til 85 kr forventer ikke genopvarmede friter.
Det er forsent på sommeren til at forsøge at snyde turister, men ikke os fastboende.
KÆRE ADAM, JEG OG MIN FAMILIE, SAMT GÆSTER SPISER ALDRIG HER IGEN!

29 agosto 2019

Fish & Chips

Fish & Chips der er værd at køre ud efter. Autentisk og lækkert med alt det rigtige tilbehør. Lille og hyggeligt sted hvor man sidder tæt. Første men ikke sidste besøg.

17 aprile 2019

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito