Købte et box set som der stod til at være NM/VG+, men da jeg fik det var der en hel del skræmmer både uden på selve boksen, men også inden i og blandt andet en del sprækker på album cover (hvilket jo... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Købte 4 stk. Taylor Swift Lper online. Valgte levering via erhvervspakke. (Jeg vil egentlig helst handle i butik...) Måtte vente en dag ekstra på levering fra GLS, fordi modtagerfeltet på fragt... Leggi di più
Jeg har bestilt en cd online. Penge bliver trukket allerede den første kommende hverdag, men her i 2. uge senere har jeg stadig ikke set pakken. GLS tracking siger at pakken er registreret, men ikke a... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg har handlet flere gange i Accord i København og Lyngby. i modsætning til andre forretninger, giver de fair priser for cd'er og dvd'er, når man sælger dem. De har godt udvalg i dvd'er, og ma... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Vesterbro, Nørrebro, Lyngby, Danimarca
- accord@accord.dk
- www.accord.dk
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Var igen forbi jeres butik på…
Var igen forbi jeres butik på vesterbrogade og som altid fandt jeg noget af det jeg søgte efter til gode priser. Var også forbi jeres lager salg i skindergade, det var dog lidt skuffende selv om i har et stort udvalg der så var der ikke meget spændende at kommer efter.
God kvalitet til prisen, MEN.....
God kvalitet til prisen, og ganske hurtig fragt
MEN
Jeg bestilte 3! CD'er d. 29 december... Det er nu d. 15. januar, og én af CD'erne mangler stadig. Jeg fik at vide, at alt ville blive sendt samlet, når det var kommet til lageret....
Hvad foregår der??
Købte 4 stk Taylor Swift Lper
Måtte vente en dag ekstra på levering fra GLS, fordi modtagerfeltet på fragtlabelet var udfyldt med jeres firmanavn, men løste det selv uden problemer med GLS.
Jeg havde ikke handlet med jer før. Derfor ringede jeg til Sound på Fiolstræde og fik lidt info. Stor ros til sælgeren i telefonen... virkelig professionel og imødekommende.
Iøvrigt ankom varerne i perfekt stand og jeg er en meget glad kunde.
ABBA blå vinyl
Bestilte den nye ABBA plade i blå vinyl. Fik ordrebekræftelse på den. Pengene blev trukket, men pludselig får jeg en meddelelse op at de ikke har flere. Pengene er godt nok kommet tilbage. Hvem sagde nepotisme. Føj

Bedste pladebutikker!
Hyggelig stemning, fantastisk udvalg og ekspedienter der ved ALT!
Falsk varebetegnelse
Det link direktøren bruger er til den redigerede annonce, efter jeg tirsdag formiddag havde talt med ansatte i Vesterbroafdelingen. Nu står der kun 1 LP, men før stod der 3 LP'er.
Det ville klæde direktøren at tilstå fejlen og give en undskyldning - ligesom de gjorde i butikken.

Risposta di Accord
Arrogance på et meget højt plan
Arrogance på et meget højt plan.
Jeg solgte en håndfuld film til Accord på Vesterbro i dag (fik ikke meget for dem, men den del forstå), men de havde ikke lige nogle 4K titler jeg var interesseret i til bytte, så jeg ringede til Lyngby, og fik lagt to til side.
Jeg fik også en pris der lød lidt høj, 150kr og 175kr for film jeg kunne finde i den lokale Elgiganten for henholdsvis 99kr og 149kr.
Begge de brugte film var altså dyrere end Elgiganten.
Jeg tænkte at det ville de selvfølgelig rette lidt efter, så de i hvert fald ikke var dyrere end sprit nye film.
Så jeg tog til Lyngby, og stod længe ved kassen, før at medarbejderen gad komme til kasse for at ekspedere mig.
Med et smil bed jeg om filmene, men siger samtidig at prisen dog undre mig lidt, og fortalte ham om ny-prisen.
Nu fik jeg en snerrende smøre om internethandel og importfilm.
Jeg fortalte ham at det handlede om Elgiganten 800 m. derfra.
Hans svar:
Så synes jeg at du skal gå i Elgiganten.
Kan se at andre har haft samme oplevelse af personalet i Lyngby.
Og jeg står nu med et ubrugt tilgodebevis, til en forretning jeg ærlig talt ikke har lyst til at støtte mere.
(Jeg er i øvrigt tidligere blevet smørret godt og grundigt af forretningen på Nørrebro, men det er en anden historie.

Risposta di Accord
Havde 2 fantastiske oplevelser på deres…
Havde 2 fantastiske oplevelser på deres nye webside. Kan varm anbefale!
Perfekt
Perfekt. God information. Fornuftig indpakning og hurtig forsendelse 👍
Topkvalitet
Topkvalitet, både pladen, emballagen, og forsendelsen.
Fås ikke bedre.
Perfekt
Kan på alle måder anbefales. Bestilte en plade som kom dagen efter, dog ødelagt. De sendte uden diskution et returlabel til den ødelagte pakke og samtidig en ny plade min vej. Fantastisk kundeservice
Glimrende oplevelse
Som bosiddende i Hovedlandet har jeg desværre ikke besøgt deres fysiske butikker endnu, men webshoppen er glimrende. Der kan opdrives spændende fund til okay priser. Og hurtig forsendelse med venlig hilsen inkluderet. Alt fint
Siger ikke det er tyveri
Havde en lille samling til gennemsyn, hvoraf Accord ville købe en lille del. Resten havde de “tilfældigvis” smidt ud...uden at give besked om dette.
Hvad er det nu de sælger, nåe ja - brugte CD, DVD osv. Jeg siger ikke det er tyveri...

Risposta di Accord
Man bliver konsekvent spist af med…
Man bliver konsekvent spist af med latterlige små beløb når man prøver at sælge plader eller DVDer i Nørrebro afdelingen.
Hold jer langt væk
Det er virkelig virkelig irriterende, at blive afvist i jeres butik, når der soleklart står på jeres hjemmeside, at hvis man har mindre end 5 flyttekasser men vil sælge, kan man bare møde op uden forudgående aftale. Jeres medarbejder i Lyngby så bare træt ud, da jeg kom ind med hvad der svarer til 2 flyttekasser, som jeg ville sælge. Han åbnede hurtigt kasserne og kiggede på toppen, og afviste så at tage imod dem. Jeg havde endda skrevet med jer inden jeg kom, for at sikre mig, at i ville tage imod det jeg ville sælge, da jeg havde nogle tvivlsspørgsmål.
Jeg er simpelthen nødt til at spørge: Ved I ikke, at en hjemmeside er interaktiv? Man kan faktisk opdatere den. Det kunne være i skulle overveje det, inden der er flere der i god tro begynder at sortere, pakke, transportere og slæbe ting ind i jeres butik. Det er simpelthen så respektløst af jer blot at give en sur afvisning, når man kommer ind. Hvorfor i alverden opdaterer i ikke jeres hjemmeside, i stedet for at spilde folks tid?
Det er i forvejen nok tvivlsomt hvor længe en business som jeres kommer til at holde - det hjælper ikke, at møde jeres sælgere med den slags service. Føj for den lede.

Afleverede ca
Afleverede ca. 100 lp'er til gennemsyn, vurderingspris fra Accord Lyngby 550 kr.
har siden hen selv solgt ca. 30 stk. og fået 3000 kr.
den ene lp blev solgt for 1300 og en anden for 350.
Er sgu i tvivl om de har styr på det
Har solgt dvd’er i Lyngby og fik…
Har solgt dvd’er i Lyngby og fik extremt lidt for dem. Ville afprøve de andre Accord butikker og andre i Kbh, for at sammenligne. Den samme stak DVD’er som jeg kunne sælge i de andre butikker til henholdsvis 30-35 og 40 kr ville de i Accord i Lyngby betale mig 10 kr for. Så ved jeg at der kommer jeg ikke igen, hverken for at sælge eller købe.
Super butik
Bruger butikken på Vesterbrogade, og har kun positivt at sige. Super flinke medarbejdere, som ved hvad de snakker om, og stort udvalg af titler - nye som gamle.
Har intet andet end ros
Bruger den der ligger i Lyngby.
Har aldrig haft problemer med produkter eller service fra butikken. De har et stort udvalgt til formidable priser. Der er en hurtig og positiv service ved kassen, eller hvis man har spørgsmål. Så alt i alt perfekt!
Altid behandlet pænt
De har godt udvalg i dvd'er, og man finder mange gode titler.
Lyngby afdelingen har især udvist god service, selvom de er pressede pga mange kunder.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.