Scopri cosa dicono le persone

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di auto

Informazioni fornite da varie fonti esterne

AC Biler I/S tilbyder: Salg & Køb, Reparation og salg af Dæk og fælge til Biler.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk oplevelse at købe bil her

Fantastisk oplevelse at købe bil her. Man bliver taget imod, hørt på ens ønsker til bilen, sindssyg god kundekontakt og jeg kunne blive ved. Jeg har idag hentet min lille Peugeot 107. Jeg har følt mig trygt under hele forløbet, INTET virkede forhastet eller tvivlsomt. Anders, som jeg købte af, er bare en gennemført god gut. har kun anbefaling til dette firma.

7 ottobre 2022

en rigtig god oplevelse

hej, jeg har købet en bil hos ham og det var en fed oplevelse og en virkelig god kundeservice

1. de gav sig tid til at snakke med en
2. jeg havde tid til at se og prøve bilen
3. jeg fik kaffe og fik hjælp hele vejen igennem
1000 tak for hjælpen MVH Benny Sørensen

30 giugno 2021
Valutata 1 stelle su 5

Hold jer væk vil absolut ikke anbefale…

Hold jer væk vil absolut ikke anbefale dette sted
Føler mig snydt og udnyttet

12 aprile 2021

Til Sabrina Håkonsson.
Du bedes uddybe Din kritik af AC Biler I/S, og hvorfor Du skriver som Du gør.
Du står ikke registreret i vores kundekartotek, har aldrig handlet bil hos os, eller været kunde på vores værksted ?
Mvh AC Biler I/S

Fantastisk service

Vi var nede og kigge på en dejlig og velholdt Skoda Rapid. Vi blev mødt af en dejlig behagelig mand ved navn Flemming. Bilen stod pæn, velholdt og rengjort. Der var desværre ikke baksensor I bilen som vi ønskede, men det var da intet problem for Flemming. En opringning senere og så havde han et rigtig godt tilbud til os for original baksensor til bilen, monteret ved afhentningen. Det var en fantastisk service, hvortil vi med glæde vil anbefale AC Biler I/S til venner og bekendte.

16 giugno 2020

Super Service :)

Super Service :)
Vi er meget tilfreds med at få lavet vores bil hos AC Biler
Man er virkelig velkommen og får en rigtig god snak om det der skal laves og Deres priser er meget fornuftige, Og en aftale er en aftale .. Så super service - og kaffe :)

9 ottobre 2019

Købte en brugt Smart ForTwo

Købte en brugt Smart ForTwo

Lad mig starte med at sige jeg er meget tilfreds! Yderst venlig og imødekommende bilforhandler der behandler sine kunder fair.

Jeg bor langt væk fra forhandleren men havde udset mig en lille Smart ForTwo som AC biler havde sat til salg for ikke længe siden.
Andres er en rigtig flink sælger, i modsætning til mange i hans branche (måske et gammelt ry) kan jeg godt sige han er en ærlig sælger der står ved aftalerne man har lavet med ham.

Værkstedet blev også benyttet i forbindelse med et nongle fejl på bilen men alle punkter der blev nævnt er blevet ordnet og lidt mere til.
Meget tilfreds kunde og kan kun anbefale folk at handle med AC biler.

Så står du og overvejer at købe bil hos AC biler, så tag forbi og snak med dem :) Jeg er som en sagt en glad kunde og ville da ikke tøve med at handle hos dem!
Også selvom man måske er langt fra hinanden geografisk.

18 febbraio 2019

God service og opfølgning

God service og opfølgning
Jeg kan varmt anbefale AC Biler, hvor jeg har fået en god behandling og service, samt en fin lånebil. Garantien har været tip top. En lang åbningstid er også godt, så alt I alt 5 stjerner

9 febbraio 2019

Go service

Er fuld ud tilfreds med AC Biler.
Servicen er altid i top og der er kaffe på kanden og saltbomber i skabet. så 5 stjerner til jer!

3 febbraio 2019

5 Stjerner

Har købt 2 biler af AC biler og begge har været gode brugt-biler, der var lidt småproblemer med min Polo som de lavede gratis i henhold til reklamationsretten, og havde lånebil mens den var på værkstedet.

3 febbraio 2019

Super tilfreds

For en 8-10 år siden købte min hustru og jeg en Ford Galaxy hos AC Biler og var super tilfreds da så en ældre herre vi kender skulle ned i noget mindre kom jeg i tanke om ac biler og vi kørte forbi og fandt en god lille bil til ham
servicen og oplevelsen var ligesom den gang vi købte bil der SUPER og han er så glad for sin nye bil

2 febbraio 2019
Valutata 1 stelle su 5

Aldrig brug ac biler når du skal købe bil

Jeg har lige købt en toruan hos ac biler fik fortalt bilen kørte som den skulle og ikke fejlede andet end en blæsermodstand som vi skiftede. Et par dage efter rystede den ved opladning og gik ud og der gik ild i motorrummet. Svinghjulet har været smadret i lang tid, kobling og starter.
aldrig lav handel ved den forhandler.

30 gennaio 2019

Hej Simon,

Tak for din feedback, den er vigtig for os i vores fremtidige arbejde.

1. Din virksomhed har købt en bil af vores virksomhed dvs. det er en handel mellem 2 cvr numre og der er derfor ikke nogen garanti eller reklamationsret på dit køb .

2. Det er selvfølgelig ærgerligt at der kommer en mislyd fra transmissionen efter kort tids kørsel, derfor tilbyder vi også, til trods for, at du har købt 15 år gammel varevogn der er kørt mere end 300.000 km for mindre end 20.000 kr. at vi vil fejlsøge på den for at finde ud af hvad lyden skyldes. Vi udfører denne fejlsøgning og konstaterer at lyden kommer fra svinghjulet og der er en risiko for yderligere og fordyrende skader ved at fortsætte med at køre, dette bliver din medarbejder informeret om. Men som jeg kan forstå på din anmeldelse ignorerer i dette og vælger at fortsætte kørsel trods advarslen. Det er mildest talt uheldigt at i er kørt videre i bilen, og uden at have haft mulighed for at gennemgå bilen efter skaden kan jeg med mere end 20 år i branchen med sikkerhed sige at de fleste stopper med at køre når de har fået en tydelig advarsel af en fagperson mod at fortsætte kørslen, når bilens motor ryster, og der er røgudvikling mm.

Anders og Andreas
AC Biler I/S

Endnu en god serviceoplevelse

Har været kunde hos AC Biler gennem mange år og har brugt dem både til reparation, service og handel. Oplever altid en uformel og professionel dialog om det, det handler om. Og vi oplever altid en god service. Sidst havde vores bil vist tegn på alvorlige motorproblemer, som der kunne være en risiko for, at det kunne blive dyrt, og straks kiggede vi på, om det skulle være anledningen til at skifte bil. Det var rart ikke at opleve, at det nu handlede om at få solgt en bil til os, men professionelt blev fordele og ulemper uden oplevelse af nogen form for pres gennemgået. Tak for god og respektfuld behandling. Vi fortsætter med at bruge jer til “det hele”.

10 gennaio 2019
Valutata 1 stelle su 5

HOLD JER VÆK FRA DENNE FORHANDLER!!

HOLD JER VÆK FRA DENNE FORHANDLER!!!
Købte i juli 2018 en WV autocamper til knap 200.000 kr og finder efterfølgende ud af, at den er ulovlig!! Hvilket SKAT har bekræftet. Fordi det er en camper model, skal der være 7 sæder i bilen, men der er kun 6 sæder i vores.
Vi har på nuværende tidspunkt ikke kunne køre lovligt i bilen i næsten 5 uger, vi oplever meget lidt vilje og service fra forhandlers side til, at løse problemet for os.
Problemet kunne nemt løses ved, at han erstattede de 2 bagerste sæder med 3 personers sæde, hvilket han nægter.
Vi ønsker, at lade handlen gå tilbage, hvilket han nægter!!
FDM og advokat er naturligvis kontaktet!

19 novembre 2018

Risposta di AC Biler I/S

Vi ønsker at beskrive ovenstående kritik fra Pia Nielsen.
Vi sælger, til Pia og Bo Nielsen, en meget fin VW Multivan Highline 174 HK 4-motion, som vi registrerer til Bo Nielsen 26.07.2018.
Bilen er 21.08.2007 som spritny leveret til første og eneste ejer, af lokal VW forhandler, med og 6 stk. enkeltstående og flytbare lædersæder.
Bilen er inden leveringen i 2007 ombygget til camper, som man gjorde i disse årgange.
Efter denne ombygning bliver bilen synet, og pågældende synsinstans påskriver fejlagtigt at bilen har 7 sæder.
1. ejer opdager ikke denne fejl på registreringsattest i de 11 år de ejer biler, bilinspektionen opdager ikke fejlen de 6 gange den er til periodisk syn.
Vi opdager ikke fejlen, da vi køber bilen af forhandler efter 1. ejer.
Jeg har bilen indregistreret i 2 måneder, og opdager heller ikke at der er fejl på reg. attest.
Så nej… bilen har aldrig været, og var ikke ulovlig, da hverken 1. ejer, jeg, eller Bo Nielsen stod som ejer af bilen, men ja, der stod et forkert antal sæder på reg. attest, så ja det kunne have givet problemer hvis Told / Skat havde stoppet bilen, og antal sæder i bilen ikke havde stemt overens med reg. attestens påskrivelse.
Der er og var 6 sæder i bilen, som bilen var bygget med hos VW i Tyskland.
.. så nej.. der skal ikke være 7 sæder i, fordi det er en camper… oftest i campere er der kun 6 sæder pga. pladsmangel grundet camperudstyr.
Bo Nielsen opdager at der står 7 sæder på deres reg. attest og kontakter mig.
For at gøre en lang historie kort, har jeg kontakt til 12 instanser, lige fra VW forhandler, VW importør, Bilinspektioner forskellige steder, SKAT, Motorregistret, og til Vores juridiske afdeling og advokater hos Autobranchen Danmark som vi er medlem af.
Der er ikke en arbejdsdag, hvor jeg ikke har kontakt til en af disse instanser, og Bo og jeg er i jævnlig kontakt omkring, hvor vi står i sagen.
… så nej, det er ikke sandt at vi var modvillige til at få løst problemet, tværtimod.
…..og nej problemet kunne ikke løses ved at sætte 1 sæde mere i bilen, for netop dette ville gøre bilen ulovlig.
…. og nej vi nægtede ikke at lade handlen gå tilbage… jeg sagde til Bo: … ”Bo hvis I har mulighed for at købe en anden bil, der kan løse Jeres behov, så er vi selvfølgelig villige til at købe bilen tilbage”, men som Bo siger: ”nej det har vi ikke, og vi var enige om at dette skrivebordsproblem skulle jo løses under alle omstændigheder”, så vi fortsatte kampen.
Vi stiller altid en lånebil til rådighed, hvis kunden ønsker det i en sådan situation, men det havde vi ikke mulighed for i dette tilfælde, da den skulle have 6 sæder, og samtidig have plads til hundebure.
Vi har fuld forståelse for Pia og Bo’s utilfredshed med situationen.
Sagen er helt grotesk, både fordi den er ”ude af vores hænder” med hensyn til selv at tage en beslutning og få løst problemet, og fordi VW ikke kunne / ville dokumenteret at bilen var bygget med 6 sæder fra ny.
SKAT krævede at få dokumentation for at bilen var bygget med 6 sæder fra ny, og vi fik INGEN hjælp fra hverken lokal VW Forhandler eller deres importør.
SKAT var også helt på tværs, og ville ikke tale med os, når vi ikke stod som ejere af bilen, til trods for at vi både er godkendt nummerpladeoperatør og selvanmelder på registreringsafgift.
Det lykkedes os, efter ca. 1 måned, at dokumentere overfor SKAT og motorstyrelsen at bilen var ”født” med 6 sæder, og vi kunne få bilen synet, således at en ny og rigtig reg. attest kunne sendes til Pia og Bo Nielsen.
Vi beklagede i høj grad situationen, men vi stod helt hjælpeløse, set i forhold til selv at løse problemet.
Mvh Anders Skov, AC Biler I/S

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più