1. Estetica e benessere

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Velkommen hos Absalon, din udvidede dagligstue. Her kan du hænge ud med venner og naboer til bordtennis, fællespisning, koncerter, banko og meget mere.

2,0

Scarso

TrustScore 2 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Chikaneret af to syge kvinder som der skulle "lære os" om uni på absalon.

Der kom to respektløse kvinder med ekstrem attitude på mit gymnasie. Den ene var lidt stor og den anden var bygget som en lidt tyndere shrek. Jeg sad og spillet clash royale, og jeg cooket en irri sparky elite barbs, spiller og førte stort, der var 40 sek tilbage så vil jeg vinde. Men de begyndte at svine mig til fordi jeg sagde vent 40 sek, og de tog fat på mig og spyttet efter mig. Så tabte jeg et vigtigt game pga de tvang mig til at fjerne mobilen. De sagde "du ligner en istergade escort". Jeg græd og de begyndte at tæve mig med jernrør. Den ene var åbenbart en mand, og da jeg kom hjem ventede de foran. jeg blev derefter rørt ved ekstremt og har ondt i kroppen. Det gjorde jeg er bange for uni, tak for det små hunde. De var danske, men de lugtede ret meget. aldrig tag imod dem på jeres gym, de kommer for at chikanere jeres krop og sind. Jeg føler mig som en kujon nu, og har dårlige tanker. 0/5.

18 novembre 2025

Politiets nye "folkehus"

Hoster events med politi i tider hvor der har været mest voldelig repression i nyere tid, med speciel skade af LGBTQ+ personer, POCs, indvandrere, kvinder, samt enorme mængder vask af sager om voldtægt, hadforbrydelser, vold, vold udført af politiet, manglende undersøgelse af egne betjente, samt blev politiet bare sidste år dømt ved domstolen for tortur i henhold til d. Europæiske menneskerettighedsdomstol ved ulovlig søgning og vold af aktivister. Absalon påstår det er et folkehus, men så er det tydeligvis ikke for de mest sårbare, lgbtq+ personer, peope of color, internationale, eller anti-imperialister eller folk mod folkemord. De er boykottet af mig for livet. Farvel og skam jer, absalon, der påstår at være et folkehus men hoster politi og perleplader under disse omstændigheder, og bare politi generelt i et folkehus.

1 aprile 2025

Kæmpe skuffelse

Vi valgte at deltage i “anden omgang 90’erne” quizzen som mildt sagt var den STØRSTE skuffelse overhovedet, det var helt tydeligt det ikke handlede om 90’er quiz men om en betalt promovering om de to super kedelige værters podcast. Flere folk valgte at gå i første tissepause og det var en ligeudsagt skuffelse af et arrangement. Flere af spørgsmålene kunne kun besvares hvis man havde lytter med i deres feministiske podcast der flere gange bare nedgjorde mænd…

Hvis det her er de former for arrangementer absalon vil afholde vil jeg kun anbefale at folk holder sig LANGTA VÆK.

17 maggio 2024

Absalon Slagelse

Absalon Slagelse. Skam jer. I skal passe væsentligt bedre på jeres studerende.
Siger at eksamenskarakter kommer ud i dag kl. 12. Udsættes til kl. 16. Udsættes til kl. 20. Nu er kl. 20.54 og det viser sig, at man ikke rigtig kan finde ud af at lægge dem ud. Please altså…

26 gennaio 2024

Hold dig LANGT LANGT væk!!!

Hold dig LANGT LANGT væk fra denne institution. Jeg har snart været tilknyttet her i fire år, og det er ET stort administrativt makværk; lange svartider, rod i eksamener, rod i fagfordeling. Når der er nye fag som skal tilmeldes, så får alle studerende tilmeldingen, selv de som IKKE skal have det fag. Andre gange, så får man IKKE tilmeldingslink, og når fristen så er overskredet, så rammes man af konsekvensen. Du er altid et nølende får i administrationens øjne, fejlen er som udgangspunkt altid din som studerende. "Det hele står jo så fint beskrevet i håndbogen - som alle jo læser (450 siders pdf)".

Alt er bare fæces med lagkagefæces på.

Fagligheden hos underviserne er dog mega god, men de overskygges af den ENORMT tunge og rigide administration der er på stedet.

Nå ja, kaffen i kantinen og prisen for kaffen, er god.

Står du mellem denne og fx Campus Carlsberg, så er valget i min optik slet ikke et valg.

12 ottobre 2022

BOYKOT FOLKEHUS ABSALON

BOYKOT FOLKEHUS ABSALON
Sønder Boulevard 73, 1720 Købehavn V.
Lørdag d 31/7 kl. ca 11.00 blev og mine 2 børn bortvist fra restaurant af unge tjener på en usædvanlig grov, arrogant og nedladende måde. Vi forviste vores lovlig fritaget bevis apps da vi er fritaget for corona pas.
De 2 fyre var fuldstændig ligeglade med det og begyndte at spørge om hvad vi fejlede,
hvilket er helt klart ulovligt - da heldbreds oplysninger er fortrolige.
Herudover var de hoverende og håndlige da de viste os ud.
Og vi måtte sidde udenfor, og spise vores morgenmad der var ikke mange bænke at side på. Heldigvis var vejeret godt.
Folkehuset Absalon DISKREMINER FOLK
og overtræder følgende:
BKI nr 30 af 29/3/76
BKI nr 65 af 11/12/2000
Europarådets resolution 2361 af 27/01/2021
Så hvis du heller ikke synes det er ok, at diskriminere mennesker som er fritaget, synes jeg du skulle BOYKOT FOLKEHUSET ABSALON - for et folkets hus er der i hvert fald ikke mere.
Vi elsker FOLKEHUST ABSALON, vi er meget triste over, at vi bliver nød til at lægge vores anmeldelse ind på trustpilot og på de forskellige social media platform. Da ingen mennesker skal afvise.

3 agosto 2021

Fantastisk sted :D

Fantastisk sted :D jeg er helt vild med deres fællesspisning som er en god måde at spise sammen med sine venner i en afslappet atmosfære og uden man selv behøver lave mad. Deres Chiagrød er helt fantastisk og helt generelt har de rigtig fine priser. Jeg har også både prøver et escape room hos dem og fået undervisning i brudevals, begge ting der kan anbefales.
Klar et sted alle bør besøge hvis de er i nærheden. Hvis jeg skal sige en enkelt dårlig ting er det at det er så godt et sted at der nogen gange kan være lidt for mange Mennesker.

19 agosto 2020

Jeg elsker Absalon som mødested

Jeg elsker Absalon som mødested, som læsested og som et sted med liv og samling for Vesterbro. Jeg har været her med min mødregruppe, mine børn, min mor, min mand, mine venner. Jeg læser altid til eksamen her, arbejder hjemme herfra og min søn går til børneyoga her. Virkelig skønt koncept. Et lille aber dabei er dog, at kaffen er blevet tyndere og dyrere, så jeg vil gerne minde dem om at huske hyggen, men også den gode kvalitet. Kaffekonkurrencen er stor på Vesterbro.

4 dicembre 2018

God mødested

Jeg elsker Absalon folkehus på Vesterbro, fordi de har billig chardonnay glas på menuen og chardonnay flasker!
Jeg kan varmt anbefale Lennart Lajboschitz bygning Absalon kirken dog har jeg ikke prøvet fællesspisning til 50 DKK, da jeg kun kommer der for deres billig hvidvin og WIFI

21 aprile 2018