Aalekroen Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

3,4

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi besøgte endnu en gang Ålekroen og kørte mætte og tilfredse derfra. God velkomst, maden og serveringen helt på toppen.

Valutata 5 stelle su 5

Super oplevelse!! Vi har lige holdt vores sølvbryllup på Aalekroen. Super go service fra hele holdet, den aften. Rigtig lækker og velsmagende mad. Top betjening og alligevel usynlig. Virkel... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Var der i aftes. Fik Julsøgryde der var kold, det samme var kartoffelmosen. Pandekagerne var heller ikke varme og der manglede citron i citronfromage, en ret så kedelig oplevelse. Men rigtig søde pige... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Besøgte Ålekroen 14/7 og bestilte Pariserbøf, hvilket kokken tilsyneladende ikke har forstand på. Ind kom et alm. stykke ristet toastbrød med en lille gnalling tør bøf ovenpå. Løg, rødbeder og kap... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Kro, Restaurant lige ned til Julsø med kig til himmelbjerget

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 14% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

16 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Ejere med problemer

Vi var ude og spise på kroen en lørdag (19/7-25) her både så og hørte vi ejeren stå og råbe/skælde ud på den unge pige og true med at fyre dem. Sikke en opførsel…… nu kunne det jo ikke være hendes skyld (eller de andre unge mennesker)at nets var nede og det var lidt kaotisk.
Sådan behandler man ikke sine medarbejdere (vi er selv selvstændige) og vi kommer aldrig igen

18 luglio 2025

Kære Esben,

Det er beklageligt, at du har den oplevelse, som vi ikke er enige i, da det er faktuelt forkert.

Ved åbning til aften blev der talt hårdt til nogle medarbejdere, som desværre konsekvent ikke følger instrukser og retningslinjer. Det skal naturligvis ikke ske i det åbne rum – det sker desværre, at der ryger en finke af panden for de fleste. Det er håndteret med de pågældende medarbejdere.

Omkring nets-nedbrud var der absolut ingen ”hård tale / fyringstrusler” til medarbejdere – det er et falsum.

Med venlig hilsen Jens, Aalekroen

Dårlig service

Kræftsyg ældre dame med lille appetit som samtidig gerne ville minimere madspild. Spørger personalet om hun må bestille en børne portion. Jeg spurgte personalet som ville undersøge det med køkkenet og svaret var ja. Der blev bestilt en pasta med kødsovs. Vi betalte hver i sær vores regning og pointerede at det lød dyrt men ville tjekke regningen når jeg kom hjem. Jeg kontaktede kroen da regningen indeholdt 2 gange Pasta med kødsovs. Restaurant chefen Susanne som sagde at de var gængs procedure. De havde dog undladt at fortælle mig det ved bestilling. Efter længere dialog lykkes det mig at få mine penge igen og information om at jeg ikke længere var velkommen i deres restaurant. Havde jeg vidst at det var 2 gange betaling havde jeg ikke bestilt en børne menu men en voksen menu, men da jeg ikke spiser ret meget endte det meste af retten i køkkenet igen. Det endte altså med en del madspild pga. en "stor børneportion"
Så jeg kommer ikke til være gæst hos dem igen.

2 agosto 2025
Valutata 3 stelle su 5

En tirsdagstapas

En tirsdagstapas, hvor kyllingespyd var så gennemstegt, at de de var knastørre.
Diverse pølser hældt i buffeten fra skåle uden ret meget kærlighed.
En generel mangel på genopfyldning af buffeten.
Ved betaling blev jeg spurgt om alt havde været godt? Jeg svarede med, en stor del af de friture stegte ting havde fået mere end rigeligt. Svaret var, det var godt.

22 luglio 2025

Vi holdte vores 2 x 50 års fødselsdag

Vi holdte vores 2 x 50 års fødselsdag, kombi med et surprise bryllup.
Aalekron har bare den bedste, hyggeligste og mest romantiske beliggenhed. Dertil var maden og servicen bare i top! Sødeste og professionelle personale. De varmeste anbefalinger her fra.

5 luglio 2025

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service, vi fik nærmest ingen! Hver gang, vi skulle bestille, måtte vi selv finde en af de unge mennesker, som så endelig kom til vores bord, de var overhovedet ikke servicemindede. Maden var kun ok. Min mand kom tilbage fra toilettet og fortalte, at der inden sæbe var i de to automater, og ingen servietter til at tørre sig i. Det er simpelthen ikke godt nok.

28 giugno 2025

Uspiselige

Vi havde glæde os til lækre frisk stegte ål, men det blev desværre en skuffelse.
Ålene smagte ikke friske og virkede ikke nystegte. Vi påtalte dette til personalet som gik til køkkenet og kom tilbage med besked om at de godt kunne være lidt mudrede og derfor kunne smage anderledes. Vi fik tilbudt kaffe eller dessert, vi takkede til begge dele da appetitten var væk. Vi fik derimod lov at betale for de uspiselige ål. Da min svagtsynede mand skulle betale, kunne dette heller ikke lade sig gøre, da han blev præsenteret for touch skærm på terminalen og der kan han ikke taste koden på. Så alt i alt en dårlig oplevelse.

26 giugno 2025

Hej Henny,
Jeg beklager at I har haft et besøg på kroen, der ikke levede op til jeres forventninger. Jeg er dog lidt uforstående over for dine kritikpunkter.
Jeg havde lige modtaget friske ål fra min fiskehandler, den dag i besøgte os, og det betyder at de er slagtet dagen før - Det bliver altså ikke meget friskere end det. Vores kokke kan jo af gode grunde ikke prøvesmage hvert et stykke de servere, og hvorfor de har kommet med en forklaring om, at ålene skulle være mudret forstår jeg ikke, da vores ål er 100% opdræt, så går de altid i rent vand, og ikke i mudder, hvorfra de godt kan risikere at tage smag.
At vi har terminal med touchskærm er nu en gang sådan tingene er, og jeg tror slet ikke at vores udbyder tilbyder terminaler med almindelige knapper. Den del af det kunne vi jo have undgået, hvis du havde ledsaget ham og assisteret.

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig et hyggeligt at charmerende…

Virkelig et hyggeligt at charmerende sted vi fik stegt flæsk alibitum og et stykke stjerneskud og begge smagt virkelig fremragende rigtig god smag af flæsken og virkelig en god frisk smag af fisken. et besøg værd!!!

18 giugno 2025

Hej Michael,

Tusind tak for besøget og den flotte anmeldelse.

Jeg var lettere nervøs

Jeg var lettere nervøs , du jeg læste flere dårlig anmeldelser her på siden, men jeg havde bestemt mig at ålekroen skulle have en chance...
Vi var 3 personer på tur ud i det blå, eller nærmere grønne i det flotte sommerligende vejr.
vi bestilte 2 stjerneskud og 1 okse mørbra bøf alt var perfekt og smagte rigtig dejlig, og så med koldt Fur øl til.
Til dessert fik vi æbelkage og is, Æblekagen var ikke den bedste jeg har smagt, men smagt godt og var virkelig stor.
vi var på tur med min 90 Årige nabo, og han var super glad og tilfreds, det var vi nu alle 3 , så kommer gerne igen.
min frygt og bange anelser blev gjort til skamme !!

20 maggio 2025

Hej Per,
Tusind tak for jeres besøg og den flotte anmeldelse. Vi har heldigvis masser af tilfredse gæster, det er bare ikke altid de får lavet en anmeldelse efterfølgende, det er til gengæld helt sikkert, at det skal de utilfredse nok gøre, og så meget desto mere glad er jeg for, at du gav dig tid til at fortælle om din oplevelse.
Vi håber at se jer igen en anden gang.

Valutata 1 stelle su 5

Manglende opdatering af hjemmeside…

Ifølge deres hjemmeside står der at de lukker kl. 22 søndag.
Det har vi så lige konstateret at det ikke passer utrolig dårligt stil, når man kører 25 km for at besøge stedet

11 maggio 2025

Hej Hans,
Der var desværre sket en dato fejl ved opsætningen af ændring af åbningstider på vores hjemmeside, der fejlagtig var sat op til opstart med sommeråbningstider den forkerte dato. Det er desværre sådan noget, der kan ske, når det håndteres af mennesker, hvor der altid vil være en risiko for fejl. Fejlen blev rettet lige så snart webmasteren mødte ind mandag.
For en anden gang skyld vil jeg anbefale jer at reservere et bord - og havde I prøvet det i søndags, i stedet for at køre 25 km uden at vide om vi havde et ledigt bord, så havde I også fundet ud af, at vi ikke havde åbent, da det ikke havde været muligt at reserverer et bord. Havde I prøvet i løbet af vores søndags frokoståbning, havde i heller ikke her haft mulighed for at reservere et bord, da vi her var fuldt booket.

Valutata 5 stelle su 5

Utroligt god og professionel service

Utroligt god og professionel service. Smuk borddækning og perfekt omgivelser helt ned til vandet. Maden sad lige i skabet, så de får 11 ud af 10 point De bedste og varmeste anbefalinger herfra.

20 aprile 2025

Hej Gert,
Tusind tak for jeres besøg på kroen og den flotte anmeldelse.
Hils dine forældre og sig tak for besøget.

Skønne omgivelser

Skønne omgivelser. God stjerneskud og rigtig god betjening af den unge dame. Det er et besøg værd igen
Tak

6 aprile 2025

Hej Ejvind,
Det er vi rigtig glade for at høre. Tusind tak for jeres besøg.

Valutata 4 stelle su 5

Ved et tilfælde landede vi på Ålekroen…

Ved et tilfælde landede vi på Ålekroen og det fortrød vi ikke.
To lækre bøfsandwich, en stor velsmagende omgang biksemad med de lækreste rødbeder, jeg kan godt lide rødbeder😉 og lækkert smørristet franskbrød med håndpillede rejer og frisk grønt til 😋
Sød betjening oveni whats not to like👌
Det er ikke sidste gang vi lægger vejen forbi.

19 gennaio 2025

Hej Maj,
Vi er glade for, at jeres vej ledte jer forbi os, tak for jeres besøg og den fine anmeldelse.

Fantastisk service

Rigtig lækker mad med god smag, rigeligt og forskelligt tilbehør til en fin pris

28 dicembre 2024

Hej Bente,
Tak for de flotte ord.

Valutata 4 stelle su 5

Fantastisk julefrokost

Vi er 2 gutter som igennem mange år har spist julefrokost på Ålekroen. I år var der ny ejer, så det var vi spændt på.
Maden var helt i top, stort udvalg, velsmagende og nok af det.
Mht drikkevarer var Grimbergen desværre udsolgt.
Betjeningen var høflig med en lun jargon.
Kan kun anbefales

15 dicembre 2024

ET TRIST BESØG

ET TRIST BESØG.
Efter der er kommet nye ejere er kvaliteten dalet betydelig. Vi har igennem flere år besøgt stedet jævnligt ofte til stegt flæsk med persillesovs. I dag var vi der igen og det bliver så sidste gang med disse ejere.
Kartoflerne smagte ikke godt. Det var helt tydeligt vacumpakkede kartofler som var opvarmede.
Sovsen smagte ikke som persillesovs skal smage. Smagte som om det kom fra en spand.
Rødbederne kunne spises men var ikke hjemmelavede som hos tidligere ejer.
Flæsket smagte godt og var sprødt men… imellem det dejlig flæsk lå et halvt stykke flæsk som tydeligvis var spist af og puttet tilbage i skålen. Jeg får selvfølgelig den tanke at skålen har været inde før og tilbage i køkkenet har man fyldt på med nyt flæsk og serveret.
Jeg påtalte det for den unge servitrice og gav hende det halve stykke flæsk med så hun kunne vise det i køkkenet. Vi hørte ikke noget efterfølgende..
TRIST TRIST TRIST….. det var så godt engang
Alice Paarup Sørensen

27 novembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Er der en kok og tjener til stede?

Efter at have studeret drikkevarerne i menukortet, bestilte vi to forskellige juleøl. Tjeneren, som vi i øvrigt ikke så ret meget til resten af aftenen, oplyste, at de ikke havde dem, selvom de stod i menukortet. Vi måtte derefter finde noget andet at drikke.

Hver person fik en tallerken med to stykker andelår med sparsomt mængde kød på samt skind, der ikke var sprødt, lidt kolde brune kartofler, meget lidt rødkål samt et æble. Anden var så sej, tør og hård, at den var uspiselig.

Risalamanden havde ingen smag af vanilje og der var næsten ingen bær i kirsebærsovsen.

Betjeningen var et kapitel for sig selv, og her er det ikke positivt ment. Vi ventede forgæves på at få serveret en ekstra portion sovs og kartofler. Jeg måtte gå ud til skranken for at give besked om dette. Da jeg bad den samme tjener om at få desserten serveret, gik der en halv time, hvor vi ventede og iagttog, at hun betjente andre borde på trods af, at vi spurgte først. Så vi måtte atter gå ud til skranken for at give besked.

Vi har ellers med fuld tilfredshed fejret Mortensaften på Aalekroen i mange år, men denne gang bliver den sidste.

Aalekroen får én stjerne, da vi trods alt fik lidt at spise.

10 novembre 2024

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più