Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Skulle i dag omkring kl. 11.30 aflevere en returpakke (GLS) på Shell/7-Eleven, Alleen, Sorø. Det blev til en noget "øv" fornemmelse!! Var ikke bekendt med, at der nu skal trækkes et nummer ved i... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Vi handlede kort i 7-eleven ved Grenåvej i Risskov d. 16/4 2021. Den ene af de to medarbejdere som var på arbejde havde sit mundbind langt ned under næsen. Dvs. at hun udgjorde en potentielt smittefar... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Nu har jeg 4 gange på samme dag bestilt…

Nu har jeg 4 gange på samme dag bestilt vare ved 7 eleven i Aabybro hver gang har der været vare der har været udsolgt, det får jeg først afvise efter wolt har været der for at hente varen men pengene bliver trukket på min konto og jeg skal vente i op til 7 dage på at få dem tilbage det er sku for dårligt jeg betaler for transport vær gang på grund af jeres udulighed

10 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

7-eleven fredericia station.

7-eleven fredericia station.

Det er seriøst den bedste betjening jeg nogensinde har fået i en 7-eleven.
Dato: 20/8 kl 21.53 var der en super-gut på arbejde, og er du gal han var serviceminded og gjorde alt for at hjælpe med at få en billet til toget på spor 10 som kørte kl 21.56.
Ved godt det ikke har med mad og varer at gøre, men syntes dem der arbejder sådanne steder bør roses når det er fortjent.😁
Super betjening, så 5 stjerner herfra.💪😁

20 agosto 2025

Ligegyldighed

Det blev til en noget "øv" fornemmelse!!
Var ikke bekendt med, at der nu skal trækkes et nummer ved indlevering af pakker (måske dette burde skiltes bedre) - så da det blev min tur blev jeg modtaget med et "dybt suk" af en uuniformeret yngre langt fra smilende og serviceminded "medarbejder"?
Alt i alt et rigtigt dårligt indtryk af stationen!!

3 luglio 2025

Undgå 7 elev i lufthavn.

Købte en vand i en lufthavns selvbetjeningskiosk. Prisen stod til 29 kroner, men der blev trukket 645 kr fra min konto. ?!? Jeg har skrevet til 7 eleven som siger at de intet kan gøre.

27 maggio 2025

Kedelig sandwich

Pernille Kulow
Local Guide·26 anmeldelser·463 billeder
for 3 måneder siden
Købte 8 stk. 1/2 liters sodavand der var kun en der ikke var for gammel. De var fra 2-6 mdr. over sidste salgs dato.
En MEGET dårlig oplevelse.

Charlotte Bergh
Local Guide·10 anmeldelser
lige nu
Ny
Købte en frisklavet ost og skinke sandwich, hvor der var et lille bitte stykke ost i og skinken lå på midten, så man skulle et par bider igennem, før man nåede til nogen form for indhold. …Mere

Majbritt Holm
Local Guide·21 anmeldelser·17 billeder
for 9 måneder siden
..hvor skal jeg begynde? Uvenlig ny leder der i det store hele er ligeglad med at opfylde kundernes almindelig forventning til service. F.eks. kan man få at vide de har dit mærke men det er ikke på hylderne. Det ligger ude bagved og måske …Mere

Jonas Nielsen
Local Guide·99 anmeldelser·33 billeder
for 2 måneder siden
Det er en god tankstation med et godt udvalg af vare og snacks.

Heydi Baltzer
for 3 år siden
Som sådan ok men de er ikke de hurtigste til at fylde op på hylderne har nu været kørt forgæves to gange mht at skulle købe tobak som begge gange har været udsolgt gennem flere dage hvilket er irriterende når man ikke lige bor rundt om hjørnet 🙄

Liselotte Hattesen
1 anmeldelse
for 2 år siden
Skulle ind og handle men måtte gå igen da de ikke kunne tage imod penge før efter mandag før kunne det ikke blive lavet syntes ikke det er iorden da jeg har benytte dem siden de åbnede 😡😡😡😡😡

Jan Enghoff
Local Guide·358 anmeldelser·32 billeder
for 5 måneder siden
Tank, som alle andre.
Med butik.

desma stedal buch
1 anmeldelse
for 3 år siden
Virkelig dårlig burger. Den var rød indeni og der var ikke engang det i som på billedet også var den ikke varmet ordentligt. De havde ikke engang pølser klar til frokosttid

Niels Rasmussen
Local Guide·190 anmeldelser·1 billede
for 5 år siden
Dejligt sted med butik, vask m.m., men alt for høje priser i butik.

Jacob Blomberg
Local Guide·66 anmeldelser·1 billede
for 7 år siden
Generelt tilfreds - lidt billigere end de andre Shell stationer eftersom det er selvbetjening uden mandskab.

Michael Jakobsen

Charlotte Bergh
Local Guide·10 anmeldelser
lige nu
Ny
Shell, Ringstedgade 244, Næstved.
Udover et lille stykke ost og skinke, kun i midten, var der et stykke salat, og en klat dressing, som på ingen måde var fordelt. Ingen gang en lille tomat. Simpelthen spild af penge. Sandwich på cirkle k, er LAAAANGT bedre.
Kan virkelig ikke anbefale nogle, at købe sandwich der.
Ville egentlig hellere have haft en fransk hotdog, men der lå 4 pølser tilbage, som alle var nærmest kullede.

23 novembre 2024

7/11 Herlev Sygehus.

7/11 Herlev Sygehus.
2 poser slik for 49kr markeret MEGET tydeligt (det går de ikke ind til)
Viser medarbejderen skiltet, og han fjerner det med det samme og spørg om jeg ikke kan se priserne er udløbet….. og det er vores ansvar som kunder at holde øje med om priserne glæder….
Købe vi noget … øhhh NEJ

5 novembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

I was parked in the handicapped parking…

I was parked in the handicapped parking spot for 4 minutes, I am a disabled veteran and I have a Handicapped placard. The cashier came out and started yelling at me for being parked at the South West Fort Myers Airport for too long Threatening me that she was calling the police!? What the F&$@k is the matter with these kids? No respect and cursing at me.

11 ottobre 2024

Vi kommer ikke igen

Vi kommer ikke igen.aldrig har vi været ude for så sur og ubehagelig betjening.
Han smed nærmest vores mad på disken og lavede himmelvendte øjne, da han gav os forkert mad!

29 luglio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Mega ØV oplevelse - Aldrig igen !

Øv - rejser egentlig aldring fra CPH Hovedbanegård , men idag skulle jeg til Århus - da det er en længere tur tænkte jeg at skulle have lidt morgenmad med. Købte 1 rugbrøds bolle med ost og skinke plus en bolle med ost - ikke billigt ! Begge boller var så tørre at de ikke kan være fra idag , rugbrød så tør at den ikke var værd at spise - ØvØv det er simpelthen for ringe og matcher ikke jeres butikker som står ret flot og med super søde medarbejdere

26 luglio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Jeg købte en wrap i 7/11 terminal 2 og…

Jeg købte en wrap i 7/11 terminal 2 og det var seriøst den tørreste frokost jeg længe har fået..ingen dressing eller noget til ligesom at gøre den spiselig, men jeg klemte så meget ned som jeg kunne...indtil jeg simpelthen ikke kunne synke mere.. desværre var sælgeren overhovedet ikke interesseret i at hjælpe mig - jeg skulle naturligvis have klaget med det samme men det er meget sjældent noget jeg gør... dumme mig.. surt at spilde 60kr på det møg.. øv

18 luglio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Blev ignoreret, så jeg gik igen.

Jeg gik ind i 7 Eleven Nørrevoldgade 60 kl 05.25 om morgenen den 19.05.24 og stilte mig ved kassen. Ekspedienten stod 1.5m væk og rensede varmepladen. Der var ingen andre i butikken. Jeg stod der i nogle minutter og han kiggede ikke op en eneste gang, virkede som om han bare ville have mig til at gå igen. Så jeg gik, og fik ik det jeg kom efter. Jeg forstår udfordringer ved at arbejde nat, og hvor træt han må have været. Jeg var også træt, og ville have taget 1 min af hans tid. Ærgeligt at det ikke kunne lade sig gøre.

19 maggio 2024

Så faldt femmeren😂

Pendler og køber min kaffe, booster osv. i 7eleven Nordre Stationsvej i Slagelse hver dag. Kommer også flere gange om ugen med min datter som er besat af jeres milkshakes😅

Idag var jeg så inde igen med den lille, og da mor og jeg er enige om at milkshake forbruget godt kan dæmmes lidt, tog jeg ikke mere end en 20,er med, fordi vi plejer, med det ellers altid venlige personale, at kunne give mellem 10 og 20 kroner for lidt milkshake i jeres expresso bæger, altså 20ml eller sån noget.

Det kunne jeg ikke idag, og måtte efter en pinlig situation med den snævertsynede og meget firkantede medarbejder række ud til min kammerat for de sidste 5kr så jeg kunne betale for en lille milkshake 😏

Brugte mellem 25-3500 kr i den butik om måneden, som nu ryger på på noget mere fornuftigt😂 så tak til den lyshårede dame for den ubehagelige opkrævning, skal nok blive en god forretning i længden

29 aprile 2024
Valutata 1 stelle su 5

Shell 7 eleven har en forfærdelig…

Shell 7 eleven på englandsvej Amager har en forfærdelig flabet butikschef der har stået og råbt af skreget af mig og været provokerende fra start uden grund. Det ikke første gang han er ubehagelig og burde fyres på stedet.

26 aprile 2024

7-eleven Næstved station ikke styr på tingene

7-eleven Næstved station
Savner en voksen, der kan sørge for der er styr på tingene.
Kaffemaskinen har været i stykker i flere uger (inden den blev taget helt ud af brug forsøgte de at fikse problemet ved at tage den almindelige støvsuger til gulvet og støvsuge ned ved bønnerne 🤢 det blev gjort flere gange dagligt)
Efter cirka fire uger virker maskinen (vist) nu er det onsdag…. Og både mandag og onsdag var de så løbet tør for mælk. Fik et flabet svar om at jeg jo selv kunne tage mælk med hjemmefra. Virkelig en dårlig pendlerstart på dagen.
Derudover er der ansat en dame, som vist helst ikke vil betjene kunder? Altid en oplevelse at komme derind :-/

17 aprile 2024

Super dårlig oplevelse

Super dårlig oplevelse. Blev råbt af af vagten at jeg ikke måtte spise mit pølsehorn, som jeg lige have købt med ketchup. I det jeg tager en bid af pølsehornet og klager over der ingen ketchup er i, er jeg bare mødt med sådan er pølsehornet lavet og sådan er der og jeg skulle forsvinde, hvis jeg ville have en bid mere

17 marzo 2024
Valutata 1 stelle su 5

Jeg var her til aften kl

Jeg var her til aften kl. 23:00 torsdag den 7 marts i Valby 7 eleven hvor at vi bliver mødt at en enorm sur og negativ dame. Hun nævner at hun er souchef. Lige da vi kommer ind har nægter hun at lade os opholde os i butikken da vi var igang med at købe mad. Vi gjorde ikke noget men hun havde en virkelig dårlig attitude.

7 marzo 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più