Bestilte en mikrofon, men fikk etter mye lengre ventetid enn oppgitt feil vare. Klagde og de sendte rett mikrofon etter månedsvis, men den var i ustand, så jeg måtte sende den tilbake og heller benytt... Leggi di più
Jeg bestilte en high-end mikrofon; leveringstiden var 8-10 arbejdsdage, hvilket i sig selv er grotesk. Efter 3 uger, havde jeg stadigvæk ikke hørt fra 4Sound, hvorfor jeg skrev til deres kundeservice.... Leggi di più
Meget meget fin service. Selvom det var travl julemåned ankom varen efter et par dage. Vi pakkede den ikke ud, da det var en julegave. Vores datter blev meget glad for sin ukulele, men desværre var ly... Leggi di più
God service. Transportfirmaet var lidt uheldig. Havde bestilt 3 ting fra 4 sound. De blev leveret over 2 dage, hvilket gjorde at jeg, efter første levering måtte ringe til 4 sound og spørge om guitare... Leggi di più
Landemærket 27-29, 1119, København K, Stati Uniti
- 33 18 18 33
- info.dk@4sound.com
- www.4sound.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Manglende kommunikation om ordre og lang ventetid.
Jeg bestiller guitar medio april/uge 16, og får 2 dage senere en besked om at jeg skal vente 7-10 arbejdsdage, dette stod også på hjemmesiden.
Jeg må selv kontakte 4sounds kundeservice d. 7. maj, da de adviserede “10 dages til levering” var overskrevet.
Jeg får at vide (dagen efter) at de ikke ved hvornår guitaren forventes leveret, fordi der var problemer med Fender (dette kan naturligvis ikke være 4sounds skyld).
Dagen efter igen får jeg besked om at skulle vente til uge 24 før levering, som kompensation bliver jeg tilbudt 10% rabat på min ordre. Det er DEJLIGT og fin service, men den manglende kommunikation herfra er uacceptabel:
FØRST da jeg nu i uge 24 så spørger kundeservice igen om jeg kan forvente endelig at modtage min guitar denne uge, får jeg så besked om at vente yderligere 9 uger!!
Det kan ikke være rigtigt, at jeg SELV skal tage kontakt for at modtage information om 9 ugers (yderlig) forsinkelse.
Kort: jeg ender med at vente 4 måneder på at modtage en guitar, som skulle have været leveret efter 10 dage, og kommunikationen herom har været dybt utilfredstillende.
Ydermere:
1. i min ordre fra april var der også andre varer, som jeg ikke er blevet tilbudt at få tilsendt mens jeg venter på guitaren.
2. Min bestilte guitar står (nu) på hjemmesiden til at kunne bestilles til levering om 6-8 uger, dette kan vel næppe passe, når jeg skal vente yderligere 9 uger.
Fik tilsendt forkert vare... returnering var meget bøvlet!
Jeg bestilte nogle nye in-ears til bandet og valgte at handle ved 4sound da de kunne nå at levere i løbet af få dage, hvilket er at foretrække når man har spillejobs der ligger tæt på hinanden.
jeg modtog min pakke 2 dage senere, men opdagede at det var en forkert model jeg havde modtaget - med et frekvensområde jeg ikke kunne bruge, og som desuden var billigere end det jeg havde betalt.
Jeg kontakter kundeservice som forsikre mig om at jeg bare kan indlevere den forkerte vare i nærmeste butik og få den byttet.
Da jeg ikke selv bor i nærheden af en 4-sound, fik jeg min trommeslager, der bor i Aarhus, til at afhente og lægge ud foret nyt in-ear system til mig - og når vi havde spillet næste job, tage det gamle med retur til refusion hos 4-sound i Aarhus.
Han indleverer den forkerte vare i Aarhus, som aftalt med kundeservice - men kan ikke få pengene udbetalt, som kundeservice ellers forsikrede mig om- de skal derfor tilbageføres på mobilepay til mig, som købte dem i første omgang - Han får at vide at de kommer i løbet af få minutter.... det gør de ikke... så går han der ind igen og får at vide der kan gå op til et døgn... de kommer ikke...
Og her til formiddag har vi ringet til kundeservice og fået at vide at der kan gå 5-7 hverdage før vi ser pengene retur ... Sikke meget bøvl for en fejlleverence fra 4sound selv. Og tilsyneladende kender de ikke selv deres egne procedurer, når kundeservice siger et, og butikkerne et andet. Og for mit synspunkt er det meget at bede en kammerat om at lægge ud, når han så skal vente op til 7 dage på at 4sound for tilbagebetalt det, der var deres egen fejl fra start.
Det sætter spørgsmålstegn ved min fremtidige status som 4sound kunde i hvert fald.
Nul stjerner.
Nul stjerner.
Jeg bestilte en Roland Micro Cube på 4sounds hjemmeside.
Så går der en dag og jeg modtager en mail: vi har den ikke på lager - vi må vente på leverandørens svar.
Det er dumt, synes jeg, at jeg kan købe en vare på nettet, når de ikke fører varen.
Brug den fysiske butik på Åbenrå i København. Personalet er søde og rare og velinformerede - og udvalget er enormt
Hurtig ekspedition
Som altid ingen problemer
Hurtig levering og god service
Hurtig levering og god service. De havde ikke lige det produkt hjemme jeg havde bestilt, men de kontaktede mig og tilbød mig alternativer, så jeg kunne få mine varer hurtigt. Super fint!
Købte software til download
Købte software til download.
Det gik som det skulle
God vejledning og god service
God vejledning og god service, stort udvalg
De leverer
Bestilte en Telecaster om formiddagen, og fik den dagen efter. Perfekt
Hurtig levering
Alt gik let og hurtigt.
Ingen problemer
Fin præsentation af varer samt hurtig og korrekt levering. Ingen problemer.
God vejledning og betjening i butik i Kbh
Købte studio udstyr i butikken i København og var en smule usikker på de forskellige moddeler af det jeg skulle bruge. De var glade for at vejlede og jeg følte mig på intet tidspunkt presset.
Selv om jeg endte med at bruge lidt flere penge end jeg havde forventet, oplevede jeg at jeg gik derfra med lige det jeg havde brug for.
Fik mit gear 1 måned før der stod det…
Fik mit gear 1 måned før der stod det ville komme
Super service
Super service. Her får man hjælp og råd af professionelle hvis det behøves. Jeg har handles med 4 Sound siden jeg for mange år siden købte min første Martin. En Dsr1. Det er siden blevet til flere og jeg vil fortsætte med at handle der. En forretning jeg til enhver tid varmt kan anbefale. Mvh M. Frydenlund.
Fantastisk service
Fantastisk service, og levering nemme at få hjælp af selv på en søndag.
Jeg kan kun give det firma top karakter.
Det hele gik efter planen
Super service
Super service - personlig og professionel betjening - og gode tilbud, fordi jeg er en trofast kunde
Value for money....
Hurtig levering, varen svarer til beskrivelsen. Har handlet her før,
og vil være helt tryg ved at gøre det igen. - Knud B.