Extrem de multumita. M-au cautat imediat, produsul (un acumulator foto) era disponibil - dupa ce intrebasem in alte "n" locuri si mi se spusese ca e nu exista pe stoc si nici vor primi curand. Dupa ca... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Prima data am fost un pic cam reticent cand am vazut pretul pt. Pentax k-5 , asa ca am luat legatura cu cei de acolo si m-au convins ca sunt de incredere. La scurt timp am si facut prima comanda la da... Leggi di più
L'azienda ha risposto
1. Aveti depozitul aproape sau ceva pentru ca de fiecare daca cand iau de la voi fie in aceeasi zi fie ziua urmatoare dimineata aveti deja produsul pe care l-am comandant. 2. Tineti preturile j... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ma bucur mult ca v-am gasit pe net, cu siguranta voi mai apela la serviciile 3e.ro! Am luat aparatul Sony HX5 cu 2 acumulatori, husa si card de 8GB cadou, la un pret foarte bun! M-au conta... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fondată în 2008, ATU IT este o companie românească cu peste 15 ani de expertiză în IT&C și comerț electronic. Suntem mai mult decât un simplu retailer – suntem un partener de încredere pentru clienți corporate, instituționali și retail, oferind echipamente, soluții și servicii la standarde înalte. Ne definim prin seriozitate, inovație și orientare către client. Misiunea noastră este să aducem tehnologia mai aproape de oameni și companii, simplificând alegerea produselor potrivite și asigurând suport real, rapid și profesionist. Suntem Distribuitori oficiali BOOX în România, cu garanție și suport autorizat. De asemenea, suntem parteneri autorizați pentru toate brandurile pe care le comercializăm, ceea ce înseamnă produse 100% autentice, livrate cu garanție și asistență conform standardelor producătorilor. Cu o echipă agilă și parteneriate solide, ne propunem să oferim nu doar produse, ci încredere, siguranță și performanță – de la e-tail până la proiecte complexe în zona corporate și instituțională.
Str. Aviației nr. 39, Buftea, Romania
Produsele sunt de calitate, calitatea serviciilor ridicata, inr-un cuvant o firma serioasa si de cuvant. Promptitudine si seriozitate cred ca sunt standardele echipei manageriale.
Calitatea produsului comandat este in conformitate cu asteptarile mele, ba chiar le-a depasit. Serviciul de distribuire este foarte prompt si chiar le multumesc celor de la 3e pentru insistente, am avut probleme cu telefonul in perioada de confirmare si imi era teama ca au sa renunte la comanda.
Pret excelent al produselor, calitate ireprosabila a serviciului asistenta clienti, seriozitate & promptitudine in toate informatiile oferite. Recomand.
preturi bune .super seriosi si prompti .am comandat pana acum doua produse la ei un dslr nikon si un sony hdr cx115 hd in interval de aproximativ 6 luni.
n-au fost probleme.recomand.
Foarte de treaba...o zi comanda, a doua zi am si primit coletul...deci numai pozitiv pot sa vorbesc....recomand la toata lumea:)
Promptitudine, amabilitate si chiar daca au fost zile de sarbatoare (27 dec.2010)comanda a fost livrata a doua zi in Constanta !
Una din companiile care ,,vor si fac treaba"!
Buna am comandat un pendrive in data de 23 au spus ca o sa soseasca in data de 1-2 prin curier.In data de 28 coletul a sosit la posta cu certificatul de garantie si cu produsul comandat(livrare rapida).Va rog mult pana nu da firma faliment nu comandati de la altii ca sunt produse ieftine si chiar merita sa cumparati de aici.
tin sa anunt k sunt foarte multumita de serviciile dumneavoastra si in special de ofertele pe care le aveti,mai ales ca mi-ati oferit si bonusuri.
pe viitor stiu de unde voi comanda!recomand si celorlalti!
Multumit de comanda rapida si de modul in care a ajuns coletul la mine. Recomand oricui acest magazin pentru ca sunt persoanele care lucreaza sunt profesionisti.
Am fost foarte multumit de felul in care am primit comanda.Cand o sa mai am nevoie de ceva o sa mai apelez cu incredere.Recomand tuturor serviciile acestei firme pentru ca merita.
Todul a decurs conform asteptarilor mele de la comanda pana la livrare ,din pacate am fost dezamagit de faptul ca unu din articolele dorite de mine nu a fost pe stoc si a trebuit sa iau un produs mai inferior celui pe care il doream.
Am fost chiar surprinsa de rapiditatea livrarii dar si de calitatea ei. Intr-o zi am primit coletul si toate documentele.
Felicitari si multumiri
Elena, Piatra neamt
Conform asteptarilor, totul a functionat pefect. De la lansarea comenzii si pana la livrarea coletului, nu au fost scapari. Oferta a fost una foarte buna pe piata, fata de magazine similare. Keep up the good work.
Super OK. Sper sa o tineti tot asa cu preturile.
Am mai lucrat cu aceasta firma, ca intotdeauna nu se dezminte. Apreciez serviciile oferite ca fiind ireprosabile. Multumesc.
Produsul a ajuns repede.Si in stare perfecta. Sunt multumit de calitatea produselor comandate, si de serviciile comerciantului. Cu siguranta recomand.
Comandat wacom intuos 4 large.
Primit in 24 de ore in stare perfecta:).
Inca un lucru: mentionasem o adresa in comanda si am schimbat-o telefonic cu 1 ora inainte de primirea produsului. Nu a fost nicio problema, lucru de apreciat.
Multumesc.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.