Dettagli dell'azienda

1. Servizio di vigilanza

Scritti dall'azienda

Officieel Dahua partner. Verkoop van Dahua videobewakingscameras en accessoires.

4,5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

4,5

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

hele goede service

de medewerker heeft mij erg goed geholpen met het instaleren en afstellen van mijn nieuwe recorder , met videobellen en inloggen in mijn computer heeft hij alles ingesteld zoals ik het wilde hebben , ik ben zelf geen computer technicus dus dit was geweldig .
alles werkt prima , bedankt

18 aprile 2025
Valutata 5 stelle su 5

Super blij met de goede service

Ik heb zojuist een full color camera gekocht bij 365 Cam. Bij het zelf installeren kwam ik er helaas niet uit.
Voor mijn was dit echt chinees. Ik heb telefonisch contact opgenomen en werd daarbij super goed geholpen. De man die me had geholpen echt dikke compliment voor de goed hulp en service dat vind je bijna nergens meer. Bij de volgende camera ga ik zeker weer bij 365 Cam bestellen!

10 gennaio 2025

uitstekende aftersales

Na geklungel van mijn kant had ik geen beveiligingsbeelden meer op mijn mobiel.
Het lukte ook niet deze weer op te starten.
Na zeer goed geholpen te zijn door Jasper van 365.cam
had ik weer beelden van mijn vier jaar (!!!!) oude apparaat. chapeau!!

2 gennaio 2025

Deurbel met camera

Ik had een deurbel met extra bel besteld.2 dagen later dat hij niet meer leverbaar was.Een andere met extra bel hadden ze niet. Ze stelde zelf voor om het geld terug te storten. 2 dagen later stond het geld alweer op mijn rekening. Ik vind dat grote klasse Mijn dank hiervoor C. Blom

26 maggio 2024

Beoordeling

Onze ervaring met 365cam is uitstekend.wij zijn al op leeftijd en prima geholpen. Wij zijn constant bij gestaan en zullen 365 cam aanbevelen bij iedereen die camera,s wil hebben.

12 agosto 2021
Valutata 5 stelle su 5

Eerlijk advies, goede support en snelle levering

Ik ben ontzettend tevreden met 365cam. Heb een Dahua IP camera gekocht, HDW 3841 TP ZAS, binnen paar dagen was ie geleverd. Top. Goede support en duidelijk advies (per Email) met camera handleiding en andere informatie om snel en goed camera aan te sluiten met mijn netwerk. Goede bedrijf. Aanrader.

24 marzo 2021
Valutata 5 stelle su 5

Duidelijk advies en service in cameraland!

365cam is niet enkel duidelijk op hun site maar ook kundig qua advies en service achteraf. Indien je extra vragen hebt reageert de eigenaar (Jasper) snel. Hij adviseert objectief en zorgt dat de spullen snel in thuis zijn. Het plaatsen gaf geen problemen en ook softwarevragen werden in jip en janneke taal uitgelegd. Ik heb na een half jaar een probleempje gehad met een van mijn kabels. Een mailtje was voldoende om direct een nieuwe kabel te sturen. Fantastische ervaring, uitstekende kwaliteit en nazorg waar veel bedrijven wat van kunnen leren!

7 febbraio 2017
Valutata 5 stelle su 5

Bijzonder goede support en snelle levering

Recent een set van DVR en 4 cams besteld bij 365cam. In de aanloop naar de besluitvorming diverse keren gemaild met vragen. Deze werden snel en keurig beantwoord, waardoor ik mijn keuze heb kunnen maken.
Mijn 'technisch' algemeen afwijkende thuissituatie riep vragen op. Niet alleen kon men een oplossing bieden, maar was het betreffende artikel ook direct bij 123cam te bestellen.
Alles was nieuw en keurig verpakt. Nazorg ook meer dan uitstekend.
Absolute aanrader, dit bedrijf!

14 aprile 2016

geweldige beeldkwaliteit

ik heb een set met 4 camera's gekocht en ben zeer tevreden , de beeldkwaliteit is super en ik kan het ook op mijn telefoon zien waar ik ook ben !
ook de opslag capaciteit is ruim voldoende , en opnames bekijken is erg simpel .
de nachtbeelden zijn erg goed maar zwart / wit , raadzaam is om een klein lampje aan te hebben als buiten verlichting dan zijn je beelden beter als in menige aflevering van opsporing verzocht .
aan de voorzijde is bijna geen buiten verlichting en is de camera wel een stukje donkerder in de nacht .
maar een set die zijn geld echt waard is .

a vd linde

25 marzo 2016
Valutata 2 stelle su 5

Slechte ervaring met 365cam

Voor aanschaf had ik met 365cam gesproken over levering van een HD-SDI camera set, echter later bleek dat er goedkopere HD-CVI camera’s waren geleverd.

Na 8 maanden gaf één camera de beelden schokkend weer. 365cam heeft toen op afstand de instellingen nagekeken. Helaas werkten hierna andere belangrijke functionaliteiten niet meer. Ondanks mijn verzoek om dit te verhelpen werd hierop niet meer gereageerd.

Februari dit jaar constateerde ik dat de camera weer een schokkend beeld weergaf. Ik heb toen deze camera met een andere camera van de set omgewisseld om uit te sluiten of het aan de instellingen of bedrading zou liggen. Deze camera bleef inderdaad ook op een ander aansluitpunt de beelden schokkend weergeven. Hierna heb ik op verzoek van 365cam de camera teruggestuurd, waarna deze ruim twee weken op een testbank onderzocht werd. Volgens 365cam was er geen defect aan de camera te constateren. Na het terugsturen en installeren van deze camera bleek dat het probleem nog steeds niet was verholpen. Vervolgens gaf 365cam aan dat het zeer waarschijnlijk aan de adapter zou liggen, echter dit bleek achteraf niet het geval. Helaas werd hierna wederom niet meer gecommuniceerd door 365cam.

Ondanks dat ik ervan overtuigd was dat de camera niet goed was werd door 365cam geen nieuwe camera toegestuurd. Uiteindelijk heb ik elders een nieuwe camera gekocht waardoor het probleem direct was opgelost.

Ik vind het heel jammer dat 365cam en de door 365cam aangewezen installateur niet gezamenlijk de verantwoordelijkheid hadden genomen om het probleem op te lossen. Ik heb de camera set juist laten installeren om er zeker van te zijn over een goed werkend systeem te beschikken. Uiteindelijk zijn er over deze storing ruim 20 mailtjes gestuurd, meerdere telefoontjes geweest en heeft het een maand geduurd. Als 365cam bij de storing gelijk een nieuwe camera had toegestuurd had dit veel ergernis kunnen besparen. Het is spijtig dat ik, ondanks de garantie, toch genoodzaakt was om elders een andere camera te kopen om uiteindelijk over een goed werkend product te beschikken.

28 febbraio 2016
Logo di 365cam

Risposta di 365cam

Geachte heer Bol,
Wat ontzettend vervelend om te moeten lezen dat u zeer ontevreden bent met de afhandeling van uw bestelling en vragen hieromtrent.
Uiteraard willen wij graag met u kijken waar dit spaak is gelopen en hoe we dit het beste kunnen oplossen, Wij kunnen alleen uw order in 2016 en 2015 niet vinden, hij moet dus van voor 2015 zijn. kunt u ons wellicht een ordernummer geven?
Dan kunnen wij aan de hand daarvan alsnog aan de slag.
Wij nodigen u uit om met ons in contact te treden.
Dat kan via een directe mail, info(@)365cam.nl of via onze contact pagina.
Zodat wij u een passende oplossing kunnen geven.

Alvast bedankt!
365cam

Valutata 5 stelle su 5

Eerlijk advies, goede support en snelle levering!

Wij hebben de zavio D7111 aangeschaft , hardware installatie ging snel en eenvoudig.
Technische support is vriendelijk en deskundig. Goed gevoel met een prima resultaat !
Prima te monteren op een muur ipv plafond en zeer lichtsterke lens voor mooie beelden , ook in het donker., gewoon in kleur.
Doel: preventief , oprit / auto : goede instel mogelijkheden gericht op beweging in tijdzones (waardoor het aantal video's beperkt kan blijven). Software is gebruikers vriendelijk. Sat viewer werkt goed op IPhone .

2 luglio 2014
Valutata 5 stelle su 5

Persoonlijke service bij vragen en snelle levering

Een tijdje geleden hebben we na een prijs/kwaliteit vergelijking de D7111 Dome camera aangeschaft bij 365cam. De installatie was snel gepiept en de kwaliteit van het videobeeld is uitstekend te noemen. Als we in de toekomst nog eens een camera willen aanschaffen, dan komen we, mede dankzij de vriendelijke medewerkers, zeker weer bij dit bedrijf terug. Annemarie uit Hoogeveen.

14 dicembre 2013
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più