Multi Frederiksen Recensioni 17

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Kort sagt vi går længere end de fleste. Vi kommer også i weekenden og udfører montage af varmepumpe & et serviceeftersyn. Uden det koster ekstra.

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Grundig og kompetent

Virkelig god service og vejledning, da vores varmepumpe i sommerhuset brændte sammen. Flemming tog sig god tid, og vi har efterfølgende fået en ny (Daikin) installeret, som vi allerede er glade for. Varmeste anbefaling.

30 marzo 2026

Vi har netop fået installeret en ny…

Vi har netop fået installeret en ny Daikin varmepumpe og er meget tilfredse med Multi Frederiksen. Vores gamle pumpe brød sammen og det var værdsat, at vi kunne få en ny så hurtigt.
Vi er blevet godt vejledt undervejs. Flemming kom som aftalt og ryddede også pænt op efter installationen.
Kan varmt anbefale virksomheden.

13 marzo 2026

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. Rådgivningen var i top og så er Flemming yderst kreativ og har gode ideer. Han giver sig tid, er grundig og laver et flot arbejde. Vi er meget tilfredse med vores nye varmepumpe.

13 febbraio 2026

Der var styr på det hele, hurtigt og behageligt.

Flemming havde styr på alt det som han havde lovet yderst kompetent og god rådgivning hele vejen igennem fra start til slut. Og prisen som han gav holdt også. Efterfølgende blev der spurgt ind til om produktet livet op til ens forventninger og det må jeg sige det gjorde. Alt i alt en super behagelig oplevelse og Flemming kunne svare på alt hvad man spurgte om.

19 dicembre 2025

God oplevelse hele vejen

Flemming kom forbi og servicerede min luft/luft varmepumpe. Gennemført god, kompetent og venlig service. Ærlig og hæderlig virksomhed. Fortjener uden tvivl fem stjerner. Kan varmt anbefales.

8 dicembre 2025

Useriøs virksomhed- hold dig væk!

Useriøs virksomhed - hold dig væk!

Jeg blev kontaktet af Flemming Frederiksen på baggrund af et opslag om varmepumper, hvor han tilbød nogle rigtig skarpe priser.

2 gange dukkede han ikke op til aftalt tid. 1. gang ringede han 2 timer efter, at han skulle have været der. 2. gang hørte jeg ingenting. Da jeg skrev til ham efterfølgende svarede han ikke.

Han er det jeg kalder en rigtig pladespiller, der kan det hele på den halve tid. Brug hellere det ekstra, som en seriøs virksomhed tager for deres service.

16 novembre 2025

Bedste anbefalinger på viden, finish og opsætning

Mest ordentlige håndværker jeg længe har mødt. Flemming Frederiksen er super dygtig og har en god viden om varmepumper så man føler sig rigtig godt vejledt. Han tog sig tid til at vurdere ordentligt hvor den skulle sidde i min stue så jeg dels får mest ud af den og dels at den sidde er pænt sted. Kæmpe anbefaling herfra.
Jeg fik sat en Daikin varmepumpe/gulvmodel op i november 2025 og den sidder super flot og fungere rigtig fint. Den er nem at betjene.

10 novembre 2025

Fuldt ud tilfreds

Fuldt ud tilfreds. Meget omhyggelig, og giver sig god tid, så den sidste finish på afslutningerne kommer på plads. Kan varmt anbefale Multi Frederiksen :-)

28 settembre 2025

Tak for jeres gennemgang af…

Tak for jeres gennemgang af varmepumperne og professionelle arbejde med installationerne .
Både pris og installation samt muligheden for at få lavet arbejdet i weekenden af yderste dygtige håndværkere gør at
I får 5 ud af 5 stjerner med ⬆️ op
Det har været en sand fornøjelse at dele søndagen med jer .

Jeg kan klart anbefale Multifrederiksen .

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

22 giugno 2025

Fantastisk service fra Flemming!

Fantastisk service fra Flemming!

Jeg havde fornøjelsen af at få skiftet min varmepumpe af Flemming, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med hans arbejde. Fra start til slut var han professionel, venlig og meget kompetent. Han sørgede for, at alt blev installeret korrekt og gav mig grundig vejledning om brugen af den nye varmepumpe.

Flemming udførte installationen med en omhyggelighed og præcision, som man sjældent ser i dag. Det var håndværk som i gamle dage, hvor hver detalje blev taget i betragtning. Han stod også vagt om miljøet og sørgede for, at alle materialer blev genbrugt og affald blev håndteret korrekt. Flemming gik virkelig den ekstra mil for at sikre, at jeg var tilfreds med resultatet.

Jeg kan varmt anbefale hans service til alle

10 marzo 2025