1driver.dk - køreskole Recensioni 179

TrustScore 5 su 5

4,9

Det har været helt igennem en god oplevelse at tage kørekort hos 1driver. Teoritimerne blev gjord sjove så det ikke føltes som 3 timer når man var afsted. Min kørelærer Malene har været så sød og rar... Leggi di più

Fantastisk køreskole. 1st Driver har helt sikkert været det helt rigtig valg af køreskole til vores datter. Hun havde den bedste kørelærer i Jesper, som har været med til at skabe en tryghed, er im... Leggi di più

Det har været en god oplevelse at tage kørekort hos 1st driver. De har både gode og erfarende kørelærer men også god teoretisk undervisning. Jeg havde Jesper og ham anbefalet jeg 100% Mvh. Sofie V... Leggi di più

Jeg havde en mega god oplevelse med kørekort hos 1driver! Havde en mega sød kørelærer Malene, hun var både meget tålmodig og fik mig igennem begge prøver i første hug! Alt i alt mega god oplevelse og... Leggi di più

1. Autoscuola

Horsens mest moderne Køreskole med teoriundervisning både tirsdage, onsdage og torsdage både eftermiddag og aften

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Perfekt!

Perfekt!! Malene var min kørelære, hun var forståene og tålmodigt og forstod sig mega godt både på kørslen men også på relationen med sin elev. Selve systemet er super, bestod det hele i første omgang!!

15 dicembre 2025

Mega god køreskole

Mega god køreskole. Deres system er mega fedt, gode teoritimer og virkelig gode kørelærer. Bestod både teori- og køreprøve i første forsøg takket været deres gode læring. Jeg havde Jesper som kørelærer og han kan varmt anbefales! Han er en god underviser og gøre det på en fed måde.

15 dicembre 2025

Super god oplevelse

Jeg havde Malene som kørelærer og det var en super god oplevelse. Hun var tålmodig, forstående og god til at lærer fra sig. Jeg bestod alt i første hug.

3 dicembre 2025

Jeg har lige taget kørekort

Jeg har lige taget kørekort hos dem og fik det i første hug. Jeg havde Malene som kørelærer, hun var super sød og rolig, det hjalp super meget især til køreprøven. Teori delen har også været virkelig god og alle lærer har været søde og venlige

20 novembre 2025

1st driver

Jeg havde en rigtig god oplevelse da jeg tog kørekort hos 1st driver. Jeg havde Jesper som kørerlærer, og han var super god. Han er både tålmodig, god til at lære fra sig og sjov på samme tid.
Kæmpe anbefaling herfra

12 novembre 2025

Tak per

Jeg har haft et skønt forløb med Per Kappel, som simpelthen har været den bedste lære jeg kunne ønske mig. Han er sjov, sød, tålmodig og god til at lære fra sig.

12 novembre 2025

Forløbet gik rigtig godt

Forløbet gik hurtigt, og der var rigtig god guidning igennem det hele. De er rigtig gode til at planlægge efter hvad man selv ønsker, og inddrager dig i hele dit forløb. Jeg er rigtig tilfreds med mit kørekort forløb.

29 ottobre 2025

Brug 1driver Horsens

Efter manøvre banen troede jeg aldrig at det kørekort ville komme i hus. Jeg ramte en kantsten i forsøge på at parelle parkerer, og kørte også lidt op på græsset. Heldigvis stod Kasper klar, venlig og professionelt fik han mig igennem alle øvelserne. Den første tur på vejen fik jeg med Jesper, og det er jeg evigt taknemmelig for, ud over at få mig til at grine hele vejen igennem forløbet, var han også meget lærerig og imødekommende. Jesper har presset mig og hjulpet mig som nødvendigt, og på trods af, at jeg for 2 måneder siden aldrig troede det ville lade sig gøre, så fik jeg igår mit kørekort i første forsøg uden anmærkninger.

24 ottobre 2025

Kørekort hos 1st driver

Jeg startede til kørekort ved 1st driver den første uge efter sommerferien og afsluttede nu i går med at bestå min køreprøve. Jeg har virkelig været glad for at tage kørekort sammen med en fantastisk kørelærer(Jesper) og jeg havde aldrig nogensinde forestillet mig da jeg meldte mig til at jeg ville få sådan nogle gode og sjove oplevelser med i et kørekortforløb.⭐️kæmpe anbefaling herfra.

24 ottobre 2025

Jeg vil helt klart anbefale køreskolen…

Jeg vil helt klart anbefale køreskolen 1stDriver. Jeg tog et lynkursus i sommerferien, og det var en rigtig god oplevelse. Underviserne var rare, professionelle og dygtige til at lære fra sig. De gjorde timerne sjove og spændende, hvilket gjorde det meget nemmere at tage kørekort. Jeg følte mig godt forberedt til både teoriprøven og køreprøven, og jeg bestod begge dele i første forsøg.

3 settembre 2025

Kan godt anbefale

Jeg tog kørekortet ved 1driver og det var et meget godt forløb hos dem. Til teoriundervisningen var Jesper både god og mega sjov. Jeg havde Faraidon som min kørelærer og han var virkelig god.

1driver vil jeg godt anbefale.

28 agosto 2025

Super oplevelse!!😀

Jeg har lige taget kørekort ved 1driver, og bestod i første forsøg!!🤩 Mega gode kørelærer, som virkelig hjalp mig igennem hele forløbet. 1driver kan helt sikkert anbefales til alle, som søger et kørekort og en god oplevelse😃

12 agosto 2025

Klar anbefaling

Rigtig glad og tilfreds med mit kørkortsforløb hos 1Driver. Høj service og fleksibilitet hos dem, og min kørerlærer Jesper fandt altid en løsning på evt. udfordringer. Han var herudover super flink og imødekommende og gjorde både kørslen og teori til en fornøjelse. Kan klart anbefale 1Driver og Jesper👍👍

12 agosto 2025

FANTASTISK OPLEVELSE🤩

FANTASTISK OPLEVELSE🤩

Hvis man ønsker kørekort i første gang kan man 100% vælge 1driver🙌

Uanset hvor usikker man har været fik køreskolen os sikre igennem, og var gode til at hjælpe hvis vi havde spørgsmål eller hvis det skulle passe med et evt. job ved siden af✨

En ting er helt sikker jeg havde ikke fået mit kørekort hvis ikke det var for min dygtige (til tider sjove) kørelærer Jesper😇🎉

Mvh Stine😅

4 agosto 2025

Vildt god oplevelse

Vildt god oplevelse, med både sjov og ballede til køretimer, men også sindssygt god læring😍

21 luglio 2025
Logo di 1driver.dk - køreskole

Risposta di 1driver.dk - køreskole

Dejligt Sofie vi går efter gode oplevelser