Jeg talte med Simon i 1 time og vi var alle relevante emner igennem, så jeg uden problemer kunne tage stilling til min pension og prioriteringer i forhold til indbetalinger, investeringer og forsikrin... Leggi di più

Mette R gav en helt utrolig god gennemgang af min pension og vi fik gennemgået alt på under 1 time - dette skal man tage sig tid til oftere end man tror da der kan været penge at hente ift ens risiko... Leggi di più

Venlig modtagelse i receptionen og af rådgiver Tina R. Hun var rigtig godt forberedt, viste alt på storskærmen og var ikke karrig med at omformulere, hvis vi ikke lige forstod. Atmosfæren var seriøs... Leggi di più

Randi Andersen vil vi til enhver tid anbefale andre, hvis man er i tvivl om, hvordan man bedst mulig tackler den jungle det er, at finde rundt i diverse regler omkring pension/efterløn/tidlig pension/... Leggi di più

1. Broker assicurativo
  2. Consulente economico
  3. Consulente di fondi previdenziali

WTW (Willis Towers Watson) er Danmarks største pensions- og forsikringsmægler. Som mægler er det vores opgave at sammenligne alle selskaber på markedet, forhandle på dine vegne, forklare, hvad du har og ikke har, samt hjælpe, hvis selskabet ikke kan eller vil. Med WTW på din side af forhandlingsbordet står du stærkt. Vi tilbyder dig uvildig rådgivning med én eneste målsætning for øje - nemlig det, der er bedst for netop din virksomhed eller for dig som privatperson. 400 specialister i Danmark står til din rådighed. Vi overvåger markedet – vi læser altid ‘det med småt’ - og er uheldet ude, sørger vi før, du får den erstatning eller de udbetalinger, du har ret til. Som en del af en global virksomhed med mere end 48.000 kolleger får du gavn af vores størrelse, erfaring og internationale perspektiv.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Meget effektive og professionelle

Meget effektive og professionelle. Havde et godt og oplysende rådgivnings møde med en kompetent og velforberedt rådgiver.
Kan varmt anbefales.

7 gennaio 2025

Kære Eske

Tak for din varme anbefaling af WTW, det betyder rigtig meget for os, at du har haft et godt møde med vores kollega.

Emil, WTW

Good advice and very comprehensive

I had a counseling session which helped a lot to understand my insurance, risk profile and how it works as an international and the 53A option. The advisor was super helpful and gave me clear and objective advices on my investments.

7 gennaio 2025

Dear Maria,

Thank you for your positive review and feedback.
I am glad to hear that you've had a helpful session with our colleague.

Happy New Year,

Super håndtering

Efter at være blevet sendt rundt i et umuligt system uden nogen tog hånd om mig og problemet, var det en fryd at møde et så imødekomme og forstående menneske, der bare tog hånd om problemet og lavede løsninger, tak til Claes🤩

19 dicembre 2024

Kære Anne-Marie,

Tak for at dele din oplevelse. Det betyder rigtig meget for os, at du har haft en god og imødekommende samtale med vores kollega.

Det kan nemlig føles umuligt, men det behøver det slet ikke at være, når man får taget snakken på et oplyst grundlag.

Endnu engang tak for din anmeldelse.

Du ønskes en god jul.

Pensionsrådgivning

Jeg har haft møde med Trine Therland. Jeg kan varmt anbefale et møde med Trine, som er yderst kompetent. Hun er velforberedt, rolig og god til at forklare og sætte tingene i et perspektiv, så det hele giver god mening.
De varmeste anbefalinger herfra.

19 dicembre 2024

Kære Nadia,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er skønt at læse, hvordan at du har haft et godt møde med vores kollega, og vi sætter stor pris på din feedback.

Med ønsket om en god jul.

uafhængig rådgivning

Er helt nede på jorden og tager en meget objektivt vinkel på netop mig. Er god til at rådføre uafhængig af de forskellige Pensions selskabers egne interresser

12 dicembre 2024

Kære Lars,

Tak for din flotte anmeldelse af WTW. Det glæder mig at læse, at du har haft et godt møde med os.

Mie Vang Løjborg

Mie Vang Løjborg har altid ydet mig rigtig god support :-) med pensions spørgsmål.

12 dicembre 2024

Kære Thomas

Tusind tak for din flotte ros af vores kollega, det sætter vi stor pris på-

Personlig og nærværende rådgivning

Jeg fik personlig vejledning af Troels Malherbes Jensen, og udover at han var super sympatisk, var jeg med det samme tryg ved, at jeg var i de bedste, kompetente hænder. Troels var hurtig til at afkode mine "bekymringer" og besvare alle mine spørgsmål, og da jeg gik fra vores møde, var jeg afklaret og havde et helt klart billede af mine muligheder og risici mht både forsikringer og pension. Tak for både personlig, grundig og nærværende vejledning

11 dicembre 2024

Kære Marianne,

Hvor er det dejligt at læse, at du har haft et godt møde med vores kollega.

Det er skønt at høre, at du har oplevet en nærværende og personlig samtale, da det netop er den rådgivning, vi ønsker for vores kunder.

Tak for den flotte anmeldelse.

Møde med seniorrådgiver

Jeg var til møde med seniorrådgiver Lone Elsig Schrøder hos WTW. Det var en rigtig god oplevelse. Lone var fuldstændig forberedt og viste beregninger på skærm. Jeg har efterfølgende modtaget alle beregninger pr. mail. Lone kunne også svare på diverse spørgsmål. Der skulle lige undersøges et par ting, som jeg fik svar på samme dag.
Alt i alt en god rådgivning

4 dicembre 2024

Kære Karin,

Tak for en flot feedback af vores kollega. Det er skønt at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse og fået en velforberedt rådgivning.

Emil, WTW

Kompetent rådgivning. Var til møde med senior rådgiver Tina…

Var til møde med senior rådgiver Tina angående pensions udbetaling. Meget positiv oplevelse med kompetent rådgivning. Hendes rolige væsen og hendes overblik gjorde at jeg også blev beroliget.
Forinden havde jeg haft rådgivning af min banks pensionsrådgiver. Det var ikke uvildigt; samt jeg kunne ikke bruge rådgivningen til noget.

3 dicembre 2024

Kære Bente,

Tak for din rigtige flotte tilbagemelding til vores kollega om jeres møde.

Det varmer os i denne travle tid, at du har taget dig tiden til at give os denne feedback - det betyder mere for os end du tror.

Med ønsket om en rigtig dejlig jul.

Super rådgivning

Super rådgivning, let og forståeligt. Anita gjorde et godt stykke arbejde :-)

10 dicembre 2024

Kære KN Jensen,

Tak for din flotte feedback og ros til vores kollega, det sætter vi stor pris på.

Emil, WTW

Meget kompetent medarbejder som på en…

Meget kompetent medarbejder som på en uvildig måde, gennemgik min pension.
De får mine højeste anbefalinger.

9 dicembre 2024

Kære Poul,

Tak for din flotte anmeldelse af WTW, det sætter vi stor pris på.

Senior møde vedr pension

Vi havde et møde med Randi Andersen fra WTW - det var det bedste og mest informative, godt planlagte møde jeg nogensinde har deltage i vedr pension

5 dicembre 2024

Kære Rudi,

Tak for din flotte anmeldelse af WTW og din feedback til vores kollega - det sætter vi stor pris på i denne travle juletid.

Emil, WTW

Aftale om flytning af en ratepension bliver pludseligt til flytning af en hel ordning

Opdateret svar den 06-12-2024:

Jeg delte, det rådgiveren bad om på mødet. Dvs. vi kiggede i pensionsinfo sammen, og da alt ikke var at se der, ringede jeg op til det andet selskab, mens jeres rådgiver fortalte mig, hvad jeg skulle spørge om og få fat i til jer. Jeg spurgte endda, om vi skulle lave en fuldmagt, sådan at I kunne stå for korrespondancen med det andet selskab, men det sagde jeres rådgiver var for besværligt. Jeg skulle bare ringe for hende.
Jeg har ikke kendskab til, at jeg ville kunne give jer yderligere.

Mvh Helene

I forbindelse med flytning af en ratepension fra et selskab til det, som de arbejder for, flytter de ikke kun ratepensionen, men en hel ordning, der også indeholder en livrente. Da jeg gør dem opmærksom på fejlen nægter de fuldstændig. Tværtimod forklarer de mig på bagkant at en ordning kan indeholde mere end en pension. Når jeg forhører mig om det hos et andet selskab, kan de fortælle at mellem pensionselskaberne er der et system, hvor igennem de anmoder om flytninger mellem selskaberne. Her kan man vælge at bede om en hel ordning på et policenummer eller blot f.eks. en ratepension, som ligger på ordningen.

Jeg føler mig i den grad snydt og antager, at nogen har fået en større bonus ved at flytte mere end det aftalte.

25 ottobre 2024

Opdatereret svar - 06/12-2024

Kære Helene,

Jeg har nu undersøgt sagen nærmere. Vi har desværre ikke kunnet rådgive dig, da vi ikke har haft det fulde indblik i din sag. I så fald ville vores kollega have kunnet rådgive og vejlede dig bedst muligt ang. den specifikke ordning.

Vi har efterfølgende forsøgt at omgøre den pågældende overførsel af ordningen, men det har desværre ikke vist sig muligt.

Jeg vil blot endnu engang understrege, at vores kollega ikke bliver honoreret med bonusser, uagtet hvor meget eller lidt, der overføres mellem pensionsselskaberne.

----
Kære Helene,

Det lyder som en rigtig kedelig og frustrerende oplevelse, som du har haft og det beklager jeg. Det er bestemt ikke i vores interesse at snyde nogen eller overføre mere end det aftalte - det får vi intet ud af, og jeg kan med garanti sige, at ingen har tjent på din bekostning i dette tilfælde.

Jeg vil meget gerne undersøge sagen nærmere, så vi kan hjælpe dig bedst muligt videre herfra. Derfor er jeg netop nu ved at undersøge sagen hos mine kollegaer. Jeg kommer retur med et mere fyldestgørende svar til dig, når jeg ved mere.

Emil, WTW

Der var god forståelse og kemi fra…

Der var god forståelse og kemi fra start, med en rådgiver, der havde sat sig ind i det tilsendte materiale.

28 novembre 2024

Kære Birgit,

Tak for en flot anmeldelse. Det er skønt at læse, at du har haft en god oplevelse med en velforberedt kollega.

God jul

Med venlig hilsen

Pensions rådgivning

Med præcis og velforberedt konsultent der gjorde det overskueligt og enkelt at forstå

28 novembre 2024

Kære Fletcher,

Tusind tak for din flotte anmeldelse af WTW. Jeg er glad for at læse, at du har haft en god oplevelse med vores kollega.

Emil, WTW

Det var et rigtig godt møde.

Det var et rigtig godt møde.
fik en god forståelse af min pension, og alle dækninger.

27 novembre 2024

Kære Slatka,

Tak for din flotte anmeldelse af WTW.

Det glæder mig, at du har haft et godt møde.

Varm anbefaling

Jeg kan varmt anbefale at tage en pensionssamtale med WTW.
Det var meget givtigt og øjenåbnende for mit vedkommende

26 novembre 2024

Kære Jane,

Tak for din flotte anmeldelse af WTW. Dejligt at læse at du har haft en god pensionssamtale med vores kollega.

Emil, WTW

Virkelig professionel og let…

Virkelig professionel og let forståelig.
Tina gav os et godt overblik og mulighed for at forstå hvordan fremtiden kan se ud.

26 novembre 2024

Kære Dorte,

Mange tak for din flotte anmeldelse og feedback.
Jeg er glad for at læse, at du har fået et godt overblik og har oplever mødet med WTW som letforståeligt.

3. arbejdsgiverbetalt rådgivning

Firmabetalt rådgivning for 3. gang indenfor 6 år. Altid tilfreds.

21 novembre 2024

Kære Harm,

Tak for din feedback og positive anmeldelse. Jeg er glad for at du har haft en god oplevelse og jeg håber, at du vil overveje at give os en femstjernet anmeldelse næste gang vi ses.