Jeg talte med Simon i 1 time og vi var alle relevante emner igennem, så jeg uden problemer kunne tage stilling til min pension og prioriteringer i forhold til indbetalinger, investeringer og forsikrin... Leggi di più
Mette R gav en helt utrolig god gennemgang af min pension og vi fik gennemgået alt på under 1 time - dette skal man tage sig tid til oftere end man tror da der kan været penge at hente ift ens risiko... Leggi di più
Venlig modtagelse i receptionen og af rådgiver Tina R. Hun var rigtig godt forberedt, viste alt på storskærmen og var ikke karrig med at omformulere, hvis vi ikke lige forstod. Atmosfæren var seriøs... Leggi di più
Randi Andersen vil vi til enhver tid anbefale andre, hvis man er i tvivl om, hvordan man bedst mulig tackler den jungle det er, at finde rundt i diverse regler omkring pension/efterløn/tidlig pension/... Leggi di più
WTW (Willis Towers Watson) er Danmarks største pensions- og forsikringsmægler. Som mægler er det vores opgave at sammenligne alle selskaber på markedet, forhandle på dine vegne, forklare, hvad du har og ikke har, samt hjælpe, hvis selskabet ikke kan eller vil. Med WTW på din side af forhandlingsbordet står du stærkt. Vi tilbyder dig uvildig rådgivning med én eneste målsætning for øje - nemlig det, der er bedst for netop din virksomhed eller for dig som privatperson. 400 specialister i Danmark står til din rådighed. Vi overvåger markedet – vi læser altid ‘det med småt’ - og er uheldet ude, sørger vi før, du får den erstatning eller de udbetalinger, du har ret til. Som en del af en global virksomhed med mere end 48.000 kolleger får du gavn af vores størrelse, erfaring og internationale perspektiv.
Rundforbivej 303, 2850, Nærum, Danimarca
- 88 13 96 00
- infowillisdk@willistowerswatson.dk
- wtwco.com/da-dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Meget tilfreds
Meget tilfreds - jordnært og godt forberedt rådgivning

Risposta di WTW Danmark
Lone Elsig Schrøder is an extremely…
Lone Elsig Schrøder is an extremely competent senior advisor in regards to pension planning. I feel very confident in knowing now which pension plans need to be started first, thanks to Lone and her expertise in this area.
Jody Kaarsholm

Fantastisk rådgivning
Fantastisk rådgivning! Hidayet var utrolig professionel, imødekommende og god til at forklare komplekse emner på en letforståelig måde. Jeg følte mig tryg og godt informeret hele vejen igennem.

Fuldstændig fremragende personlig…
Fuldstændig fremragende personlig service. Jeg er meget tilfreds med Peter fra WTW.

Risposta di WTW Danmark
Super kompetent og god service
Super kompetent og god service. Rasmus gjorde det let forståeligt og gjorde det ikke mere kompliceret end hvad det er. TAK:-)

Risposta di WTW Danmark
Ekstremt kompetent og klar rådgivning – resultat over forventning
Maja Olsen fremstår som særdeles kompetent med et solidt overblik over reglerne, som hun formidler klart og letforståeligt. Sparringen var på et markant højere niveau, end jeg tidligere har oplevet, og hun formåede både at lytte, forstå og komme med præcis og brugbar rådgivning. Den endelige løsning er jeg meget tilfreds med – selvom udgangspunktet var komplekst, blev det håndteret med stor dygtighed. Jeg er yderst tilfreds med resultatet.

Rigtig kompetent rådgivning
Rigtig kompetent rådgivning. Jeg vil helt klart anbefale at bruge WTW til en gennemgang både ved livsændinger, men også ved check af risikoprofil mm.

Vidende og professionel råd
Adam hjalp mig med at forstå min pension på engelsk (mit modersmål). Adam var meget vidende og professionel, og jeg er glad for hans råd!

Kompetent rådgiver
Det er ikke første gang jeg får rådgivning af WTW og som altid, var det en yderst kompetent medarbejder jeg kom til at snakke med.
Årsagen til samtalen denne gang, var flytning af pension efter ændring af firmapension.
Kan klart anbefale WTW.

Meget dygtig rådgiver
Meget dygtig rådgiver. Et behageligt møde der gav mig svar på alle mine spørgsmål.

Risposta di WTW Danmark
Hurtig og tydelig rådgivning ift aktuel…
Hurtig og tydelig rådgivning ift aktuel case

Risposta di WTW Danmark
Information og vejledning i top
Jeg fik et godt indblik i mine dækninger og fik en god vejledning om mine muligheder hvis livet tager en uventet drejning.
God oplevelse.

Risposta di WTW Danmark
TOP god behandling og professionel…
TOP god behandling og professionel rådgivning af Claes. Han har forberedt til mødet og var god til at tilpasse mine behov, i løbet af vores snak

Risposta di WTW Danmark
Første gang med uvildig pension
Første gang med uvildig pension som 30 årig og det var rigtig godt der blev kigget bredt over pensionsfeltet. Jeg fik god rådgivning til både at optimere og spare mere, men samtidig fik endnu bedre dækninger og endnu bedre forståelse af mange af emnerne. God oplevelse herfra.

En god oplevelse
Tina Rønfeldt skabte rigtig godt overblik og var i det hele taget meget fleksibel i sin tilgang. Vi fik vendt mange forhold, og jeg følte mig godt klædt på, da jeg forlod mødet.

Risposta di WTW Danmark
De hjalp med at skabe et fint og…
De hjalp med at skabe et fint og forståeligt overblik

Risposta di WTW Danmark
Konsulenten var utroligt vedholdende og hjælpsom
Konsulenten var utroligt hjælpsom, og fik med sin vedholdenhed etableret en tabt registrering af 60-års ret på min pension. Kæmpe tak for hjælpen!

Risposta di WTW Danmark
Super oplevelse jeg havde med Phillip…
Super oplevelse jeg havde med Phillip Fabricius !
virkelig imødekommende ung mand, som ikke bringer andet en god energi. Han guidede mig igennem planlæggning af møde, som gik virkelig godt !
tak til Phillip, man er i gode hænder med ham :)

God uvildig rådgivning
God uvildig rådgivning. Let forståelig.
Dog så jeg gerne at WTW også vil kunne være behjælpelig med at vejlede om udbetaling af pensioner som står på konti i udlandet. Regler og skatteforhold er svære at gennemskue for almindelige mennesker.