Fra jeg bestilte et par jeans til de lå i pakkeshoppen, fik jeg jævnligt besked om hvor langt i forløbet jeg var. Det giver fint overblik. Alt var bare i orden.
Scopri cosa dicono le persone
Har købt bukser her to gange nu. Har et familiemedlem der foretrækker en bestemt model, der åbenbart ikke altid er at finde i butikkerne, men det er intet problem her og så er det oven i købet billi... Leggi di più
Hjemmesiden angiver ikke, om varerne er på lager, hvilket er afgørende for leveringstiden. Der var ingen kommunikation vedr. lang leveringstid. Det eneste var en automatisk ordrebekræftelse. Jeg r... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di abbigliamento uomo
- Negozio di abbigliamento per bambini
- Negozio di abbigliamento
- Negozio di scarpe
Informazioni fornite da varie fonti esterne
KKKKKKKKKKKKKKK
Informazioni di contatto
Danimarca
- wrangler-texas-jeans.dk
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Hurtig levering og fint overblik
troværdighed
må indrømme der er fart på i det firma, knap 24 timer gik der fra jeg bestilte, til jeg havde mit tøj
Lader som ingenting når ordren er…
Lader som ingenting når ordren er faldet, Må rykke flere gange før der sker noget .
Hurtig levering og god service
Jeg bestilte et par Wrangler bukser og fik dem efter 2 dage. De var desværre et nummer for store til mig, så jeg ringede til dem, og de sendte et nyt par med det samme, plus en retur pose m/label, jeg ringede onsdag eftermiddag og pakken var leveret fredag formiddag. Thumbs up for super service, hurtig levering og et par fede bukser :)
Levering samt ombytning af et par…
Levering samt ombytning af et par bukser, selvom de var sendt til forkert butik. Som altid god service ligesom de andre gange jeg har handlet der.
Endnu en god handels oplevelse med…
Endnu en god handels oplevelse med dette firma. Jeg bestilte 3 par bukser, et par jeans og to par fløjls bukser. Alle i samme str. Og Alle fra Wrangler.
De passer perfekt og jeg er igang med at vaske dem, som jeg altid gør med nyt tøj. Godt firma, som jeg kun kan anbefale.
god service og problem løsning.
god service og problem løsning.
fik forkert indhold i en pakke, ringede og snakkede med venlig mand der med det samme sendte det korrekte produkt plus en lille gave som undskyldning og en pose til at sende der forkerte produkt retur i.
havde den korrekte pakke efter få dage.
Fejl kan ske alle steder, men de viste de var gode til at fikse det
Gode varer, priser og kundeservice
Gode varer, priser og ikke mindst god personlig kundeservice.
Bestiller tøj hos dem igen.
Havde bestilt noget tøj hos dem, og det passede ikke helt. Men kunne se på deres hjemmeside at man kunne få det byttet, skulle bare skrive til dem. Lang historie kort, fik jeg en super godt service. Bestiller helt sikkert tøj der igen.
Super god service
Jeg havde bestilt de forkerte jeans. Efter kontakt modtog jeg i løbet af 24 timer en pakke med de rigtige og en returpose. Det er bare super god service!
Virksomhed med klasse
Bestilte en 10-pak som viste sig at være i restordre. Så sendte de bare to 6-pak's i stedet. Det er klasse!
Hæver penge uden levering
Der var ingen kommunikation vedr. lang leveringstid. Det eneste var en automatisk ordrebekræftelse. Jeg rykkede for varerne og fik dog et svar.
Der er ikke kommet nogen faktura.
Dagen efter ordreafgivelsen hæves pengene på min konto til trods for, at der går 10 dage inden levering. Det er i mine øjne diskvalificerende og udtryk for et useriøst firma.
Her handler jeg ikke igen.
Når service ikke bare er et slagord...
Et af de sjældne steder hvor 'service' ikke bare er et slagord på toppen af siden, men hvor medarbejderne virkelig lever op til ordet.
Dummet mig to gange i træk, og fået hurtig og behagelig hjælp straks.
6 stjerner havde ikke været for meget.
Jeg har bestilt og betalt et par Lee…
Jeg har bestilt og betalt et par Lee bukser, men har fået tilsendt et par Wrangler, det er første og sidste gang jeg bestiller noget ved det firma, og er utilfreds.
Fantastisk service 👏👏.
Fantastisk service 👏👏.
Tak Lars Olesen for jeres gode service, jeg nåede ikke at hente mine bestilte varer.
Dem gensender vi da bare 👍
Top service.
Er selv ansat i butik, og god service lønner sig.
Kunden kommer tilbage.
Anden gang jeg har handlet der..
Go jul og nytår.
Selv med 40% rabat er jeres tilbud i…
Selv med 40% rabat er jeres tilbud i dag dyre end de plejer i forhold til butikkerne
Tror jeg venter til jeres tilbud er normale igen har ventet i 4 måneder på at købe bukser ved jer snyd
Alt var som det skulle være
Jeg ville købe nogle bukser i stor størrelse. Udvalget i min størrelse var lidt begrænset men stadig noget bedre end i andre butikker. Jeg havde nogle spørgsmål vedr. størrelser og ringede derfor til butikken. De tog telefonen med det samme og kunne svare på mine spørgsmål. Jeg lagde ordren om eftermiddagen og modtog varerne dagen efter omkring middag. Prisen var også fin. Så god oplevelse og handler der helt sikkert igen
Det jeg bestilte kom som det skulle…
Det jeg bestilte kom som det skulle varen var gode og størrelse og farver
Alt i orden tak for hjælpen og god handel👍👍👍👍👍
Enestående simpelthen🤗
Enestående simpelthen🤗
Fik et par wrangler jeans i str. 32/32 af min søn i julegave. Først for 2 dage siden fik jeg prøvet dem og det viste sig desværre at de var ca. 5 cm. for lange. Ringede til firmaet for at høre hvordan jeg skulle forholde mig, da jeg ikke havde nogen returlabel. Beskeden fra den utroligt venlige og forstående medarbejder var: Skal jeg ikke bare sende dig samme type jeans i str. 32/30 og vedlægge en returpose, så kan du bare sende det andet par retur til os, når du har prøvet de nye. Jeg sender dem med det samme, så dem har du i morgen. Sikke en tillid at vise kunden.
Der handler jeg helt sikkert igen og kan kun anbefale på det kraftigste at handle med dem. Modtog bukserne dagen efter samtalen👍. Den service er der mange der kan lære af.
Defective wrangler Jean's
Went to a local Walmart in Irving, Texas. Bought three of the same style of Jean's as I have for years The relaxed fit. Several weeks later there was a rip in the back below pocket. Didn't think anything about it then the other pair did the same then the other.
Did email corporate and they offered to inspect them. Offered a return postal bag but unfortunately had disposed of them in the trash bin.
Now I order from Amazon!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.