Dettagli dell'azienda

1. Web designer

Scritti dall'azienda

Wspieramy właćicieli stron opartych na Wordpress w naprawie awarii.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Najgorsza poczta jaka istnieje moje…

Najgorsza poczta jaka istnieje moje konto zostało skradzione. Serwis ma cię totalnie gdzieś jeśli nie masz płatnej subskrypcji. Chat z asystentem nie istnieje i nie jest przygotowany na takie sytuację i nic nie może zrobić. Natomiast infolinii nie (chyba, że masz płatny abonament) totalne dno i porażka odradzam każdemu

14 maggio 2025

podwujna weryfikacja

Mam problem z logowaniem do poczty, pisać do nich to jak na Berdyczów, żadnego numeru zgłoszenia i zero odpowiedzi, połączenie z konsultantem to 3 dni po 1.5 godz i zero. Znam login i hasło ale problem mam z drugim etapem i 1Login WP. Ale kogo to obchodzi. Dałbym minus 5 gwiazdek ale się nie da. Numer telefonu i email do kontaktu to wyłudzanie danych, zero pomocy.

25 aprile 2025

Leniwi asystenci

Asystenci na godzinę przed końcem ewidentnie robią sobie wolne.
Godzinę czekałem na pomoc dot. weryfikacji dwuetapowej a jak już znalazłem się na pierwszym miejscu, nikt nie raczył odebrać.

25 novembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Zapomniałem hasła do konta i od…

Zapomniałem hasła do konta i od miesiąca próbuje dostać się do konsulatna i nic. Nie dość z czas oczekiwania jest niewyobrażalnie długi, to jescze nie ma odpowiedzi.
Pisze maile też nic.
Szczerze nie polecam

16 aprile 2024
Valutata 1 stelle su 5

Próbowałem odzyskać dostęp do konta z…

Próbowałem odzyskać dostęp do konta z którego nie korzystałem od wielu lat. Z racji czasu jaki minął naturalne że nie pamiętałem hasła. Musiałem więc skontaktować się obsługą klienta. Telefonicznie jest to nie możliwe (wyjątkiem są posiadacze kont płatnych). Dlatego też byłem zmuszony użyć chatu. Po godzinnym czasie oczekiwania konsultant był łaskaw się odezwać i oznajmić mi że nie może w żaden sposób pomóc tłumacząc się "procedurą". Kazał podać numer telefonu i powiedział że ktoś się ze mną skontaktuje w ciągu paru dni roboczych. Minęły dwa tygodnie i nic. Nie dość że kontakt z nimi jest mocno utrudniony to człowiek marnuje cenny czas aby w końcu zostać olanym. "Pomoc" to oni mają co najwyżej w nazwie (no chyba że posiadasz konto płatne). Gorąco i z całego serca nie polecam.

22 febbraio 2024
Logo di WP Pomoc

Risposta di WP Pomoc

Panie Mateuszu proszę usunąć nieprawdziwą i krzywdzącą opinię . Nie jest/nie był Pan naszym klientem.

Kompleksowo i profesjonalnie

Bardzo sprawne, kompleksowe i skuteczne wsparcie przy wszelkich problemach związanych z witrynami www. Błyskawiczna diagnoza sytuacji, konkretna ścieżka naprawcza i natychmiastowe działanie. Dzięki ogromnej wiedzy i zaangażowaniu w zadany temat, Konsultanci WP Pomoc wyprowadzą na prostą nawet najbardziej zabałaganione, zagmatwane sprawy. Pracują z problemem wytrwale, profesjonalnie, kreatywnie i... do skutku.

21 dicembre 2023

Super! Polecamy Wszystkim!

Super!! Wszystkie problemy zostały rozwiązanie błyskawicznie! Gratuluje ogromnej wiedzy!! Nasza strona noordhill.com działa jak należy. Wszystkim niezdecydowanym ogromnie polecamy. Ceny adekwatne do usługi. Chcecie mieć poprawnie działającą stronę? Polecam w szczególności Bartosza Wojdona.

6 dicembre 2023
Valutata 5 stelle su 5

Jestem osobą niepełnosprawną i na…

Jestem osobą niepełnosprawną i na stronie o historii, którą prowadzę pojawiło się słowo debugowanie i nic nie działało, tu w firmie otrzymałem bardzo szybką i kulturalną pomoc i co najciekawsze chyba z powodu mojej niepełnosprawności za nic nie zapłaciłem co mi się zdarzyło po raz pierwszy Bardzo dziękuję i polecam szczerze i gorąco Henryk Olszewski Żychlin

15 novembre 2023

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più