Wp Woodproductions Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Ik was op zoek naar een houten roomdivider in een afwijkende maat. Mailtje gestuurd en kreeg snel antwoord van Paul. Akkoord gegeven voor de offerte en binnen gestelde levertijd werd de roomdivider gr... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Valutata 5 stelle su 5

Enkele weken geleden de roomdivider binnen gekregen. Zwaar teleurgesteld omdat de roomdivider slecht was afgewerkt en er stukken niet gebeitst waren. Direct een klacht ingediend en deze is heel goed o... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Maatwerk, kwaliteit en service voor een goede prijs.

Ik zocht een stevige picknicktafel voor een redelijke prijs, dat is gelukt. Wilde ook nog graag leuningen en heb dat gevraagd via de chat. Dat hebben ze geregeld.

Kwamen hem netjes brengen en monteren.

Mooie tafel die op wens is gemaakt, zit lekker, goede service en een goede prijs. Aanrader dus!

21 maggio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Product ziet er degelijk uit.

Product ziet er degelijk uit.
Transport en verpakking mbt transport goed geregeld.

Het plaatsen was zeer eenvoudig.
Constructie staat goed én stevig.

Wij zijn zeer tevreden over het geheel.
En we zijn een mooie roomdevider rijker.

26 aprile 2024
Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden en het is prachtig

Ik had de dividers per toeval gezien en leek me een fantastische oplossing voor mijn woonruimte. Ze reageerden enorm snel op de enorm vele vragen welke ik had. Ze waren zeer flexibel met de levering en plaatsing, hoewel ik echt niet in de buurt woon. Ik heb eigenlijk geen enkel slecht woord te zeggen en ben enorm tevreden met het resultaat, service, alles eigenlijk. Zeker aan te raden.

13 marzo 2024
Non scritta su invito
Valutata 3 stelle su 5

Gevaarlijk

Helaas heb ik vorige week de gehele divider op mijn lichaam gekregen in de keuken a! Levens gevaarlijk gekneusde ribben enz blij dat ik er nog ben daarbij slecht afgewerkt voor een stel houten palen . Als mijn honden in de keuken waren geweest hadden ze nu niet meer in leven geweest ook ik niet

13 novembre 2023

Aanrader

Makkelijk besteld via website, zeer goede communicatie met de firma, op de aangegeven tijd geleverd en voor installatie gezorgd. Bedankt!

2 ottobre 2023

Prettig en snel contact

Wij hebben een roomdivider gekocht bij WP Woodproductions. Heel makkelijk te bestellen op de site en bij vervolgvragen makkelijk te bereiken. Een stelvoet ontbrak bij de levering maar werd een dag later al afgegeven aan de deur (terwijl ik niet om de hoek woon). Top service en een mooi product!

20 dicembre 2022

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più