Wouters & Hendrix Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Valutata 5 stelle su 5

Heel snelle verzending, en super leuk ingepakt! De online shop ervaring wordt toch een beetje dichtergebracht bij in de winkel iets te kopen. De juwelen zelf zijn van zeer mooie kwaliteit en gaan... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Designer di gioielli
  2. Gioielliere
  3. Artigiano di gioielli
  4. Gioielleria

Scritti dall'azienda

Wouters & Hendrix is about blending craftsmanship and surprise since 1984. Born in an avant-garde moment, we bend the rules of traditional jewellery making and wearing. Subtle rebels with a love for surrealism, we are drawn to unexpected combinations of materials and techniques, gently adorning your body with tales in silver and gold. Our wearable sculptures, designed and handmade in our Antwerp atelier, help you express your own version of femininity. For you to know and for others to find out.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

24 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

21 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Uitstekende klantenservice

Ik ben enorm onder de indruk van de uitstekende klantenservice. Ik was een oorbel verloren en wilde deze graag laten bijmaken voor de trouw van mijn dochter. Vanaf mijn eerste vraag tot ik de oorbel terug ontving, hield W&H mij steeds tijdig en persoonlijk op de hoogte.

Ik merkte dat mijn bestelling nauwgezet werd opgevolgd en dat er echt rekening werd gehouden met de trouwdatum. Zo’n persoonlijke en betrokken klantenservice vind ik echt bijzonder. Een dikke pluim voor W&H!

10 agosto 2026

Hi Kristel

Bedankt om je ervaring met ons te delen. We vinden het fijn om met onze juwelen deel te mogen uitmaken van zo'n speciaal moment. Ons team deed dan ook graag die extra moeite om de oorbel op tijd klaar te krijgen voor het huwelijk van je dochter.

We hopen je snel opnieuw te mogen verwelkomen, in een van onze boutiques of online.

Valutata 1 stelle su 5

Ik kocht een oorbel (sleuteltje) au bon…

Ik kocht een oorbel (sleuteltje) au bon marché in Gent van Wouters en Hendrix. Binnen een jaar was deze reeds zwart verkleurd, ik had hem 2 keer gedragen. Hij was nog in garantie dus de winkel nam hem terug...ik moest wel 10€ administratiekosten betalen.
Na enkele maanden was hij terug zwart, ik had hem nooit gedragen. De uitleg van de winkel was dat dit kwam door de zuurtegraad van je huid...klopt niet heb hem niet gedragen en in z'n doosje bewaard...dus dure brol.

31 ottobre 2025

Dag Annick,

Bedankt voor je bericht. We begrijpen dat dit teleurstellend is, zeker omdat de oorbel na de herstelling niet meer gedragen werd en in het doosje bewaard is gebleven.

Ook juwelen die niet gedragen worden, kunnen na verloop van tijd oxideren. Dit kan onder andere door contact met lucht, vocht of de omgeving waarin het juweel bewaard wordt. De zuurtegraad van de huid kan hierbij een rol spelen, maar is dus niet de enige mogelijke oorzaak.

Bezorg gerust een foto van de oorbel via customer.service@wouters-hendrix.com, dan kijken we dit graag verder na.

Via onze jewelry care tips vind je alvast enkele handige tips om je juwelen zo mooi mogelijk te houden.

We helpen je graag verder en hopen samen tot een goede oplossing te komen.

Valutata 3 stelle su 5

Prachtige sieraden maar ik wacht al wel…

Prachtige sieraden maar ik wacht al wel een week op mijn ketting….

23 luglio 2026

Hi Josanne,

Bedankt voor je fijne review over onze juwelen!

We begrijpen dat wachten op een bestelling lang kan aanvoelen, dus we hebben je order er even bij genomen. Je plaatste deze in de avond van 16/7, wij bevestigden ze op 17/7, en verzonden ze op 22/7. Onze levertermijn bedraagt 3 à 5 werkdagen, waarbij weekenden niet meetellen. Met de feestdagen op 20 en 21 juli erbij, heeft het verzenden van je bestelling wat langer geduurd, maar dit valt nog steeds keurig binnen onze vermelde levertermijn.

Hopelijk geeft dit je wat meer duidelijkheid, en kan je ondertussen volop genieten van je ketting.

Warme groeten,

Originaliteit & vakmaschap

Al jarenlang bewonderaar en sinds enige tijd ook eigenaar van enkele prachtige oorbellen zoals de Single Mussel, de Climber,… Stuk voor stuk kunstwerken die ik met veel plezier blijf dragen. Een bezoek aan het atelier van W&H deed me nóg meer waardering krijgen voor hun originaliteit en vakmanschap. In de winkel in Antwerpen word je altijd ontzettend vriendelijk en deskundig geholpen. Topadres ❤️

1 luglio 2026

Hi Sandy,

Bedankt voor je mooie woorden!

Het doet ons enorm veel plezier te horen dat onze juwelen zo’n mooie plek hebben in je collectie. Bedankt om onze passie voor design en vakmanschap zo warm te waarderen.

Warme groeten,

Valutata 5 stelle su 5

Leuke online shop ervaring!

De juwelen zelf zijn van zeer mooie kwaliteit en gaan heel lang mee!

1 luglio 2026

Hi Ceulemans M,

Bedankt voor je fijne review!

Fijn om te horen dat de online shopervaring zo positief was en dat je de verpakking als een echte meerwaarde hebt ervaren.

Nog fijner is natuurlijk dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van de juwelen. Alvast veel plezier ermee!

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben grote fan van W&H

Ik ben grote fan van W&H, mijn 2 laatste paar oorbellen die ik gekocht heb zijn zeer mooi, maar 1 paar is wel wat kleiner uitgevallen dan ik gedacht had. Ik kon het ook niet goed opmaken uit de foto hoe groot ze zouden zijn. Het andere paar is absoluut top.

30 giugno 2026

Hi Machteld,

Bedankt voor je review!

Wat fijn om te horen dat je zo'n grote fan bent van Wouters & Hendrix en dat je nieuwe oorbellen goed in de smaak vallen.

Jammer dat één paar kleiner uitviel dan verwacht, dat kan soms moeilijk in te schatten zijn op een foto. We nemen deze feedback zeker mee.

Valutata 5 stelle su 5

Great jewelry and top quality

18 giugno 2026

Dear Ann

Thank you for your kind words. We're so happy to hear you're enjoying your jewellery.

We look forward to welcoming you again soon.

Kind regards

Hele mooie fijne oorbelletjes gekocht,

Hele mooie fijne oorbelletjes gekocht,
Werden snel geleverd in leuke verpakking!

18 giugno 2026

Hi SC

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We wensen je veel plezier met je aankoop.

🩷W&H

🩷W&H - perfection overall

19 giugno 2026

Hi Billie

Bedankt voor je mooie woorden en je jarenlange vertrouwen!

Beste,

Bijzonder tevreden over de vlotte service en mooie verpakking van een mooi juweeltje!

19 giugno 2026

Hi Sylviane

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We zijn heel blij te horen dat zowel de service als de verpakking helemaal aan je verwachtingen voldeden.

We hopen je snel weer te mogen verwelkomen, online of in een van onze boutiques.

Quality + Service

Great quality and service. Fast delivery in Belgium.

12 giugno 2026

Dear Carlos

Thank you for your kind words. We hope you will enjoy your new piece!

Kind regards

Great jewelry

Great jewelry, unique pieces & very good service

17 maggio 2026

Hi Els

Thank you so much for your kind words!

We’re very happy to hear that you appreciate our unique pieces and service.

We hope to welcome you again soon!

Best regards

Valutata 5 stelle su 5

An excellent gift idea supported by…

An excellent gift idea supported by very premium looking packaging.

8 maggio 2026

Hi Katja,

Thank you for your kind words.Happy to hear the packaging made it feel extra special. We hope it brought a special touch to the experience!

Have a great day!

Kind regards,

Valutata 5 stelle su 5

Heel goed altijd en heel klant…

Heel goed altijd en heel klant vriendelijk

2 aprile 2026

Hi!

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We kijken ernaar uit je binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen.

Geweldige service

Geweldige service en prachtig gemaakt juweel.

8 aprile 2026

Hi Michael

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We zijn blij te horen dat je tevreden bent over onze juwelen en service.

Valutata 5 stelle su 5

Excellent service with a personal…

Excellent service with a truly personal touch.
The earrings and necklace I purchased are absolutely beautiful from the line with tattooed hearts in silver.

3 febbraio 2026

Hi there,

Thank you so much for your kind words! We’re happy you love the “Tattooed Hearts” earrings and necklace. It means a lot to us, and we can’t wait to share more pieces from our new collections in the future.

Best regards,

Valutata 5 stelle su 5

Online shopping made to feel as a luxe shopping experience

Shipping was fast and the package felt like a luxurious gift to myself. For a relatively lower price order still made me feel like a high end shopper.

18 gennaio 2026

Hi L

Thank you for taking the time to share your experience with us. We look forward to welcoming you again soon, both in-store and online.

Best regards

Valutata 5 stelle su 5

Altijd een onberispelijke dienst bij…

Altijd een onberispelijke dienst bij Wouters&Hendrix!
Jana van de custumer-service is heel vriendelijk en attent.
Ik ben al 40 jaar een zeer tevreden klant.

16 dicembre 2025

Hi Jo

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We kijken ernaar uit om je snel weer te verwelkomen, zowel in de winkel als online.

Bedankt voor je vertrouwen. We wensen je fijne feestdagen.

Snelle reactie

Snelle reactie, denken met je mee en geven tijdig informatie. Blij!

10 dicembre 2025

Hi!

Mooie en degelijke sieraden

Mooie en degelijke sieraden. Ook goede service als er iets stuk is. Deze zomer voorgehad. Ik werd keurig op de hoogte gehouden wanneer mijn stuk terug klaar was. Vriendelijke en attente winkelbedienden.

16 agosto 2025

Dag Ilse

Een paar keer per jaar openen we de deuren van ons atelier in Antwerpen. Een bijzondere gelegenheid om achter de schermen bij Wouters & Hendrix te kijken en onze wereld van dichtbij te ervaren.

Meer informatie vind je hier:https://wouters-hendrix.com/blogs/mussel-club/mussel-club

Team Wouters & Hendrix

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più