Voorheen een recensie geschreven: "in februari een pakket besteld, nu eind april nog steeds niks gekregen." Update: Ik heb de webshop een formele ingebrekestelling gestuurd op basis van Artike... Leggi di più
Product geleverd, maar met kapotte onderdelen. Na whatsapp contact (ja kan niet bellen) is toegezegd dat ze contact met de leverancier hebben om de onderdelen vervangen te krijgen. Na weken van... Leggi di più
Fantastisch, eigenlijk meer dan 5 sterren. Vragen werden snel beantwoord via WhatsApp. Werd gelijk actie ondernomen. Zelfs toen de bestelling niet compleet was werd ervoor gezorgd dat de na zending de... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
World of Animals is een online webshop die gespecialiseerd is in de beste verzorging van uw dieren. Kwaliteit en service staan hoog bij ons in het vaandel. Wij hebben alles voor particulier, hobbyhouders en grootverbruikers. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld uit kwaliteit producten en de beste A-merken, waarmee wij altijd de kwaliteit voor u kunnen garanderen. U kunt alle artikelen en bestellingen zowel laten bezorgen als bij ons afhalen. De bezorging van uw bestelling is zelfs gratis bij besteding vanaf 75 euro. Bij bestedingen onder de 75 euro rekenen wij slechts 5.99 euro verzendkosten. Maar u kunt er dus ook voor kiezen om uw bestelling af te halen.
Mariënhoef 7B, 3851ST, Ermelo, Paesi Bassi
- 06-31087287
- info@worldofanimals.nl
- worldofanimals.nl
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Goede service en advies
Goede service en advies, mijn vraag over een product (vervanging van mijn aquariumverlichting Ferplast) werd zelfs in het weekend beantwoord. Bestelde armatuur was er binnen enkele dagen, er bleken twee onderdeeltjes tijdens het vervoer kapot te zijn gegaan. Deze werden op zeer kort termijn opnieuw toegestuurd. Perfect.
Helaas geen fijne ervaring
Meer dan een maand moeten wachten op mijn pakket, dat is wel vaker bij Dropship. (Voor mij was niet meteen duidelijk dat dit Dropship was). Helaas klopt de levertijd dus niet, het is beter om dit duidelijk te vermelden op de site dat het een maand kan duren (zo lees ik ook bij andere reviews). Meerdere keren zélf contact gezocht per mail en telefoon, verliep moeizaam. Product bleek uiteindelijk uitverkocht en ik kon een andere kleur kiezen. Dit maar gedaan omdat het al zo lang duurde. Echter bij retour aanmelden betaal ik meer verzendingskosten dan bij de order van dit product? €7. Retourformulier is ook niet gebruiksvriendelijk en erg onduidelijk. Ik zal dit bedrijf helaas niet aanbevelen.
geen bestelling geen reactie
ben nog steeds aan het wachten op mijn bestelling en er word niet geregeerd
Een grote oplichterij!
Een grote oplichterij!
Na 17 dagen wachttijd ipv 1-8 dgn kwam dan toch eindelijk mijn bestelling binnen.
Helaas is het verkeerde product geleverd.
Ik heb dit aangegeven maar als reactie kreeg ik terug dat ze het nagekeken hadden en het juiste hadden gestuurd.
NIET DUS!
Ik heb foto’s gestuurd met art nummers en welk art nummer op mijn factuur stond. Dat klopte dus aantoonbaar niet.
Ik heb 10€ te veel betaald!
Daarna heb reactie meer gehad..
Schandalig!!
een aquariumverwarmer bestellen
Ik bestelde op 31 oktober 2025 een verwarmingselement voor mijn aquarium. Pas op 11 november 2025 ontving ik bericht over de verzending. Na contact met de winkel bleek dat mijn verwarming een paar dagen op het afhaalpunt lag. Ik haalde het op en het bleek dat ze me een verwarmin van 200W hadden gestuurd, terwijl ik er een van 300W had besteld. Nadat ik op 12 november 2025 contact met de winkel had opgenomen, heb ik het teruggestuurd. Het juiste verwarming zou zijn verzonden. Het is inmiddels 23 november 2025. Ik heb het verwarming niet, ik heb het betaalde bedrag niet en de winkel reageert niet op e-mails.Nadat ik contact had opgenomen met de winkel, kreeg ik te horen dat ze mijn geld niet zouden terugbetalen en dat mijn bestelling niet verzonden zou worden. Wees voorzichtig met deze winkel, het zijn oplichters, ik raad hem niet aan.
Altijd kwaliteit voor een goede prijs
Altijd kwaliteit voor een goede prijs. Verzending zou iets sneller mogen
eind goed al goed
Ik gaf eerst een 1 ster review na gebrekkige communicatie van de site, maar ze hebben me zelf gecontacteerd wegens dat review hier op trustpilot, het was een miscommunicatie en misschien had ik ze zelf nog 1 keer op hun site of mail moeten contacteren. Het probleem is erg vriendelijk rechtgezet.
Niet mee in zee gaan.
De bestelling is betaald maar nooit geleverd. Op e-mails wordt niet gereageerd. Helaas later gezien dat dit wel vaker gebeurt. Blijkbaar is dit hun gang van zaken.
Bestelling nooit ontvangen
Bestelling nooit ontvangen . Geld en leveringsdatum kost weg . Weeral oplichterij!!! Geen antwoord op
3 e-mails . De chat is offline en de wattsapp geen verbinding . Ondertussen moet ik ergens anders bestellen omdat mijn dieren niet zonder voeding zouden zitten . Gewoon schandalig !!!
Webshop lijkt gestopt, geld kwijt
Ik wou dat ik eerder de reviews gelezen had. Het gemiddelde op Trustpilot is erg hoog, maar zo te zien laten recent meer mensen negatieve reviews achter. Ik heb bijna 4 weken geleden een bestelling geplaatst en tot nu toe is er nog niks verzonden. Ik probeer contact op te nemen via de mail en hun nummer, maar geen reactie. Dit lijkt op oplichting.
Goede kwaliteit en correcte levering
Vriendelijke en meedenkende mensen
Ik heb een paar keer contact gehad met echte mensen via whatsapp en telefoon. Ben heel goed en zeer vriendelijk geholpen. Levering moet nog plaats vinden maar daar heb ik alle vertrouwen in.
Oplichting
Partner had bak voor konijnenhok besteld, duurde heel lang na wat aan het lijntje gehouden worden bleek de bak niet leverbaar en zou onze bestelling geannuleerd worden. Echter al meer dan 3 weken geleden en tot op heden nog geen geld terug. Ze reageren ook niet meer op mails en appjes. EERSTE KLAS OPLICHTING!!!! bestel hier niks.
Goede klantenservice met duidelijke…
Goede klantenservice met duidelijke communicatie
En gevraagd om specifiek product en krijg dat ook
Goede kwaliteit en veel keuze
Goede kwaliteit, er is heel veel keuze en er wordt mee gedacht waar nodig en snel geleverd!
Snelle service
Snelle levering daar 5 sterren voor
Snelle levering daar 5 sterren voor. Echter is mijn hond erg ziek geworden van de bestelde botten, braken en diarree. Dus heb ze helaas weg moeten gooien.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.