Helt fint! Skoene passede ikke, men jeg fik uden problemer pengene retur.
Scopri cosa dicono le persone
Købte et par sko til arbejds-/kontorbrug og det føles som at gå rundt i de bedste hjemmesko og endda i bare tæer, på dette tidspunkt af året :-) Kan varmt anbefale dette produkt Hertil kan så lægges... Leggi di più
Rigtig behagelige sko at gå i, dejlig varme og kan bruges selv i ret koldt vejr. Desværre er sålerne meget tynde, og efter 2 år med brug i efterårssæsonen er der nu slidt hul helt igennem sålen, så s... Leggi di più
Virkelig god service. Fik leveret et par sko, der var nummeret større, før jeg havde returneret dem. Fik leveret indenfor 24 timer:) Fantastiske sko - god støtte, dejlig varme.
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Velkommen til Woolfie. Vi er et dansk sneaker brand, der designer og producerer sneakers af 100% blød merinould. Hos Woolfie er vi fan af uld og dets geniale egenskaber. Samtidig elsker vi at gå i bare tæer og følelsen af fjerlethed. Derfor har vi kombineret den blødeste merinould med markedets letteste sål af EVA-skum. EVA-sålens enestående kombination af lethed og stødabsorberende effekt gør Woolfie sneakers til en drøm at have på. Samtidig gør den lydisolerende sål dig lydløs som en ninja. Du vil derfor opleve en yderst komfortabel uldsneaker, der holder dine fødder behageligt kølige om sommeren og varme om vinteren, så fødderne føles tørre og tempererede året rundt. Faktisk vil det føles som at gå på en sky med sutsko på. Det er slut med sure sokker og stinke-advarsler til dine nærmeste kollegaer, når tæerne skal befries sidst på eftermiddagen. Med et par Woolfies behøver du slet ingen sokker! Den kradsfrie uld er ikke bare åndbar, men sørger for at opsuge din fodsved og lukke den ud, inden sveden begynder at lugte. Vores sneakers fås i en unisex model i tre forskellige farvekombinationer fra str. 35-46. Ekstaordinær god kundeservice og vejledning er det vi stræber efter at give vores kunder hver dag. Step i et par Woolfies og træd ind i et nyt venskab, hvor dine fødder føles fjerlette og kan ånde – med fare for at blive afhængig? Find dine nye uldsneakers på webshoppen woolfie.dk og få gratis fragt og returret – det er der ikke noget uldent ved.
Informazioni di contatto
Danimarca
- 92 90 05 93
- info@woolfie.dk
- woolfie.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Dejlig let sko
Jeg er glad for mine woolfie sko, der er bløde, lette og passer til al slags tøj. Selv om det er uld, er de ikke varme på den ubehagelige måde. Man mærker næsten ikke, at man har dem på.
Kunne måske have haft lidt mere støtte på indersiden.

Virkelig god service
Fantastiske sko - god støtte, dejlig varme.

Skønne
Skønne, behagelige og lette sko. Str 37 passer perfekt (min normale størrelse). Dejlig lune på en kold dag, glæder mig til at bruge dem uden strømper også.

Skuffet😞
Er vild med ideen om uld, men de er simpelthen for smalle. Selv Nike er bredere.
Ville ønske I lavede sko til føddernes naturlige form og funktion.
Jeg oplever på ingen måde uldens…
Jeg oplever på ingen måde uldens varmeregulerende effekt og tror aldrig, jeg har svedt mine tæer så meget i et par sko. De er ganske behagelige, når det er køligere, men desværre "knirker" sålen og jeg bruger dem derfor kun hjemme.
Super lækre sneakers
Super lækre sneakers, som jeg nu har kørende på 6 måned. Var dejlige i sommers og er dejlige nu, på trods af det meget kolde vejr.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.