Det är tredje gången jag köper paneler och CREATE produkt från dem och jag är jättenöjd med det. Jag satte upp i sovrummet denna gången, bara en sida mot grannen, och rummet blev tystare och panelerna... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Been a customer for some years now! These wood panels and accessories are truly unmatched in quality - all while not being outrageously pricy. We did a few rooms worth of projects through the years, a... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Everything from 1st contact to ordering and delivery of goods! The quality is of very high standard and works perfectly, looks great, we love the result in our hall. Always quick response in dialogue... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fantastisk kundservice🙏 Fick snabb hjälp med att lägga en beställning som tillfälligt saknades i webshopen och kom fram direkt på telefon när jag hade ett mindre problem vid installationen och fick... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Scritti dall'azienda

Atlasgatan 8, 802 86, Gävle, Brynäs, Svezia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 92% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana

Risposta di WoodUpp - Sverige
Kund som kommit tillbaka gång på gång med anledning, Woodupp har bra kundservice, toppen support, snabb leverans och kvalité produkter som även är estetik vackra.

Risposta di WoodUpp - Sverige
Nöjd med panelerna men en av LED-listerna var inte 240 cm, snarare 244 cm. Sånt borde kollas på fabrik.

Risposta di WoodUpp - Sverige
Överlag en smidig och bra upplevelse. Snygg och lättmonterad produkt.

Superfina akustikpaneler.
Snabb leverans och fantastisk support.

Risposta di WoodUpp - Sverige
Beställde både spegel och krokar hos WoodUpp.
Allt levererades snabbt och med hög kvalité på produkterna. Det uppstod ett litet problem i beställningen och då var kundservicen i världsklass!

Risposta di WoodUpp - Sverige
Extremt bra kvalitet på skivorna. Snabb leverans dessutom.

Risposta di WoodUpp - Sverige
Fina paneler men helt orimligt med at man ska betala fraktkostnad på 400kr för en order på flera tusen. Var sen dessutom tvungen att betala returfrakt för en delretur av en bit. Blir inte woodup igen.

Risposta di WoodUpp - Sverige
Superbra att jag fick brq hjälp när det va en hel del skadat på min leverans. Väldigt bra kundservice.

Risposta di WoodUpp - Sverige
Känns som gedigen kvalitet och mycket lätt att sätta upp våra krokar och hylla på existerande panel

Risposta di WoodUpp - Sverige
Hade en fråga till kundtjänsten innan köp. Fick snabbt svar och bra bemötande.

Risposta di WoodUpp - Sverige
Jag har beställt i flera omgångar. Lätt att navigera på hemsidan. Nu på sista beställningen var ett paket med paneler i fel kulör men det var smidigt att få kontakt, snabb respons och vi väntar nu på vidare instruktioner hur vi ska gå till väga. Överlag väldigt nöjd!

Risposta di WoodUpp - Sverige
Bra med testbitar innan. Mycket info på webben. Bra mallar för t.ex montering av tv upphängning.