I ordered from WoodUpp 3 times, I love the high quality of the materials and packaging, everything feels very sleek. Downside, beside the high price, is that I would have very appreciated some mo... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Snelle service snelle levertijd en goede kwaliteit. Zou alleen het heel fijn vinden als de kortingsacties nog iets naar beneden kunnen in prijs: dan zou ik meer accessoires aan kunnen schaffen. Ligge... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Plankje besteld om 2 fotolijstjes op te zetten. Zwarte schroeven extra erbij besteld om eenheid te creëren. Helaas zijn deze schroeven tekort omdat onze panelen ergens anders vandaan komen terwij... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Leuk bedrijf, altijd weer leuke nieuwe innovatieve producten. Wel prijzig, dus moet altijd wel goed over nadenken of het waard is.
Scritti dall'azienda
Scritti dall'azienda

Wittevrouwen 14, 1358 CD, Almere, Almere Haven, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 93% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana

Risposta di WoodUpp - Netherlands
Wij zijn bij WoodUp in Almere op bezoek geweest en zijn zeer vriendelijk en met goede adviezen, en met twee panelen in de auto weer huiswaarts gekeerd. Na het bevestigen van de panelen hebben we nog even telefonisch contact gehad over de definitieve afwerking en nog wat kabelgootjes besteld.

Risposta di WoodUpp - Netherlands
Ik ben heel tevreden over het feit dat ik een deal kon maken over de telefoon en mail, een paar dagen voor Black Friday. Ik had panelen snel nodig en ik zou een enorme korting mislopen als een week eerder zou bestellen. De panelen waren vervolgens een dag later al binnen, dus echt top! Klein puntje van opbouwende kritiek: ik belde vanuit de auto om mijn verzoek te doen waarop ik vervolgens de vraag kreeg om het allemaal nog eens op de mail te zetten. Het kostte wat overtuigingskracht richting de dame aan de telefoon om het zelf meteen even te noteren, wat ze uiteindelijk toch gedaan heeft. Samen zijn we tot een goede financiële oplossing gekomen die voor ons beiden goed pastte. We zijn erg blij met het eindresultaat. Mooie panelen met een warme uitstraling. Wij zijn gegaan voor klassiek eiken op beige vilt, iets waar WoodUpp volgens mij uniek in is.
levering was snel en het product is naar tevredenheid.
De producten zijn prima en heel mooi. Het kan soms wel wat lang duren voordat het bezorgd wordt.
Tevens had ik een setje van 7 dupps (ophangrondjes) besteld. Ik kreeg toen per abuis een setje van 3 stuks. Ik heb toen meteen gebeld en daarop stuurden ze meteen weer dupps op. Alleen kreeg ik weer 3 stuks. In totaal dus 6 stuks. Ik had voor 7 stuks betaald. Nu heb ik dus ééntje te weinig. En ze zijn best kostbaar, rond de €5,- per stuk. Beetje knullig vond ik dat. Ipv dat ze een doosje van 7 opsturen om de fout netjes te corrigeren, kreeg ik gewoon weer een klein doosje.
Ik heb er niet meer achteraan gebeld omdat ik erg lang moest wachten toen ik probeerde te bellen. Ik heb toen maar gedacht, laat maar zitten. Verder alles prima!
Het product is mooi, maar prijzig.
De bestelling ging moeizaam, met name door de slechte telefonische bereikbaarheid van de klantenservice.
Levering was snel en vriendelijk, mooie kwaliteit van mos variant

Eenvoudig te installeren.
Onze eigen slaapkamer en die van onze zoon mee aangekleed. Afhalen mogelijk, waardoor we sneller aan de slag konden. Nu met black friday ook nog leuke accessoires zoals magneetbord en kapstok voor bij mijn zoons kamer besteld en ontvangen.
De magneten van de Sting waren niet goed. Ik kreeg een prettige mail en
Ik had binnen een dag mijn geld terug.
De WoodUpp®DUPPs 3 stuks in een doosje zijn top! Super gemakkelijk te plaatsen en te herplaatsen zonder zichtbare schade aan het vilt.
Ze passen ook op een ander merk panelen!

Risposta di WoodUpp - Netherlands
Je wordt netjes geholpen. Ze denken met je mee als iets incompleet is geleverd. Mooie spullen.

Risposta di WoodUpp - Netherlands
Weinig tot geen flexibiliteit. Wilde een order plaatsen van ruim 6500,-. Deze order wilde ik bestellen op de aanstaande Black Friday dag en laten leveren op de week erna. Nu bestellen met korting van de Black Friday zodat de leverdatum vastgesteld kon worden was ook niet mogelijk. Als suggestie werd 10% korting aangeboden. Inmiddels bij een concurrent wezen schoppen. Resultaat is dat ze veel goedkoper zijn met dezelfde kwaliteit als jullie product. Jammer want ik heb meerder orderes als partikulier bij jullie gedaan.

Risposta di WoodUpp - Netherlands
De wandpanelen zien er goed uit. Nu willen we een ander product bestellen en die is al meerdere weken niet te bestellen. Probeer je het in het buitenland te bestellen waar ze wel voorradig zijn wordt er niet naar NL bezorgd?

Risposta di WoodUpp - Netherlands
Het product bevalt ons prima, de levering is vlekkeloos verlopen en de website is zeer klantvriendelijk.

Risposta di WoodUpp - Netherlands
Woodupp heeft mooie goede materialen, heel van deze tijd. Mooie items voor het interieur. Goede communicatie en snelle levering, goed verpakt