WoodUpp - Danmark Recensioni 151

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Industrivej 59, 6760 Ribe, DK

God rådgivning ved køb og alting fungerde fint med levering. Tænker dog at produkterne er lidt til den dyre side i relation til konkurrenter. Når man står og køber noget nyt, er man glad for god rådg... Leggi di più

Virkelig lækre produkter som er nemme at håndtere. Top service! Modtog et lys hvor glasset var smadret og fik det ombyttet uden problemer eller omkostninger 👍🏻 Kan varmt anbefales

Så annonsen på FB, var skeptisk, siden der er meget spam på det media. Cheket hjemmesiden, som findes både på Norsk og Dansk, og fant at de virket seriøse. Bestilte til en lille væg på 3 X 2,4, og var... Leggi di più

Super gode produkter Total L….. Hjemmeside Mega svært og bestille det man gerne vil jeg tænker jeg på hylder med mere

1. Mobilificio

Informazioni su WoodUpp - Danmark

At WoodUpp, we design products that make spaces feel extraordinary. From our signature acoustic panels to a growing range of accessories and interior solutions, everything we create is made to bring warmth, character, and calm to your environment.

We’re driven by a belief that great design should be both beautiful and functional—and that it should be built to last. Whether you’re styling a home, office, or commercial project, our products are easy to install, sustainably made, and designed to make a real impact.

We started WoodUpp because we saw a need for something better in the interior industry. Too many solutions are mass-produced, low quality, and forgettable. We're here to raise the bar—with craftsmanship, care, and a genuine commitment to doing things the right way.

Designed to Make People Feel Good

At WoodUpp, we create acoustic panels that combine beautiful Danish design with practical sound absorption—perfect for homes, offices, and commercial spaces. All our products are crafted with care and a strong focus on sustainability, using high-quality materials that are easy to install and made to last. Whether you're after a modern, cozy vibe or need to tame the echo in a room, we’ve got you covered. We're proud to help people create spaces that look and sound great.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 93% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Hurtig levering og produkter der er i…

Hurtig levering og produkter der er i tip top

10 novembre 2025

Hej Jan,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌟

Det glæder mig at høre, at både leveringen var hurtig, og at produkterne levede op til forventningerne 🙌

Hurtig levering

Hurtig levering
Fantastisk kvalitet

11 novembre 2025

Hej Jeanette,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟

Dejligt at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og kvaliteten — det betyder meget for os! 🙌

Pia Lund

Altid god service når man ringer og…

Altid god service når man ringer og spørger om produkterne og dejlig hurtig levering
Meget flotte produkter

6 novembre 2025

Hej,

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🌟

Det glæder mig virkelig at høre, at du altid får god service, når du ringer til os — og at leveringen er hurtig, som den skal være.

Hvor er det dejligt, at du også synes, produkterne er flotte — det betyder meget for os 🙌

Pia Lund

Fantastisk service og hurtig levering

Fantastisk service - hurtig levering (selv under Black Friday), gode produkter og hurtig retur af de ekstra produkter der var købt. Alt i alt virkelig god oplevelse. Tak - er rigtig glad for mine produkter. :)

3 dicembre 2025

Hej Cecilie,

Tusind tak for din virkelig dejlige anmeldelse 🌟

Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem — både med servicen, leveringen under Black Friday og den hurtige returproces.

Hvor er det skønt, at du er glad for dine produkter — det er lige præcis sådan, vi ønsker, det skal være 🙌

Tusind tak fordi du valgte WoodUpp 💚

Super

Det er et godt produkt til prisen

3 novembre 2025

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse 🌟

Det glæder mig at høre, at du synes, produktet lever op til prisen — det betyder meget for os! 🙌

Top service.

25 settembre 2025

Hej Morten,

Tusind tak for din anmeldelse 🌟

Det betyder meget at høre, at du oplevede top service! 🙌

Flotte og nem montering

Flotte og nem montering

27 ottobre 2025

Hej Morten,

Tusind tak for din anmeldelse 🌟

Dejligt at høre, at du synes produkterne er flotte og nemme at montere — det er præcis sådan, vi ønsker det skal være 🙌

DET SER LOVENDE UD

Hej

Det ser lovende ud, jeg tror at jeg bestiller i foråret til mine gavle.

27 ottobre 2025

Hej Julius,

Tusind tak for din anmeldelse 🌟

Hvor er det dejligt at høre, at det ser lovende ud! Du er altid velkommen til at vende tilbage, når foråret nærmer sig — vi står klar til at hjælpe dig med løsninger til dine gavle, når du er klar 🙌

Pia Lund

Produktet kom til aftalt tid og er i…

Produktet kom til aftalt tid og er i øvrigt af høj kvalitet.

22 ottobre 2025

Hej Jørn,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌟

Dejligt at høre, at produktet kom til tiden, og at kvaliteten lever op til dine forventninger — det er vi rigtig glade for 🙌

Enestående oplevelse

Enestående oplevelse - god og inspirerende hjemmeside. Gode produkter og meget hurtig levering. Generelt stort kundefokus i form af højt informationsniveau fra start til slut. WoodUpp formår at skabe en relation til virksomheden, selv om alt foregår digitalt. Tror ikke det kan gøres bedre - bliv ved med det.

17 ottobre 2025

Hej Ole,

Tusind tak for din helt igennem fantastiske anmeldelse 🌟

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en enestående oplevelse – lige fra hjemmesiden og produkterne til levering og kommunikationen undervejs.

Tusind tak for de opmuntrende ord – vi lover at blive ved 🙌

Ukompliceret

Ukompliceret. Hurtig levering

13 ottobre 2025

Hej Jørgen,

Tusind tak for din anmeldelse 🌟

Det glæder mig at høre, at alt var ukompliceret, og at leveringen gik hurtigt — sådan skal det være 🙌

WoodUpp leverer professionel service

WoodUpp leverer virkelig en fantastisk service fra start til slut i processen.
Og da en hylde var pakket i forkert farve havde vi den rigtige vare dagen efter reklamationen- Top professionelt.

Kurt S.

15 ottobre 2025

Hej Kurt,

Tusind tak for din virkelig flotte anmeldelse 🌟

Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet god service hele vejen igennem – det er præcis sådan, vi ønsker det skal være.

Og tak fordi du nævner håndteringen af reklamationen. Vi gør altid vores bedste for at løse sådanne situationer hurtigt, så det glæder mig, at du havde den rigtige vare allerede dagen efter 🙌

God kvalitet godt tilbehør

God kvalitet, rettidig levering. Super fint tilbehør til akustik væggene.

14 ottobre 2025

Hej Niels,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌟

Det er virkelig dejligt at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten, den rettidige levering og vores tilbehør til akustikpanelerne 🙌

Vi sætter stor pris på din feedback!

Pia Lund

Kundeservice er helt i top.

Kundeservice er helt i top.
God hjemmeside til at finde deres fede ting og få inspiration

13 ottobre 2025

Hej Lilian,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🌟

Hvor er det skønt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice — og at hjemmesiden har givet dig både overblik og inspiration 🙌

Det betyder meget for os!

Super Levering

Levering af det rigtige produkt til tiden

12 ottobre 2025

Hej Niels,

Tusind tak for din anmeldelse 🌟

Vi er glade for at høre, at alt gik som det skulle med levering og produkt — sådan skal det være 🙌

Nem og hurtig

Nem og hurtig
Flotte produkter.
Nem at montere

7 ottobre 2025

Hej Sanne.

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟

Dejligt at høre, at du synes produkterne er flotte og nemme at montere — og at alt gik hurtigt og problemfrit 🙌

Pia Lund

Lækre produkter og hurtig levering

Lækre produkter og hurtig levering.
Lidt til den dyre side
og så er det virkelig mærkeligt at man skal anmode om at få en faktura

6 ottobre 2025

Hej Harald,

Tusind tak for din anmeldelse 🌟

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både produkterne og den hurtige levering 🙌

Tak for din ærlige feedback omkring pris og fakturering — det sætter vi stor pris på. Vi forstår godt, at det kan virke lidt upraktisk at skulle anmode om en faktura, og vi tager din kommentar med videre i vores løbende arbejde på at gøre processen nemmere for vores kunder.

Flotte produkter, kanon kundeservice

Vildt flotte produkter og hvis alle fra kundeservice er lige så seje, som Pia L, så er det nok en af DK's bedste kunderservices.

28 ottobre 2025

Hej Henrik,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🤩

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er glad for både produkterne og den service, du har fået — og hvor bliver jeg personligt glad for dine søde ord 💚

Vi sætter stor pris på din ros, og det betyder meget for hele WoodUpp-teamet at vide, at vi gør en forskel for vores kunder 🙌

Pia Lund

Hurtig og informativ om leverancen

Hurtig og informativ om leverancen - virkelig godt sat i system

24 settembre 2025

Hej Martin,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟

Det glæder os at høre, at du oplevede en hurtig og informativ leveringsproces — vi arbejder hele tiden på at gøre det så nemt og overskueligt som muligt for vores kunder 🙌