This bedding was not what I’d hoped for. The quality was great, the look - very luxurious but it didn’t suit my sleep needs. However, I had a super positive customer service experience, super responsi... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Meget lækkert bambus sengetøj. Fine lynlåse der er skjult af stof, og blødere en tørrer hurtigere end det jeg har købt tidl. hos et andet firma. Bambus helårs dynen er også super lækker. Hurtig leveri... Leggi di più
Denne gang købte jeg kun vaskemiddel, men nå jeg skal have sengetøj igen køber jeg 100% her. Det er det lækreste sengetøj i perfekt kvalitet med en super lynlås i bunden af dyne betrækket. Eneste... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med WonderLiving.dk! Leveringen var lynhurtig, og de bambus lagner og sengetøj, jeg modtog, er af super lækker kvalitet – de føles bløde, luksuriøse og i høj kva... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Wonder Living er en dansk iværksættervirksomhed som producerer bæredygtigt bambus sengetøj, dyner, puder og meget mere i 100% bambus. Vores idé er skabt på baggrund af vores passion for ekstraordinær komfort på en ny og anderledes måde. Vi sover i gennemsnit 1/3 del af vores liv, og vi ved, hvor vigtig en god og sund søvn er, da vores søvn er en nødvendighed for at opnå en hverdag fyldt med energi og overskud. Vi har Danmark's største udvalg af bambussengetøj og vi first-movers på de fleste af vores produkter. Alle vores bambustekstiler produceres miljøforsvarligt via lyocell-metode, som foregår i et lukket kredsløb hvor op til 99,7% af resterne genbruges til næste produktion. Vi anvender kun 100% økologisk Moso bambus. Alle produkter fra Wonder Living er ligeledes OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder, at det færdige produkt er testet fri for sundhedsskadelige stoffer.
Informazioni di contatto
Yrsavej 9, 3 sal, 2000, Frederiksberg, Danimarca
- 42 90 90 89
- info@wonderliving.dk
- wonderliving.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 90% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
god oplevelseDet var nemt at handle og det gik…
Det var nemt at handle og det gik dejlig nemt også med leveringen

Risposta di Wonder Living
Hurtig betjening, lidt for hurtig
Hurtig betjening, i dette tilfælde lidt for hurtig, da jeg godt ville have haft noget mere med. Nu måtte jeg betale porto for vaskeposer, selvom jeg havde købt 2 sengesæt

Risposta di Wonder Living
Jeg har købt det økologiske…
Jeg har købt det økologiske bambussengetøj. Kvaliteten er lækker omend Taupe er mere grå i farven end brun ift. hjemmesiden. Det der desværre er rigtig ærgerligt er at min dyne glider ned i betrækket. De svarer på min mail at jeg skal have deres bambusdyne med snore i hjørnerne så den ikke glider ned. Så jeg kan desværre ikke anbefale sengetøjet til en helt almindelig dyne uden stropper, hvis du ikke vil vågne med 30 cm dynebetræk øverst oppe.

Rigtig god oplevelse
Blødeste og mest behagelige sengetøj nogensinde❤️ alt var som det skulle og levering inden for et par dage trods snestorm. Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller derfra☺️

Virkeligt lækkert bambus lagn
Virkeligt lækkert bambus lagn! God kvalitet og hurtig levering

Risposta di Wonder Living
Den bedste service og virkelig lækker…
Den bedste service og virkelig lækker sengetøj i høj kvalitet. Varm anbefaling herfra.

Super behagelig oplevelse hos Wonder Living
Bestilte et sæt i slut december, som først var på lager til januar, hvilket resulteret i at hele ordren blev sendt der. Ved forskellige forespørgsler på status, er jeg altid blevet mødt af venlig kundeservice. Indholdet er super fint og lever op til de forventninger jeg har.

Super lækkert sengetøj
Super lækkert sengetøj. Savnede opdatering af leveringsdato mm. Lidt uklar kommunikation efter ordreafgivelse.

Fantastisk kundeservice
Havde en virkelig god oplevelse da jeg købte bambusdyner ved wonder Living. Den ene dyne jeg modtog var ikke den jeg havde bestilt. Jeg havde ikke fået tjekket op på om det var de rigtige ting jeg havde modtaget førend jeg sad og skulle pakke dem ind i gavepapir d. 23. December.. men de var super behjælpelige med at tage dynen retur og sendte den rigtige afsted. Hele processen gik så nemt og smertefrit som jeg aldrig har oplevet andre steder. Kæmpe ros for at gøre sådan en situation nem for kunden. En stor hjælp i en travl hverdag.

Fik/bestilt forkert str
Fik/bestilt forkert str. bestilte nyt sæt kom efter 2 dage. Retur med fejlen og så kommer beløbet ind på kontoen igen Dejligste sengetøj at sove i. Følger årstiden, køligt i sommervarmen og lunt om vinteren

Ingen grund til brok …
Jeg har af 2 gange købt det samme produkt - et kuvertlagen, og har været helt tilfreds med både produktet, prisen og leveringstiden. Min erfaring er, at man som kunde først rigtig ved, hvor godet et firma er, når man har behov for at returnere, reklamere eller på anden vis har brug for hjælp. Jeg kender endnu ikke omfanget af Wonder Livings kompetencer og service, og måske kommer jeg aldrig til det; og det kan jo faktisk også noget …

God kundeservice
Produkter af høj kvalitet og en utrolig god kundeservice. Stor anbefaling herfra.

Virkelig lækkert sengetøj
Virkelig lækkert sengetøj. Noget af sengetøjet var ikke på lager og ville komme den 14. december, men det var desværre forsinket. Da de endelig fik varene blev det sendt med espreslevering og med en ekstra gave som undskyldning.

Risposta di Wonder Living
Jeg har for nylig handlet
Jeg har for nylig handlet , og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Udvalget af produkter er virkelig velvalgt og originalt – helt perfekt for dem, der leder efter det der ekstra strejf af stil til hjemmet.

Varm anbefaling
Jeg har købt hos Wonder Living op til flere gange nu. Super lækre produkter (bambus sengetøj, pude & håndklæder) og hurtig levering hvis det ikke er forudbestilte varer. Kan varmt anbefales.

Risposta di Wonder Living
Meget hurtig levering og gode produkter

Risposta di Wonder Living
Lækkert og blødt sengelinned i god…
Lækkert og blødt sengelinned i god kvalitet og den fineste farve. Så absolut pengene værd

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.