Scopri cosa dicono le persone
Een paar volledig leren schoenen (sandaal sneakers) besteld van het merk Wojas zelf. Leuke prijs. 45€ goedkoper dan bij Zalando. Goede email communicatie over bestelling, betaling en levering. Goede t... Leggi di più
Po pierwszym zakupie w Wojas jestem wyjątkowo zadowolona z wybranych produktów,- sneakersów i paska. Całe zamówienie bardzo sprawne,- mogę tylko polecać - przede wszystkim ze względu na jakość wykonan... Leggi di più
Klasyczny model, solidna skóra, dobrze wykonane i wykończone. Bardzo "zgrabny" model, ładnie leży na stopie. Buty bardzo dobrze się noszą. To moja druga para tego modelu. Zakupy online są szybko i s... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Produkt odpowiadał opisowi i zdjęciu
Produkt odpowiadał opisowi i zdjęciu. Zamówienie zrealizowano na czas.
Wszystko przebiegło rewelacyjnie…
Wszystko przebiegło rewelacyjnie…
Buty tej marki są dobre jakościowo i…
Buty tej marki są dobre jakościowo i bardzo wygodne.
wszystko swietnie tak trzymać
wszystko przebiegło bardzo sprawnie
wszystko przebiegło bardzo sprawnie
Niestety nie polecam firmy Wojas
Niestety nie polecam firmy Wojas. Kupiłam buty, które w komforcie do noszenia były niesamowite, natomiast po niecałym tygodniu od kupna i wyjścia w nich dwa razy, skóra lakierowana popękała w miejscu, w którym nie miałam szans nic z nimi zrobić. Na samym wierzchu, nie na złączach czy czymś takim. Zgłosiłam do reklamacji i nastąpiła odmowa. Kpina. Nie odpuszczę i pójdę do rzecznika praw konsumenta.
Można dopasować wygodne buty na plus…
Można dopasować wygodne buty na plus że wykonane ze skóry korzystam z różnych promocji za to wszystko pięć gwiazdek zawsze polecam
Usługi na wysokim poziomie
Usługi na wysokim poziomie, trochę jestem zawiedziona produktami, spodziewałam się bardziej przemyślanych produktów. Buty noszę w rozmiarze 40, kupowane w innych sklepach, a tu 40-tka była za ciasna, torebki były porządnie uszyte ale zastosowane rozwiązania zapięcia, rozmieszczenia kieszonek niekoniecznie udane
Komfort wird nicht so ernst genommen
Schuhe sehen ganz ok aus, goldene Schnalle bisschen kitschig aber ok. Kamen auch schnell.
Als ich damit 10m draussen lief, rutschte ich und die Schuhe sind recht unkomfortabel beim Laufen. Ich musste nach Hause und die Schuhe wechsel. Für 80 Euro Sandalen, find ich das etwas fragwürdig.
Alles ok, als ich dem Kundenservice schrieb, bekam ich einen Satz zurück. „Komfort ist nicht von der Garantie abgedeckt.“
Danke und nie wieder.
jestem zadowolona z całego procesu
jestem zadowolona z całego procesu, zamówienia i zwrotu
Firma Wojas
Firma Wojas, to wysoki standard obsługi klienta ( szczególnie bliski jest mi sklep w Ostrowcu Św. Panie uprzejme i pomocne Zakupy stacjonarne w dniu 22.05.2026r ) i solidne produkty.
Lubię chodzić w waszych butach.
Polecam, ładne buty, wytrzymałe i wygodne. Można trafić na promki
Buty bardzo dobrej jakości i zgadzają…
Buty bardzo dobrej jakości i zgadzają się rozmiary
Dobre doświadczenie po raz kolejny.
Wszystko ok. Szybka wysyłka. Paski Wojas to moje odkrycie i mam już kilka sztuk. Wyróżniają się jakością i designem. Polecam kobietom ceniącym prostotę i elegancję.
Robi świetne buty
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.