Dettagli dell'azienda

3. Negozio di abbigliamento e attrezzature outdoor
  4. Negozio di articoli sportivi
  5. Negozio di articoli sportivi da collezione

Scritti dall'azienda

WNDL is dé wandelspecialist van het Noorden! Door onze jarenlange ervaring hebben wij enorm veel kennis en deskundigheid in huis. WNDL huist in hetzelfde pand als ons hardloopbroer RunX Groningen. Toen we jaren geleden startten met hardloopadvies, kwam daar logischerwijs ook advies over wandelen bij kijken. Er zijn meer overeenkomsten tussen hardlopen en wandelen dan je misschien denkt. Bijvoorbeeld je voeten, benen, loopbeweging en belastbaarheid van je hele lichaam. Je benen en voeten moeten in beide gevallen het werk doen! Onze vakkundige medewerkers zijn specialist op het gebied van lopen, of het nu langzaam of snel is!

3,8

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Goede webshop, snelle levering

Ik was op zoek naar een specifieke hikingschoen en deze online gevonden voor een erg scherpe prijs. Voor de zekerheid even gebeld of de schoenen op voorraad waren en dat waren ze, de volgende dag had ik ze al in huis! Ze waren goed verpakt en er was een persoonlijk geschreven bericht toegevoegd. Een winkel/webshop met aandacht voor de klant.

2 febbraio 2026

Nieuwe klant aankoop Hanwag Alaska

Nieuwe klant aankoop Hanwag Alaska

Op zoek naar nieuwe hanwags voor een aanstaande meerdaagse trekking over de Alpen Was ik uitgekomen bij de Alaska. Op internet gekeken naar interessante aanbiedingen kwam ik uit bij WNDL in Groningen. Voor mij onbekend en aan de andere kant van het land. Reviews gelezen, website bezocht en eens gebeld. Perfekt te woord gestaan en advies gekregen. De door mij gewenste maat (43)was aanwezig, in mijn oudere Hanwag Banks heb ik trouwens 42.5. Normale schoenen meestal 42.
Meteen besteld en 2 dagen later thuis. Pasten goed, maar ik had twijfel of ze niet een halve maat kleiner zouden kunnen. Omdat ik ze niet terug wilde sturen, even gebeld en toegelicht. Meteen dezelfde in maat
42.5 besteld en die kwamen de volgende dag al aan. Bleken dan toch iets te krap. Met het meegeleverde retourformulier en adressticker teruggestuurd en 2 dagen later was m'n betaling ook teruggestort op mijn bankrekening. Ik heb enkele malen contact gehad met Ben en Emiel. En ben zeer te spreken over hoe netjes, professioneel en correct alles verlopen is, ook zeer goed bereikbaar trouwens.
Kortom grote klasse, een aanrader!

10 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Schoenen besteld in de webshop

Schoenen besteld in de webshop, hoor een week niets, ik ga maar eens bellen en dan zeggen ze dat de schoenen niet op voorraad zijn en dat ik wel een paar van een nieuwere serie kan krijgen maar dat ik dan wel 80 euro moet bijbetalen!!! Mag dat zomaar?

17 luglio 2025
Logo di WNDL Wandelspecialist

Risposta di WNDL Wandelspecialist

Hallo Eric, Allereerst onze excuses voor de wijze waarop deze bestelling verlopen is. Jouw bestelling van zondag is per abuis op een stapel al afgehandelde bestelling gekomen, waardoor deze niet opgepakt is. Dit is donderdag op het moment dat jij ons belde aan het licht gekomen. Doordat de voorraad niet gekoppeld is aan de voorraad, moeten wij dit handmatig bij werken. Helaas was de schoen niet meer voorradig op zondag en kunnen we de schoen ook niet meer bij de leverancier bij bestellen. Wij hebben je toen, om je tegemoet te komen, een aanbod gedaan van een andere schoen met 20% korting. Je gaf aan niet gebruik te willen maken van dat aanbod. Toen hebben wij die donderdag direct om 10.19u de terugbetaling via betaalprovider Mollie aangemaakt. Nogmaals onze excuses.

Wandelschoenen

Wandels schoenen online gekocht bij WNDL.
Prima ervaring, snel geleverd en vooral fijn dat de winkel telefonisch goed bereikbaar is. Heel blij met mijn mooie schoenen.
Bedank!

7 febbraio 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più