1 ster is nog teveel voor de ergernis die je gratis bij je aankoop krijgt. Witt negeert de AVG en spamt je brievenbus ongevraagd vol met dikke folders van allerlei “zusterbedrijven”. Ze hebben het in... Leggi di più
de jurk is van prachtige kwaliteit. pasvorm heel goed, Hierna dezelfde jurk in andere kleur besteld. Ook deze is mooi afgewerkt en past mooi. Ik zal hier zeker vaker bestellen. ook de communicatie e... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bij afgebeelde afgeprijsde pullover gratis verzending maar geen bestelcode ! Gebeld . Per mail kwam dat binnen. Kreeg code om de korting te verkrijgen. Besteld, maar waren wel verzendkosten be... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Normaal gesproken ben ik best tevreden, maar ik vind het jammer dat bij bikini's het broekje eerst komt en het bovenstuk 1 1/2 tot 2 maanden later. Hoe kan ik dan beoordelen of ik de hele set leuk vi... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Postorderbedrijf WITT international - uw online shop voor mode, wonen en gezondheidsartikelen voor hem en haar - gemakkelijk online shoppen op rekening!
Postbus 1002 , 6201 , Maastricht, Paesi Bassi
- +31 (0) 43 – 700 12 42
- klantenservice@witt-international.nl
- witt-international.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 96% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Your look zelfde bedrijf maar dan meer als helft goedkoper.
Let op mensen de Witt international is zelfde bedrijf als your look(trouwens net zo’n verhaal ) Bestel beide catalogus en u zult zien. Staan precies dezelfde kleren in. En als je belt met vraag over de factuur, wordt je af geblaft en word er zo opgehangen. Bij your look zelfde verhaal.

Risposta di Witt International
Niet tevreden over het telefonisch gesprek…
Ben niet tevreden over het telefonisch gesprek met uw medewerkers. Waren onbeschoft. Ik vind als je klanten hebt moet je toch iets vriendelijk zijn. Heb ook een e-mail gestuurd, daar heb ik nog niets van gehoord.

Moeizaam …
Als je voor de 2e keer al nu vanaf 9 augustus wacht op je pakket ( de eerste keer duurde het bijna 2 maanden) en je dan niet serieus nemen over dat de postnl er een potje van maakt en ieder keer de bezorging veranderd. Ik heb de hele reis van het pakket nu gemaild naar
Witt hoop dat er nu een onderzoek
wordt ingesteld. Want Witt blijft zeggen
dat het komt. Trouwens pakket nooit
ontvangen toen niet nu ook niet.
Nou het pakket is aangekomen op een postnl punt een uur van huis met de bus. Meteen retour gestuurd. Nooit meer bestel ik hier. Er zijn betere en sneller dan jullie.

Risposta di Witt International
Wat ging er mis...wat niet
Wat ging er mis...wat niet. Wat een waardeloos bedrijf ik koop er nooit meer en ik adviseer anderen dat ook niet te doen. Maanden op mijn bestelling moeten wachten. Daarna verschillende x verkeerd later extra moeten betalen kortom waaaaaarrrrrrdeloos

Fijne webwinkel
Fijne webwinkel, altijd correct met bestellingen en goed email contact!!

2 broeken gezien voor € 73,99 met o.a
2 broeken gezien voor € 73,99 met o.a. 40% en 50% korting.tijdens het bestellen niet meer dan 30% korting, dus ik div.mailtjes gestuurd met foto’s, maar ze houden voet bij stuk.
Hier ga ik dus zeker niets kopen, mede door prijsverhogingen met het stijgen van de maat.
Idioot gewoon.

Ruime betaalmogelijkheden
Ruime betaalmogelijkheden, goede productkwaliteit en klantenservice goed bereikbaar

Risposta di Witt International
Geen bestelling, wel een rekening..
In Juni heb ik 3 broeken besteld en gelijk betaald via Ideal. Ik zag in mijn Post.nl app dat ze op 9 juli bezorgd zouden worden. Helaas was dat niet het geval...ik zag dat ik het verkeerde huisnummer had genoteerd en werd het dus bij de overburen geleverd. Helaas is het niet gelukt om het pakket terug te krijgen, het is kwijt geraakt of iemand heeft het in gebruik genomen, geen idee. Heb een paar keer heen en weer gemaild met de klantenservice en kreeg steeds snel antwoord, heel goed!!
Heb Post.nl ingelicht en zij vertelde mij dat Witt zelf een onderzoek moet instellen. Dat heb ik gemeld aan Witt en verteld dat ik baalde van het verkeerde huisnummer en onderaan de mail schreef ik:'Hopelijk kunnen jullie nog iets betekenen"
Daarop kreeg ik mijn bestelling opnieuw geleverd! Top, dacht ik!! Helaas stond er in mijn account ook gelijk een nieuwe rekening..das was dan weer jammer. Ik heb daarop een mail gestuurd dat ik de broeken niet zelf de 2e keer besteld heb en dat ik niet van plan was om de rekening nóg een keer te betalen.
En toen hoorde ik natuurlijk totaal niks meer van de klantenservice...waar ik de weken ervoor nog heel snel antwoord kreeg was het nu stil aan de overkant...
Ik weet dat het mijn fout is dat ik een verkeerd huisnummer heb ingevoerd maar zij hebben verder niks gedaan om mij te helpen. Er is geen onderzoek ingesteld bij Post.nl en ze sturen mij gewoon de broeken opnieuw met daarbij nog een rekening, zonder dat ik daarom gevraagd heb, en zonder dat dit aan mij doorgegeven is. Ik vind dit niet netjes.
De broeken ga ik overigens retourneren want ze passen niet. Dus nu heb ik én geen broeken én wel betaald voor iets wat ik niet heb....dat was gelijk de eerste en laatste keer dat ik bij Witt besteld heb.

Risposta di Witt International
Wij worden altijd vriendelijk en…
Wij worden altijd vriendelijk en correctmaangesproken per telefoon, de bestellingen worden volgens afspraak afgeleverd. We zijn zeer tevredn klanten.

Ķleding
Blij met het shirt en tas die ik heb gehad
Nu hopen dat de andere 2 artikelen ook nog komen

Risposta di Witt International
Tot nu toe tevreden over de afhandeling…
Tot nu toe tevreden over de afhandeling van bestellingen.
Op tijd, goed verpakt.
Zowel Heren alsmede Dames kleding. 24

Keurige levering
Keurige levering, we zijn nog nooit teleurgesteld. Kwaliteit ook goed. En eenmaal kwam een retourzending, door een fout van de bezorgdienst, niet bij Witt aan en hebben zij dit keurig opgelost, door de levering toch als retour aan te merken. Gelukkig kwam de retourzending na 3 maanden toch bij Witt terecht.

Oplichting!
Oplichting!
Ik heb kleding besteld en geld overgemaakt via de ideal betaallink op de website witt-international.nl . Omdat ik niets ontvang heb ik contact opgenomen en geeft men aan dat zijn geen geld hebben ontvangen. Het is wel degelijk afgeschreven van mijn rekening en dat heb ik ook aangetoond. Men zegt nu dat ik maar een klacht moet indienen bij Adyen ideal. Wettelijk gezien moeten zij er achter aan en niet ik als consument. Heb ook melding gedaan bij het AFM welke er ook mee aan de slag gaan. Er kan altijd iets fout gaan bij een bedrijf, maar dit is een vorm van oplichting. Zij zijn verantwoordelijk voor de ideal link op hun eigen website en zij behoren daar zelf achter aan te gaan en niet de consument.
Pas op met geld overmaken naar dit bedrijf want al het fout gaat krijg je geen product en geen geld terug en moet je het zelf maar uitzoeken.

Duidelijke website
Duidelijke website, correcte levering binnen gestelde termijn, goede communicatie

Vette tegenvaller
Ik heb een vest met capuchon zonder mouwen met rits in sesam kleur besteld Echter de rits werkt zo slecht , krijg ik niet omhoog Dat hoort uiteraard niet Valt me enorm tegen.Ziet er wel leuk uit

Risposta di Witt International
De producten worden altijd netjes en…
De producten worden altijd netjes en redelijk op tijd geleverd.
Producten zijn meestal conform de omschrijving in de bladen.

fijne zomerbroek
snel geleverd volgens afspraak. Goede kwaliteits/prijsverhouding

Goede kwaliteit
Duidelijke informatie. Snelle verzending. Goede kwaliteit kleding. Retourneren gaat makkelijk en snel. Betalingen worden snel verwerkt. Goede en stijlvolle kleding voor de iets rijpere vrouw.

Betrouwbare webwinkel
Kleding makkelijk te bestellen, ik betaal altijd vooraf. Bij retourneren wordt alles netjes terugbetaald. Nooit problemen gehad. Een aanrader!

Klantenservice arrogant en ongeïnteresseerd
Deze recensie betreft niet de webshop zelf, maar de klantenservice.
Als er namelijk iets niet helemaal goed is gegaan krijg je te maken met een ongeïnteresseerde, arrogante klantenservice.
Dat ze zelf ook enige steken hebben laten vallen, wordt niet inhoudelijk op ingegaan.
Klantvriendelijkheid en oplossingsgerichtheid zijn vér te zoeken.
Het is allemaal je eigen schuld, had je maar beter op moeten letten.
Eind 2024 had ik een vestje besteld van € 34,99. Bij de bestelling ook meteen mijn adreswijziging doorgegeven. Het vestje ontving ik dan ook gewoon op mijn nieuwe adres.
Wat me nog nooit eerder is overkomen gebeurde me nu. Ik had in de decemberdrukte vergeten het vestje te betalen. Verder ook niet meer aan gedacht.
De fa. Witt is vervolgens blijkbaar papieren herinneringen aan mijn oude adres gaan sturen. Anders had ik uiteraard per direct met excuses alsnog het vestje betaald.
Alhoewel mijn mailadres en telefoonnummer bij hen bekend is, vonden ze het teveel moeite om even contact met me op te nemen. Eén berichtje en ik zou per direct betaald hebben. Ze gaven de vordering liever over aan een incassobureau, mét een verhoging die duurder was dan het vestje zelf. Nadat ik een sms-je (!) van het incassobureau had ontvangen heb ik per direct het vestje alsnog betaald.
Wettelijk is een bedrijf verplicht een laatste aanmaning te sturen, de zogenaamde 14-dagen brief, én te zorgen dat die de klant ook daadwerkelijk bereikt. Deze 14-dagen brief mag niet verhoogd zijn met een incasskosten. Hier heeft de fa. Witt geen boodschap aan. Ze hebben de 14-dagen brief waarschijnlijk wel verstuurd, maar dan naar mijn oude adres. Deze heeft mij dus nooit bereikt. Dat ze zelf verzuimd hebben mijn adreswijziging goed door te voeren, hebben ze ook geen boodschap aan.
Ik bestel al zo'n 40 jaar mijn kleding bij een aantal webshops, nog nooit een probleem gehad.
Natuurlijk ging er weleens wat mis, maar dat werd altijd netjes opgelost. Altijd vriendelijke klantenservice medewerkers die oplossingsgericht mee wilden denken en werken.
Webshop Josef Witt vormt hierop helaas de onaangename uitzondering.
Dus wees gewaarschuwd, als je hier gaat bestellen zorg er dan voor dat je alles 10x goed controleert, anders kan het u wel eens geld gaan kosten.
N.B. het vestje is na de 1e keer dragen al gaan pillen. 🥴