L'azienda ha risposto
Ik heb herhaaldelijk (4x) contact gezocht via het emailadres van Witlof Skincare over mijn eerste bestelling bij hen, waarvan 1 product een wel heel korte expiry datum heeft. Dat product zou ik graag... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Amsterdam, 1016 KR, Amsterdam, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Ik schrijf zelden reviews, maar ik ben zooooo happy met Witlof dat ik hier graag even tijd voor vrij maak. Mijn huid is zó veel blijer sinds ik gebruik maak van jullie troepvrije producten!!! Buiten dat heeft alles een heerlijk neutrale geur ipv al die sterk geparfumeerde rotzooi. De producten voelen prettig op de huid en trekken fijn in. Ik maakte al gebruik van het regenarating oil serum, de rich facial cream en heb net voor het eerst de hydrating calming lotion binnen gekregen. Kan niet wachten om hem te gaan proberen. Dankjulliewel voor het ontwikkelen van deze heerlijkheid!!!!

Risposta di Witlof Skincare
Fijn dat je een afspraak in kunt plannen en daarna advies in je mailbox krijgt. De producten ruiken lekker.
Snelle levering.
Missend product ! Snel na geleverd .
Ben echt blij met de producten en mijn huid ! Had dit een tijdje geprobeerd van iemand die dit gekocht had .
Geloof nooit zo in die dingen , maar dit werkt !
Zeer snel geleverd. Ik ben nog steeds op zoek naar het juiste product voor mij en om aan mijn kleinkinderen kado te doen.
Ik ben zeer slecht met het digitale gedoe.
Een merk wat doet dat het belooft. Mijn rode huid echt na 2 maanden al voor 70% gekalmeerd en dat maakt me gelukkig
Sinds ik witlof gebruik heb ik veel minder last van oneffenheden. Zeer prettig. Vooral de serum lijkt veel verschil te maken.

Risposta di Witlof Skincare
Fijne dagcrème (nourishing), trekt er snel in en houdt de huid lang soepel, zelfs in mijn vijfenveertigste levensjaar 🙂. Ook een grote fan van de reinigingsmelk en de balancing toner 👌. Snelle levering!

Risposta di Witlof Skincare
Witlof skincare is fantastisch zeker als je huid last heeft van gevoeligheden zoals van het weer, zonnebrand, etc. Heeft een uitslag in mijn gezicht verleden jaar echt verholpen (liever geen cortisonen crème op mijn gezicht)! Voor mij zijn het serum (kalmeert en geneest) en de lotion met rozenwater en azijn onmisbaar geworden!

Risposta di Witlof Skincare
Producten doen wat ze moeten doen! Alleen de SPF gezichtscrème vind ik wat vettig. Snelle leveringen en vaak goeie aanbiedingen!

Risposta di Witlof Skincare
Ik gebruik de producten van Witlof nu ongeveer drie maanden en ze zijn echt een uitkomst voor mijn rosacea-gevoelige huid. Ik gebruik de Cleansing Mousse, die heerlijk zacht is voor mijn huid en mijn gezicht op een milde manier reinigt zonder te irriteren.
Ook de Balancing Toner vind ik erg fijn. De spray is verfrissend en laat mijn huid schoon en fris aanvoelen.
De Hydrating Calming Lotion heeft voor mij het grootste verschil gemaakt. Mijn huid is zichtbaar rustiger geworden en mijn rosacea is aanzienlijk verminderd. Daardoor heb ik de crème van mijn dermatoloog veel minder vaak nodig. Ik ben erg tevreden over deze producten en kan ze zeker aanbevelen aan mensen met een gevoelige of rosacea-gevoelige huid.

Risposta di Witlof Skincare
Wat een service bij Witlof! Mijn nieuwe product bleek niet te pompen. Ik heb het gemeld, kreeg direct mogelijke oplossingen via chatbot en heb dat geprobeerd. Helaas werkte het niet. Het probleem werd doorgezet naar een expert. Binnen enkele dagen kreeg ik bericht dat er een nieuw exemplaar onderweg was. Ik ben al zeer tevreden over de producten die ik gebruik, nu ook ervaren hoe goed de service is!

Risposta di Witlof Skincare
Echt een super fijn product, mijn huid wordt er rustig en zacht van.
De bestelling en verzending was prima. Duurde wel even voor ik het had. Ondanks dat je denkt dat het van Nederlandse bodem afkomt, duurde het lang voor het mijn huis had bereikt. Echter valt mij het product tegen. Doorzichtige substantie wat ik niet lekker op mn gezicht kan aanbrengen, of mijn handen zitten helemaal onder, te vloeibaar. Tevens brandt mijn hele gezicht als ik het er op het gesmeerd en vloeien mijn rosaria nog meer op van de wangen. Voor mij dus helaas geen oplossing. Heb al zo veel geprobeerd en zo goede hoop maar helaas.
Na een tip van mijn dochter de calming lotion besteld na verbranding door de zon. Na eerste gebruik direct verlichting, het verkoelt de huid meteen. De geur is heerlijk, smeert makkelijk uit, echt mega fijnnn!!

Risposta di Witlof Skincare
Ik gebruik het nu 2 weken, maar de roodheid wordt niet minder en ik heb er alleen maar rode vlekje bij gekregen.

Risposta di Witlof Skincare
De producten voor een gevoelige huid (rosacea)gebruik ik al een tijdje en bevallen mij goed. Nu de mooie Moederdag aanbieding gescoord.
Kan ik lang van de producten genieten.
Snelle levering, leuk dat er 2 extraatjes vanaf een bepaald bedrag bijzitten.