W ofercie sprzedaży dostęp do produktów, których nie ma w sprzedaży stacjonarnej.Sukienki na każdą okazję.Szeroki wybór, dostępne rozmiary i przede wszystkim oszczędność czasu.
Scopri cosa dicono le persone
Wszystko przebiegło sprawnie, ale brakowało mi przy produkcie wskazówki z jakiego dokładnie materiału wykonany jest produkt
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Sklep internetowy oszukuje klientów nie…
Sklep internetowy oszukuje klientów nie pozwalając odesłać produktów na polski adres z którego została przysłana paczka . Jest to niezgodne z prawem . Proszę wszystkich oszukanych o zgłaszanie sprawy do UOKiK !!!
Tandeta
Tandeta, szajs i bubel. Towar masakra. Nie ma możliwości zwrotu. Złodzieje.
Nie polecam kupowania jakichkolwiek…
Nie polecam kupowania jakichkolwiek rzeczy na tej stronie. Nie można oddać zakupionych produktów. Przychodzą inne rzeczy niż w zamienieniu
Zwracany towar każą odsyłać do CHIN
Zwracany towar każą odsyłać do CHIN! Radzę unikać bo będziecie mieli problem ze zwrotem towaru. Brak polskiego adresu do odesłania zwrotu!
Nie zamawiajcie !!!!
Nie zamawiajcie !!!!! Wysyłają chińskie produkty- nie podobne do zamówionych rzeczy !!!! Jeśli to zgłosisz - piszą , że im przykro i że dadzą voucher na pare procentów na następne zakupy - a jeśli nie chcesz to licz się z potrzebą kwota zwrotu paczki po tak zwana firma niby po Polsku wcale z Polski nie jest tylko z Chin !!!!!!
Nie polecam.
Nie polecam.
Zakupiłam buty za 290,55 zł. Po otrzymaniu produktu zgłosiłam zastrzeżenia i rozpoczęłam procedurę reklamacyjną. Przez kilka tygodni byłam proszona o przesyłanie kolejnych zdjęć oraz ponowne wysyłanie materiałów, które wcześniej już przekazywałam.
Zamiast rozwiązania problemu otrzymywałam kolejne propozycje częściowego zwrotu środków: najpierw 15%, następnie 20%, a później 25% wartości zamówienia. Pełny zwrot został uzależniony od odesłania produktu do magazynu w Chinach na koszt klienta.
Dopiero po długiej korespondencji otrzymałam informację, że zwrot pełnej kwoty 290,55 zł jest możliwy po odesłaniu towaru do Chin oraz po jego ocenie przez sprzedawcę. Oznacza to, że klient ponosi koszt międzynarodowej wysyłki i nie ma gwarancji natychmiastowego zwrotu środków.
Cały proces był dla mnie bardzo czasochłonny i męczący. Przed zakupem warto dokładnie zapoznać się z zasadami zwrotów oraz sprawdzić, dokąd w rzeczywistości odsyłany jest towar.
FIRMA TO OSzUŚCI
FIRMA TO OSzUŚCI. Celowo wprowadzają w błąd zdjęciami produktów, ich opisami oraz informacją o łatwym zwrocie co jest w zasadzie niewykonalne! Pozytywne opinie poniżej to również ich oszustwo nie dajcie się na to nabrać i nie traćcie pieniędzy. Sukienka to kawał szmaty bez kształtu z poliestru z Chin. Zgłaszajcie takie oszustwa jeśli już padliście ofiarą nie dajmy im zarabiać.
Bluzka za 116 zł plus koszt wysyłki -porażka
Bluzka za 116 zł plus koszt wysyłki. Bluzka odbiega wizualnie niż ta na zdjęciu ze sklepu, Jakość porażka. Bluzka miała byś przewiewna z dobrej jakości materiału, a to jakieś sztuczne dziadostwo. zgłosiłam zwrot i okaże się , jak to przebiegnie. Zmyliła mnie nazwa sklepu, nawet nie pomyślałam, że towar z Chin. Pierwszy i ostatni raz tak się nabrałam
za zwrot musisz zapłacic przesyłke do Chin
Odzież kupiona w tym sklepie przyszła po 14tu dniach z Chin , bez żadnej etykietki ani informacji z czego to jest zrobione.
Zwrot wymaga wysłania wysyłki do Chin za 160zł . Tej przesyłki ci już nikt nie zwróci.
Nie można zostawić opinii o produktach. Nie ma takiej opcji. Nie wiem jak powstały te istniejące.
Wisniewska-moda to nie jest polski portal.
To zagraniczny portal zarejestrowany w Londynie przez osobę o arabskim nazwisku. Robiąc przelew blikiem pojawia się odbiorca w Londynie.
Firma to jakieś nieporozumienie
Firma to jakieś nieporozumienie, zakupiona sukienka wygląda zupełnie inaczej niż na zdjęciu. Nic się nie zgadza, kolor, rozmiar, materiał!! Zdjęcia na stronie, w żaden sposób nie odpowiadają rzeczywistości. Problem ze zwrotem, który miał być bezproblemowo, a okazało się, ze towar należy odesłać do Chin co przewyższa cenę zakupionego towaru. Nie polecam zakupów na tej stronie!!!!
Porażka
Porażka, nigdy nie zostałam tak potraktowana przy próbie zwrotu zakupionego towaru. Zwrot miał być bezproblemowy i bezpieczny, ale to tylko fantazja sprzedających. Zakupiłam sukienkę, która nie jest zgodna z rozmiarem, materiałem i wyglądem. Miała to być sukienka letnia, zwiewna, a otrzymałam sukienkę z materiału sztucznego i grubego, nieprzepuszczającego powietrza. W związku z tym chciałam ją zwrócić, i tu problem za problemem. Zamiast zwrotu - propozycje np. 25% zwrotu w gotówce i voucher na 50%. I tak w kółko, a ja nie mam zamiaru nigdy nie kupować w tym sklepie. W efekcie zwrot do Chin i wysyłka przekraczająca cenę sukienki. Sukienka do wyrzucenia, a Wiśniewska Moda zarobiona. NIE POLECAM SKLEPU. UWAŻAJCIE!!!
Oszustwo.Łatwy zwrot ale do magazynu w Chinach
Zamówione sukienki szły bardzo długo,po otrzymaniu przesylki chcialem je zwrocić ponieważ jakość była tragiczna.I tu zaczeły się schody ,firma proponowala zwrot 10% ceny zakupu lub kod rabatowy na nastepne zakupy.Odmowilem ,okazalo sie że moge zwrócić towar do magazynu w Chinach,koszt zwrotu wyzszy niż cena zakupu sukienek.Ostrzegam potencjalnych klientów,piniewaz firma zataja informacje o zwrocie(oszukuje klientów)
Kiepska jakość
Zamówiona sukienka szła bardzo długo. Po rozpakowaniu przesyłki okazało się, że sukienka odbiega bardzo od obrazka na stronie. Jest to kiepskiej jakości materiał, źle uszyty. Sukienka nadaje się tylko do wywalenia. Sklep uznaje zwrot, ale niestety trzeba wysłać towar do magazynu w Chinach co jest bardzo kosztowne.
Sukienka ląduje w koszu bo szkoda mi inwestować kolejnych pieniędzy na zwrot. Nie polecam tego sklepu. Towar kiepskie jakości, zwrot nieopłacalny.
Adres w kontakcie Polski
Adres w kontakcie Polski, adres do zwrotu Londyn, po zrealizowaniu zamówienia okazuje że jednak magazyn w Azji a produkt nie spełnia podstawowych norm: brak metek z informacją o materiale i sposobie pielęgnacji, krzywe szycie sukienki, marszczenia na szwach, sztuczny materiał niskiej jakości. Brak możliwości reklamacji, tylko zwrot na własny koszt do Azji
Wszystko przebiegło sprawnie
Rzetelność
Rzetelność, doświadczenie i profesjonalizm.
Firma godna polecenia z uwagi na to, że spełnia w 100% oczekiwania klientów.
Bardzo łatwy sposób zamawiania i…
Bardzo łatwy sposób zamawiania i opłacania przesyłki, niezwykle szeroki wybór
Szybka realizacja zamówienia
Szybka realizacja zamówienia. Polecam
Przejrzysta możliwość zamówienia.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.