Super service, svarer hurtigt på spørgsmål og forsendelsen var lynhurtig. Jeg har mange arvesmykker og mange dyrere stykker. Her synes jeg at Winther er det rette pift til hverdag og til fest, som en... Leggi di più
✨Jeg er meget glade for de to sæt øreringe jeg har købt. I forsendelsen fik jeg en lille overraskelse, ekstra pynt til det ene sæt, som jeg virkelig blev glad for. Jeg køber helt sikkert nogle flere p... Leggi di più
Jeg har bestilt og modtaget 3 par smukke smukke øreringe - præcis dem jeg havde forventet ☺️ Derudover havde Sarah sendt et par ekstra øreringe med uden beregning. Fantastisk service, fantastiske f... Leggi di più
Har lige taget mine nye fine blå øreringe på💙 Jeg er så glad. Endelig lykkedes det mig,at finde flade runde øreringe i den rette størrelse. Udover det var jeg så heldig , at der var lagt en overraske... Leggi di più
Winther Design håndlaver smykker i akryl og messing til kvinder som elsker farver og som ikke er bange for at skille sig ud. Alle smykkerne er lette, og har ørestikker i kirurgisk stål - alt er naturligvis nikkelfri. Der laves kun få af hver, derfor får du unikke smykker, som kan anvendes både til hverdag og fest.
Sandbygårdvej 17, 2 tv, 2700, Brønshøj, Danimarca
- Hej@wintherdesign.com
- wintherdesign.com
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Flot service og unika smykker til fornuftig pris
Øreringene var udsolgt på hjemmesiden, og jeg kontaktede Sarah pr. mail. Jeg fik hurtigt svar og var heldig, da en anden kunde sprang fra, så jeg kunne købe et par smukke og helt unikke øreringe, som jeg er meget glad for.
Super fine øreringe
Super fine øreringe. Elsker at støtte små selvstændige som tilmed tager sig tid til at sende en personlig hilsen med ordren.
Øreringene er helt som på billedet i shoppen.
Mega fine og kreative smykker
Mega fine og kreative smykker. Elsker konceptet med mix and match.
Upåklagelig oplevelse
Upåklagelig oplevelse! Det har været så fint at handle hos Winther Design - let at finde rundt i shoppen, let at bestille og leveringstiden er super. Og så kan man finde de fineste produkter hos Sarah - smukke og smarte øreringe, der er helt unikke. Glæder mig til at flashe dem ❤️
Hurtig levering og varen levede op til…
Hurtig levering og varen levede op til forventningerne
Alt var fint
Smukke ringe -helt som på billederne. Hurtig levering
God service og meget pæne øreringe.
God service og meget pæne øreringe.
Kæresten blev meget glad for gaven 😁
Flotte ørenringe, hurtig levering.
Flotte ørenringe. Hurtig levering.
Tak for hurtig ekspedition.
Hurtig ekspedition selv om jeg har bestilt sent. Tak for det. Nemt at bestille på din hjemmeside.
Smukt smykke
Varen var udsolgt, men da jeg skrev en mail og spurgte hvornår den var på lager igen, fik jeg prompte en mail om, at hun ville lave den med det samme.
Fantastisk smukt smykke som er 1:1 med billedet.
Så smukke smykker
Så smukke smykker.
Bestilling og levering var hurtigt og effektivt.
Ørestikker
Jeg bestilte nogle fine ørestikker til min kone.
Jeg fik det hurtigt leveret og fint indpakket.
Jeg er meget tilfreds med mit køb og oplevelsen.
Fantastisk service
Fantastisk service. Søgte efter bestemte øreringe til en julegave. De var ikke at finde på nettet mere, men jeg spurgte efter disse. Sarah fandt dog et enkelt sæt på lageret. De blev sat på nettet og jeg fik besked om, at de nu var tilgængelige hvorefter jeg skyndte jeg mig at bestille og betale. De blev også hurtigt leveret. Skønt 🎄
Rigtig flotte smykker
Rigtig flotte smykker ! De lever mere end op til forventningerne ❤️
3 smukkeste sæt øreringe
3 smukkeste sæt øreringe
Jeg har netop modtaget øreringe, 2 til huller og 1 med klips. De er bare så flotte og kom i hver deres fine æske.
Smukke smykker og hurtig levering🤗
Superflotte design!
Det er virkelig nemt at se alle de superfine design og købe fra hjemmesiden. Det svære er at vælge, for de er alle sammen så fine! Og varerne var pakket virkelig flot ind, og et andet plus er den personlige hilsen der fulgte med. Men føler sig virkelig værdsat som kunde.
Sjove og smukke øreringe
Sjove og smukke øreringe. Hurtig levering.
Fantastiske flotte øreringe
Fantastiske flotte øreringe. Altid hjælp og mulighed for at ændre lidt på design.