Dejlig tøj og pasform virkelig god til fornuftige priser. Hertil også hurtig levering. Skulle returnere en vare købt i forkert størrelse og havde et spørgsmål. Det svarede på på kort tid efter på en s... Leggi di più
Super gode sportstøj , den bedste sports top jeg har prøvet , så nu har jeg købt en mere + fin løbejakke som kan bruges som sommerjakke .
Afgav en ordre på thighs og jakke. Jakken er modtaget, men aldrig bukserne. Jeg blev ringet op af Rasmus, der forklarede der var leverings vanskeligheder med thighs, men jakke kunne de levere nu ( og... Leggi di più
Virkelig en god oplevelse. God hjemmeside, meget hurtig levering og virkelig god kvalitet. Dejligt med tights med ekstra længde i størrelse XS. Det kunne være dejlig hvis der kunne komme overdele med... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Tights i super kvalitet
Virkelig lækre tights. De sidder perfekt og er super dejlige at have på.
Rigtig fin løbe vest samt trøje
Rigtig fin løbe vest samt trøje. God kvalitet og pasform. Smart design samt hurtig levering.
Så kan det vist ikke blive meget bedre.
Super nemt at bestille og tøjet er bare…
Super nemt at bestille og tøjet er bare så lækkert at have på,det sidder virkeligt godt ,det er ikke sidste gang jeg bestiller 😊
Jeg har købt en virkelig lækker…
Jeg har købt en virkelig lækker løbevest og bluse, lækker kvalitet og hurtigt levering 👍
Virkelig gode tights og til en rigtig…
Virkelig gode tights og til en rigtig god pris. Endelig squatproof uden at skulle betale en halv husleje!
Lækker kvalitet og hurtig levering!
Winnershape Hørlykke merino uldtoppe
Vildt glad for mine nu 3 stk merino uld toppe. Helt fantastiske at have på, hvad enten det er træning eller på job i 16 timer. Lækre leggins, desværre lidt til den lille side i mit tilfælde.
👍 God og meget behagelig kvalitet
👍 God og meget behagelig kvalitet
👍 God service - altid
🤷🏻♀️ Dametøj str. XS og S er bluser lidt smalle i omkreds + lange ærmer. Bukserne er lidt lange i ben + smalle i underben🤷🏻♀️
Super lækker shorts (rikke hørlykke)
Super lækker shorts (rikke hørlykke)
Dejlig at har på _ passer perfekt 🏃😀
Super lækker løbevest
God og hurtig kundeservice og levering. Super lækkert produkt og nem ombytning til anden størrelse.
Virkelig behagelig kvalitet
Super hurtig levering, rigtig behagelig kvalitet, lever 100% op til mine forventninger, virkelig god kundeservice med hurtig reaktion, alt i alt MEGET tilfreds
Varerne var hurtigt fremme, lækker kvalitet.
Varerne var hurtigt fremme, meget lækre bluser.
Super hurtig levering
Super hurtig levering, købte 2 par træningsbukser, 3 toppe og 2 sports bh'er-alt sidder perfekt🥰
Hurtig levering og god kvalitet
Hurtig levering. Løbe bukserne virker som god kvalitet og er lækre bløde
Bestilte varer den 30 december hvor de…
Bestilte varer den 30 december hvor de også har hævet pengene, men har aldrig modtaget varen. De påstår at dao har forlagt varen. Det er jo ikke mit problem. Så kan ikke anbefale dette firma

Risposta di Winnershape
Hurtig afsendt og super lækker vare god…
Hurtig afsendt og super lækker vare god kvalitet
God kundeservice og lækre varer
Tak for god service og venlighed i kundeservice. Lækre produkter i en god kvalitet. Jeg er normalt en str. S, men har brug for Winnershape overdele i str, M.
Vildt lækre tights
Vildt lækre tights, i dejlig kvalitet, hurtig levering! Perfekt!
Super kvalitet og service 💪