zelfs een ster is teveel! Oplichters!!! Voor 5 min werk, enkel een stofzuiger gebruikt, geen producten. 10 minuten daarna gewacht bij mij thuis. Dus in totaal 15 min bij mij thuis geweest. Een factuur... Leggi di più
636 euro voor een ontstopping van een keukenafvoer. Compleet belachelijke prijs. Half uurtje werk (met twee mannen om één of andere mysterieuze reden).
Zijn bij mijn schoonouders langs geweest met 2 personen voor hooguit een halfuur werk terwijl op hun factuur 1uur staat. Uurlezen kunnen ze dus ook niet. Verder dubbel arbeid aangerekend en een astron... Leggi di più
Willy-Dekkers ontstopping gecontacteerd ivm een verstopping in de douche en het toilet . 2 mannen kwamen in de loop vande namiddag dezelfde dag . Beleefd en voorkomend maar Franstalige van oorspron... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Gootsteen verstopt.
Gootsteen verstopt.
Een hele vriendelijje medewerker kwam volgens afspraak op tijd en heeft de verstop ping gefixed 👍
Mensen pas op met deze firma
Mensen pas op met deze firma
Wat op hun site staat klopt de prijzen niet,meestal ben je 10x dat bedrag kwijt dat je moet betalen,echt een oplichter firma,die niet eens 1ster verdient.
Op hun site zeggen ze 59€ en bij aankomst moet je bijna 770€ + betalen
Enkel voor 1 klein verstopping
Dit is oplichterij!!!!!!!!
Oplichters
Oplichters! Ik heb ze 1 ster gegeven omdat minder niet gaat! Blijf hier weg mensen ! 330 euro en is niet opgelost!
Oplichters!!
Willy onstoppingen gecontacteerd voor een afvoerverstopping. Zijn 2 uur bezig geweest om een verstopping in de afvoer op te lossen zonder resultaat. Hadden daarna het lef om 1300 euro te vragen voor deze ‘dienstverlening’. Dat is de prijs voor een urgentieteam krijg je dan als antwoord. Nadat we weigerden om te betalen kregen we zogezegd een korting en moesten we nog 650 euro betalen. Ze toonden andere bonnen van klanten die ook deze bedragen betaald had om aan te tonen dat ze eerlijk waren. Voor mij Uiteindelijk 210 euro betaald aan schandalige oplichters die het probleem helemaal niet opgelost hebben. Er was niks veranderd. Elke cent is teveel betaald aan dit frauduleus bedrijf!!!
Vermijd absoluut Willy Ontstopping, het zijn bedriegers
Op 20/02/24 heb ik op Willy Ontstopping (spijtig genoeg) een beroep gedaan.
Tot mijn grote verbazing kwamen er twee jonge kerels van Noord-Afrikaanse afkomst aanbellen. Ze reden met een anonieme camionette zonder opschriften of reclame en waarin er een chaotische opstapeling van allerhande materiaal bleek te liggen. Dat leek me meteen al weinig professioneel. Ook hun optreden vond ik bijzonder vreemd en weinig professioneel: ze waren met twee en moesten allebei een blik in de twee badkamers op de eerste verdieping werpen. Een van beiden heeft op de spoelknop van het eerste toilet geduwd, wat ik niet erg geraadzaam vond gezien het risico op wateroverlast. Vervolgens gebeurde hetzelfde scenario in de tweede badkamer. Dan beslisten ze dat ze buiten de septische put wilden zien. Ik heb hen gezegd dat ik niet wist waar die was en dat ik de relevantie van hun ‘onderzoek’ niet inzag. Het probleem deed zich duidelijk voor op de plaats waar de twee afvoeren van de toiletten samenkomen.
Ondanks mijn protest wilden ze absoluut het deksel van een put(je) op de parking langs het huis openen, wat ik erg vreemd vond omdat de put duidelijk te klein is om een septische put te zijn. Het duurde vervolgens een tiental minuten om het deksel open te krijgen, vooral omdat ze het juiste gereedschap niet hadden en ze over en weer naar hun camionette moesten stappen. Toen de put open was, bleek dat hij niets met het septische circuit te maken had. Wat er wel gebeurde is – wellicht door het openen van de put – dat we plots het water van de toiletten hoorden lopen… Na controle bleek inderdaad dat de toiletten terug gewoon werkten en dat het probleem niet meer bestond. Beide heren probeerden nog wat anders te vinden maar ik heb resoluut de ‘interventie’ stopgezet. Weinig professioneel vond ik ook dat ze het deksel niet eens terug op de put hebben geplaatst.
Ze zegden me dat ze 60 euro verplaatsingskosten gingen aanrekenen plus hun ‘diagnose’.
Dat vond ik bijzonder vreemd omdat er helemaal geen diagnose geweest was… en beide heren nauwelijks een kwartiertje ter plaatse geweest waren. Ik kreeg een ontvangstbewijs waarop mijn naam en telefoonnummer verkeerd ingevuld waren en er voor de ‘arbeid’ 157 euro + BTW werd aangerekend. De totaalprijs (incl.btw) kwam op 232,15 euro. Toen ik hen zei dat ik dat erg duur vond voor een interventie van een kwartiertje (uurtarief = 636 euro excl. BTW!), kreeg ik als antwoord dat ze een urgentieteam waren. Dat had ik overigens helemaal niet gevraagd of gezien.
Vreemd genoeg klopt bovendien hun prijsberekening niet (excl. BTW 6%: 14 euro… incl BTW 219…) zoals u op de gele bon (in de bijlage) zelf kunt vaststellen. Alhoewel op de bon Willy Ontstopping vermeld wordt, is de bon van Ideal Services en heb ik het bedrag op de rekening van dat bedrijf overgeschreven. Een factuur konden ze me niet geven (!) en die moest ik maar bij Willy ontstopping vragen.
Besluit
Ik ben natuurlijk uiterst ontevreden over de zogenaamde ‘professionele interventie’: niet professioneel, niet efficiënt; boezemt geen vertrouwen in.
Ondanks het feit dat het probleem zichzelf heeft opgelost en dat beide heren nauwelijks een kwartier ‘gewerkt’ hebben, moest ik een sterk overdreven bedrag van 232,15 euro betalen. Op mijn aangetekend schrijven aan Willy Ontstopper waarin ik de terugbetaling van het betaalde bedrag eiste, werd niet eens gereageerd.
Onderaannemer vraagt teveel
Heb hen gecontracteerd voor een ontstopping, en ze stuurden een onderaannemer (?). Vriendelijk, goed werk, al wat je wil. Maar toen bleek dat ze 4x de normale prijs vroegen. Naïeve ik stond met mijn mond vol tanden en betaalde ter plaatse. Kleine week later ontvang ik een factuur per mail met de vraag om te betalen met een gestructureerde mededeling. Ik heb een klacht teruggestuurd en wacht nu op een antwoord.
Spijtig dat ik deze reviews niet eerder zag ...
Oplichters
Oplichters. Niet gebruiken. Prijzen vanaf 59 maar de verplaatsingskosten zijn al meer. Vroegen mee dan 670 om een wc te ontstoppen. Ik heb geweigerd te betalen. Na onderhandelen slechts 400 betaalt wat nog overdreven teveel is.
Ontstopping Willy laat klant in de kou staan!
Ontstopping Willy via internet gecontacteerd. Meer dan 400 eur betaald terwijl probleem maar deels is opgelost. Wat erger is: ze hebben bijtend product in afvoer gegoten zonder natuurstenen vloer af te dekken, die achteraf zwaar beschadigd bleek. Telefoniste na 2 pogingen bereikt om hopelijk kosten te verhalen op verzekering firma. Ze zei mail met foto’s te sturen. Op dag v interventie (16/2/24) gemaild, geen reactie tot op maandag, nieuwe mail gestuurd en krijg nu foutmelding! Ook telefonisch niet meer bereikbaar. Wat is dit voor een bedrijf?
Oplichting
Het zijn oplichters, 750€ gevraagd voor een uurtje werk om een afloop te ontstoppen in de keuken. Mijn vader van 97 jaar heeft dit met Bancontact moeten betalen. Ik heb dadelijk contact opgenomen, de telefoniste zegt niet op de hoogte te zijn, men moet mailen! Dus op geen enkele manier te bereiken!
Willy Ontstopping zijn oplichters !!
Willy Ontstopping zijn oplichters !!
We moesten 604 euro cash betalen voor 5 Min werk, om het toilet te ontstoppen. Betrokkene was in totaal slechts 30 Min aanwezig. We dachten dat het probleem was opgelost maar dit was niet het geval. Contact opnemen met de firma lukt bijna nooit. En nu is de mailbox vol. Soms zegt men dat men iemand zal sturen maar dit gebeurt niet. Geen factuur gekregen, enkel een 'werkingsbon'. Een andere firma heeft het probleem uiteindelijk komen oplossen voor 119 euro.
Bedrieglijke prijzen en geen reparatie
De aantrekkelijke prijzen op hun website zijn enkel de voorrijkosten. € 60 om een toilet te ontstoppen wordt zo € 300, of € 180 cash zonder factuur.
Na vertrek bleek het toilet nog niet vlot door te spoelen.
Meteen terug gebeld, maar zonder ons medeweten was er 'zonder garantie' op de bon geschreven omdat we de cash optie hadden gekozen.
De hersteller weigerde dus terug te komen en durfde beweren dat hij had uitgelegd dat de 'goedkope' optie zonder garantie was.
Ik durf beweren dat dit geen bona fide bedrijf is.
Willy Ontstopping brengt je in contact met oplichters
Via deze website in contact gekomen met een firma voor ontstopping. De firma kwam ter plaatse en hielp mij verder. Echter moest ik in eerste instantie 1000 Euro onmiddellijk cash betalen daarna bleek dat ik nog eens 3000 Euro moest overschrijven. Ze zijn de dag nadien teruggekomen om verder te werken. Voor deze werken moest ik nog eens 3000 Euro betalen. Tot op heden ook geen factuur ontvangen.
Helemaal niet tevreden
Helemaal niet tevreden! 190€ betaald voor een diagnose want prijs liep alleen maar op: septische put opendoen koste 800a900€, wc eraf halen 450€ en dan kon de toilet nog niet terug geplaatst worden want hij had geen lijm bij dus heb hem laten vertrekken. Vorig jaar op een zondag septische put laten legen (was noodgeval) en 250€ betaald bij een conculega!! Deze is een regelrechte afzetter!