Willy Ontstopping Recensioni

TrustScore 1.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

zelfs een ster is teveel! Oplichters!!! Voor 5 min werk, enkel een stofzuiger gebruikt, geen producten. 10 minuten daarna gewacht bij mij thuis. Dus in totaal 15 min bij mij thuis geweest. Een factuur... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

636 euro voor een ontstopping van een keukenafvoer. Compleet belachelijke prijs. Half uurtje werk (met twee mannen om één of andere mysterieuze reden).

Valutata 1 stelle su 5

Zijn bij mijn schoonouders langs geweest met 2 personen voor hooguit een halfuur werk terwijl op hun factuur 1uur staat. Uurlezen kunnen ze dus ook niet. Verder dubbel arbeid aangerekend en een astron... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Willy-Dekkers ontstopping gecontacteerd ivm een verstopping in de douche en het toilet . 2 mannen kwamen in de loop vande namiddag dezelfde dag . Beleefd en voorkomend maar Franstalige van oorspron... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

1 ster is nog teveel

1 ster is nog teveel! €1314 voor nog geen 30min werk… na aantal keer vragen wat de kost ging zijn geven ze geen prijs op voorhand.

13 dicembre 2024

Dit zijn gangsters !!

Dit zijn gangsters !!! Ze rekenen 1200€ (voorschot van 664€ moeten betalen) aan voor ontstopping en zogezegd nieuwe wisselstukken. Kosten bij andere (correcte) loodgieter was 62€ (waarvan 12€ voor wisselstuk)

Valutata 1 stelle su 5

Ook wij zijn bedrogen uitgekomen,wegblijven

Ook wij zijn bedrogen uitgekomen. 630€betaald voor het ontstoppen van de afvoer in de keuken,waarvan 350€aan materiaal (stofzuiger)voor de rest hebben ze mijn materiaal gebruikt?3jaar geleden hadden we hetzelfde probleem 190€betaald wel een andere firma. Normaal lees ik de riviews,deze keer spijtig genoeg niet gedaan.wel vreemd dat de reviews allemaal maar van 2 maanden geleden zijn,dit is een onderneming met een geurtje aan ,wegblijven dus

9 dicembre 2024

Oplichters

Op hun website geven ze aan dat ze een ontstopping kunnen doen vanaf 100 euro. Aan de telefoon op voorhand prijs gevraagd en het antwoord was: dat is afhankelijk van de uit te voeren werken.

Ok ze konden de dag zelf ter plaatse komen en ze hebben het probleem verholpen maar de aangerekende prijzen zijn niet marktconform en de website is compleet misleidend. Helaas staat hun website helemaal bovenaan in Google en toont Google deze Trustpilot pagina niet als je zoekt op ontstoppingen Mechelen.

Voor een interventie van 1 uur met 2 personen kreeg ik volgende factuur:

Verplaatsingskosten: € 60
Arbeid: € 190 (voor 2 loodgieters, ik ken freelance ICT specialisten die minder kosten per uur)
Materiaal: € 250

6 dicembre 2024

OPGEPAST!

Willy Ontstopping, Dekkers ontstopping en Ideal Services zijn hetzelfde bedrijf!
Had ik maar eerst de reviews gelezen... Ik heb net €731,40 betaald voor het ontstoppen van de afvoer in mijn douche. De factuur is als volgt samengesteld:
Verplaatsing: €60
Arbeid: €190
Product: €90
Materiaal: €350
BTW: €41,40
Totaal: €731,40
Op hun website krijg je de indruk dat de loodgieters uit de buurt komen en tegen een eerlijke prijs werken, maar dit blijkt helemaal niet te kloppen.
Ik heb het bedrijf een e-mail gestuurd met het verzoek om de factuur te herzien, maar ik heb tot op heden geen reactie ontvangen. Ik ben niet van plan het er hierbij te laten. Ik heb inmiddels een klacht ingediend bij ConsumerConnect (Economische Inspectie van de FOD Economie), testaankoop en bij de politie.
Ik roep iedereen die soortgelijke ervaringen heeft op om ook een klacht in te dienen. Hoe meer mensen dit doen, hoe groter de kans dat dit louche bedrijf in de toekomst geen slachtoffers meer maakt.

4 dicembre 2024

te duur

Ik kan de reviews hieronder alleen maar bevestigen. Ik heb die mannen gewoon weggestuurd nadat ik ter plaatse vernam dat het meer dan €700 zou kosten om het toilet te ontstoppen. Hun verplaatsingskosten heb ik uiteraard wel moeten betalen tbv €63,-. Ook teveel maar soit. Wat mij nog het meest heeft gestoord, is dat ze daarna nog terugbelden met de vraag of ik akkoord ging voor de helft van de prijs. Dat zegt voldoende over deze firma.
ik blijf helaas wel met mijn verstopt toilet zitten. Kent iemand een ontstoppingsbedrijf die wel betrouwbaar is?

29 novembre 2024

This Brussels branch very dishonest

This company trades as willy and dekkers ontstopping-very dishonest company-avoid! Quoted 180 for 1st hour worked 1 hour charged 583 euros made up price as he went along-telephone operator not honest with clients beware beware!! When questioning the bill the plumber threatened to break the pipes if didn't pay Be very careful

27 novembre 2024

Oplichters
Gisteren zijn wij slachtoffer geweest van deze firma
Ik had deze opgezocht via Google, op hun website stond "vanaf 59 Euro". Onze toilet was verstopt, met een pomp was dit in 5 minuten opgelost, dan zij hij ik zal nog een kijken in de beerput en de leidingen spoelen met een rioolrat. Tot dan alles goed maar dan begint hij zijn rekening te schrijven en komt op een bedrag van 742 Euro direct cash te betalen, en dit voor max 20 minuten werk.
Ik vond dit een overdreven bedrag maar doe de stommiteit om toch te betalen omdat hij meerdere facturen laat zien waar ook zoveel is aangerekend. Nadien ben ik dan meer info gaan inwinnen en dit had ik beter voordien gedaan, ik heb direct getracht om via de bank en Payconic de betaling t cancelen maar dat lukt niet. ik heb ook de politie ingelicht en zij hebben ook reeds meerdere klachten ontvangen ivm met deze firma maar kunnen blijkbaar niets ondernemen (ondertussen zijn zij waarschijnlijk verder slachtoffers aan het maken) ik ga nu nog trachten klacht in te dienen bij FOD Economie.

20 novembre 2024

Niet eerlijk

Afspraak aan telefoon ging zeer vlot, ik vraag naar prijs, deze kan pas ter plaatse gegeven worden. Ter plaatse zegt de technieker dat het 500 a 1000€ zou kosten want er is 1u werk aan... Zelfde service laten uitvoeren door een ander bedrijf voor 290€.

19 novembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Aan te raden bedrijf!

We hadden een lek. Dezelfde dag werd het opgelost.
De techniekers werken efficient en proper. Ze zijn ook heel beleefd. Hartelijk dank!

Si je pouvais mettre "0"

Si je pouvais mettre "0", je le ferais sans hésitation.
Refuse de donner une approximation du prix de l'intervention pour un débouchage classique avec curage sous pression de la canalisation principale.
Inadmissible.
L'interlocutrice m'a raccroché le téléphone au nez.
A éviter à tout prix.

OPLICHTERS !

Jammer dat ik de beoordelingen niet vooraf heb gelezen. Dit zijn onwaarschijnlijke oplichters. Schrijven met 4-dubbel krijt. Je denkt dat je met een lokaal bedrijf werkt, maar achteraf zie je dat het gaat om een Brussels bedrijf. Ze komen met een anonieme bestelwagen. Bij ons hebben ze max. 1,5 u gewerkt met 2 om een verstopping op te lossen. Eindrekening meer dan € 1300 !!! Gebruikt materiaal € 450 (welk materiaal ????), een supplement van € 300 (zogenaamd voor onderhoud ???) en een uurtarief van een computerexpert ! Vervolgens een pusherige (op het dreigende af) houding om onmiddellijk te laten betalen. Echte gangsters !!!!
En ik wacht nog steeds op de factuur.
Opgelet zij werken ook onder de naam Dekkers ontstopping.

29 ottobre 2024

Misbruik van vertrouwen.

Deze diensten kwamen dezelfde dag al ter plaatse maar dat is ook het enige positieve dat er te vertellen valt.
Voor de rest zie ik dat de andere reviews vertellen wat wij meemaakten. Vanaf € 59. Schande dat men dit op een website durft plaatsen. € 60 verplaatsingskosten en een uurtarief van € 220. Hoe zou je dan ooit aan een interventie van € 59 kunnen komen.
Maar het ergste is dat men € 420 aanrekent voor materiaal. Een camera en een hogedrukreiniger kwamen er niet aan te pas maar worden wel doorgerekend. Voor die prijs kan ik zelf een hogedrukreiniger gaan kopen...
Dit is echt misbruik maken van de 'miserie' van andere mensen. Trap niet in deze val...

7 novembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Grote oplichters en enorme vuilaards

Oplichters, hier ook interventie gedaan, nog geen half uurtje hier geweest, we kunnen u niet helpen, kunnen wel een 'beerput' graven en nieuwe buis leggen en zal rond de 2000€ zijn, na 3 dagen nog steeds geen offerte ontvangen zoals ze beloofden. Ook de factuur moet je blijkbaar zeker 8dagen op wachten. Hier was het 495€ voor half uurtje naar het probleem kijken, alles vuil achtergelaten, de vuiligheid was overal, heb er foto's van. Schandalig dat dit bedrijf nog mag bestaan. Grootste oplichters ooit. Telefonisch na de interventie niet meer te bereiken op hun nr.

5 novembre 2024

Gangsterpraktijken

Bij mijn papa van 80 was er een afvoerput verstopt en daar hij in paniek was heeft hij onmiddellijk een ontstopper gebeld zonder mezelf te verwittigen natuurlijk en aangezien ze binnen het uur konden komen deze willy ontstopping gecontacteerd. Langsgekomen, gekeken, niks gedaan en gezegd dat de afvoer moest hersteld worden. Kostprijs 561,80 euro onmiddellijk te betalen. Kostprijs herstelling zonder bestek 2600 euro, zeer raar ! Hoe kan ik deze firma aanklagen, centen zullen we nooit terug zien maar negatieve reclame wil ik graag publiek maken !

16 ottobre 2024

Niets gedaan

Niets gedaan, gewoon offerte voor nieuwe ketel gegeven, nog extra 60 euro vervoerskosten berekend, een smerig boel achtergelaten. Ketel is nu gerepareerd (niet vervangen). Niet serieus, oplichterij volgens me.

10 ottobre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Een uurtje werk kostte ons 784.4…

Een uurtje werk kostte ons 784.4 euro....! Schandalig.
De kosten voor het werk zelf die aangerekend worden kan ik nog begrijpen, 185 euro aan werk en laat ons nog discuteren over de verplaatsingskosten van 60 euro.
Maar dat je gebruik materiaal aanrekent op 320 + 175 euro, daar is mijn verstand wat te klein voor.
Dik in het zak gezet en schandalig dat dit zo duur is om 1 toilet te ontstoppen. Ik heb ook een klachtenmail gestuurd want dit kan niet door de beugel.
ABSOLUUT NIET mee werken.

31 ottobre 2024
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più