Dettagli dell'azienda

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

Hele slechte klantenservice, b keuze meubels

Hele slechte klantenservice en slechte producten. Kreeg ten eerste al te horen dat het dropshipping is. Ik heb bij dit bedrijf het volgende besteld:
- Trolley, beschadigd geleverd
- Doutzen spiegel 80cm, beschadigd geleverd
- Gunnar tv meubel, ondeugdelijk meubel, inmiddels een nieuwe ontvangen en deze heeft schade en er missen schroeven waardoor hij niet in elkaar kan
- Exhibit vitrinekast, beschadigd geleverd
- Bean bank 305cm. De bank is geleverd maar is 290, belachelijk natuurlijk
- Zwart schoenenrek, niets mis mee

Ik wilde ook nog een tafel bij ze bestellen maar die was volgens hun niet leverbaar. Uiteindelijk gewoon zelf kunnen bestellen bij de leverancier en niets mis mee, mooie tafel.

De spullen zijn 17 februari (bank later) geleverd en inmiddels is er bijna niets geregeld. Ik heb alleen een trolley die omgeruild is en nu wel goed is. Er werd ook via de mail nog gesuggereerd dat ik misschien wel zelf krassen op één meubel had gemaakt. Echt heel boos over.

Daarnaast verwachten ze dat je het meubel in de originele verpakking retourneert wat onmogelijk is. Er komt één chauffeur dus je mag zelf helpen tillen wat voor mij wegens gezondheid niet mogelijk is.

Ik vermoed dat ze B keuze meubels verkopen dus je kan beter direct via de leverancier bestellen. Aangezien de slechte recensies hier ben ik niet de enige gedupeerde.

17 febbraio 2026
Valutata 2 stelle su 5

Vitrinekast en tv kast besteld en op de…

Vitrinekast en tv kast besteld en op de uiteindelijke leveringsdatum, nadat mijn oude kast net was opgehaald, het verzoek om weer een leveringsdatum in te plannen, want de oorspronkelijke order was nooit aangekomen/doorgegeven.
Nu zou de levering 13 april plaatsvinden, maar daar had ik niet echt meer vertrouwen in, dus bestelling geannuleerd en ergens anders mijn bestelling gedaan en nu heb ik in ieder geval al één deel van mijn bestelling thuis.
Zit wel een maand met al mijn servies op de eettafel. Erg jammer allemaal.
Wel een groot compliment wat betreft de annulering. In ruim een uur alles geregeld en ook de betaling bij Klarna aangepast.
Daar was ik dan wel weer heel erg blij mee.

11 marzo 2026

Bezint eer ge begint

Twee maanden gewacht op een salontafel die na 2 tot 5 werkdagen geleverd had moet worden.
Deze tent heeft z,n facturatie niet orde.
Toen de tafel wel geleverd werd werd hij zo voor de deur geflikkerd. Dank u en tot ziens.
Nooit kopen hier

6 febbraio 2026

Levertijd klopt niet.

Levertijd klopt niet.
Tevens lijken er geen waarheden verteld te worden over het verzenden naar een week nog alleen een label maar nog niet bij een postpunt geleverd.
Klantonvriendelijk

1 gennaio 2026

Bonne expérience

Première expérience avec Whatiship globalement satisfaisante. Livraison dans les délais, malgré un lampadaire arrivé endommagé. Le service client a été très réactif et compréhensif, et un geste commercial m’a été accordé. Seul petit bémol : le délai de la procedure un peu long. Dans l’ensemble, une bonne expérience.

4 dicembre 2025
Valutata 2 stelle su 5

Bestelling systeem niet op orde

Bestelling zou er maximaal 10 dagen over doen. Na 10 dagen gebeld en er moest nieuwe voorraad van leverancier komen. Kreeg 10% korting aangeboden vanwege de vertraging. Na een maand belde ik weer. Bestelling was niet doorgekomen. Moet nu weer 2.5week wachten op levering, en kreeg aanbod van nog eens 10% korting of bestelling te annuleren. Maar zal het dan WEL geleverd worden?? In het kort, bestelling systeem niet op orde.

10 agosto 2025
Valutata 1 stelle su 5

Slechte communicatie, vertraagde levering en beschadigd artikel

Tafel besteld die binnen enkele werkdagen bezorgd zou worden. Weken vertraging zonder communicatie vanuit bedrijf. Iedere keer zelf achteraan gegaan met elke keer een loze belofte voor levering volgende week + iedere week een ander excuus (navo-top, te groot item, pakket vergeten door leverancier etc)

Uiteindelijk een tafel geleverd gekregen met scheve poten, vetvlekken in het blad en vochtschade. Zou omgewisseld worden maar weer ging er iets mis met de nieuwe levering.
Uiteindelijk de beschadigde tafel laten ophalen en besteld bij een bedrijf die wel de afspraken na kwam.

Twee weken moeten wachten op m’n geld terug. Al met al is de korting die whatiship geeft, voor mij zeker geen reden meer om hier te bestellen. Whatiship is voor mij overgekomen als een chaotisch en onbetrouwbaar bedrijf.

18 agosto 2025

Teleurstellende ervaring

Teleurstellend! We hebben drie maanden moeten wachten op tafeltjes die binnen vier weken geleverd zouden worden. Kregen continu loze toezeggingen dat ze er volgende week zouden zijn….. De tafeltjes kwamen binnen op de dag van onze annulering. We besloten de annulering door te zetten en kregen vervolgens toen ook nog in de eerste instantie 40 euro te weinig geld terug gestort op de rekening. Al met al teleurstellende ervaring met What’s Hip.

16 luglio 2025

Levertijden worden niet nagekomen

Levertijden worden niet nagekomen. Je moet er zelf achteraan; zij laten niet uit zichzelf weten dat een levering vertraagd is.

E-mails worden langzaam beantwoord.
Vorige week zou ik uiterlijk een dag later wat horen van het leverbedrijf.. Afgelopen week idem dito.
Natuurlijk niet gebeurd.

17 luglio 2025
Valutata 2 stelle su 5

Great product but don´t trust the delivery date

The product was great, no complaints about that, but the delivery was far from perfect. Was supposed to deliver in 3-8 days and iy took almost 8 weeks! I emailed them, without response. Then after a while I contacted them through whatsapp and got an automatic response with a different emailadress, which I did get response to, saying that their other email did not work. They emailed the manufacturer, who said they would deliver next week. Next week comes and no news, so I emailed them, again wanting a compensation. They completely ignored that part of my email, saying that the manufacturor could not reach me. Then they eventually delivered at 7 a.m. the next week which is crazy early. The product, although quit expensive, is nice though.

3 dicembre 2024

Bank besteld met montageservice

Bank besteld met montageservice. Ze pakten de bank uit en namen de verpakking weer mee. Heb nog getwijfeld om zonder montageservice te bestellen dan kreeg ik 35 euro korting. Maar ik vond dit fijner. Heel blij mee.

18 settembre 2024
Valutata 4 stelle su 5

Ik heb een leuk product besteld waarvan het product op voorraad was.

Ik heb een leuk product besteld waarvan op de website stond dat het op voorraad was. Ik dacht dat het direct verstuurd zou worden. Maar op de website las ik dat "op Voorraad" betekent dat deze bij de leverancier op voorraad is en dat er dus een aantal dagen overheen gaan qua bestelling, orderverwerking en levering. Ik vond dat wel duidelijk. De prijzen zijn goed en de service is vriendelijk. Ik zou er weer bestellen.

1 agosto 2024

Issues naar België

Levertermijn van 4-6 weken werden er uiteindelijk 20. Montage was volgens de website inbegrepen, maar we kregen een telefoontje dat we zelf de goederen moesten helpen uitladen en de transporteur deed geen montage. Dan maar zelf gedaan.

Kasten zelf waren in goede staat en de prijs redelijk ten opzichte van andere leveranciers. Vriendelijke klantendienst. Maar je betaalt het dus wel in slechte service (lange wachttijden/geen beloofde montage).

12 agosto 2024

Laattijdige/geen levering

Ondanks de belofte dat mijn product op voorraad was en 1-3 dagen later bij mij thuis geleverd zou worden heb ik 10 dagen na datum nog steeds niets mogen ontvangen. Ook geen tracking waarmee ik het transport zou kunnen volgen waardoor ik vermoed dat er nog steeds niets verzonden is.

7 dicembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Product was allegedly in stock

Product was allegedly in stock, however it is already 2 weeks later and they still have to send it to me.

I paid extra money to receive the product on time. An other shop did not get my business, but was actually honest about delivery dates.

I called the shop 7 times over three different days, however the line is always busy. Did they just lie to me or are they also scamming me?

Never buy anything from them!

11 settembre 2023
Valutata 5 stelle su 5

5 stars

Copying over an initial rating for this site, as i double checked the ratings on two other mediums (Kiyoh & Facebook Reviews)

This to give it here an "initial" score.

Prices seem good too, site is clear.

30 luglio 2023
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più